ЧРД НА ПОЛКОВНИК ОР ИВАН ИВАНОВ!

Pan.bg 19 мар 2019 | 17:10 views (716) commentaries(0)
img
Списание „Клуб КРИЛЕ”

На днешния ден, през 1956 г. е роден Иван Василев Иванов, полковник (от резерва), бивш заместник-министър на отбраната.
Екипът на Pan.bg и списание „Клуб КРИЛЕ” се присъединяват към пожеланията за рождения ден на полковник Иван Василев Иванов и му желаят здраве и по-нататъшни успехи!


Завършил е висше образование във ВНВАУ „Г. Димитров”, и гражданска квалификация „инженер по обслужване и ремонт на електронно-изчислителни машини”. По-късно завършва ВА „Г. С. Раковски”, специалност „Земна артилерия и ракетни войски” и стратегически курс за висши ръководни кадри, в Колежа по отбрана на НАТО, в гр. Рим, Италия. Преминал е и курсове за управление при кризисни ситуации (в Германия); за управление на ресурсите на отбраната и мобилизационните ресурси, както и курс за военни наблюдатели на ООН, (във Виена).
След освобождаването си от военна служба се посвещава на обществена дейност. През 2009 г. е назначен за директор на дирекция „Управление на човешките ресурси” в Министерството на отбраната. Стана изключително популярен с отказа си да изпълнява политиката на тогавашния министър на отбраната Аню Ангелов спрямо хората и подаде оставка от заемания пост.
Бил е президент (от 2012 г.) на Конфедерацията на обществените организации от сигурността и почетен представител на Асоциацията на завършилите Колежа по отбрана на НАТО (АЗКОН). По време на правителството „Орешарски” заема поста „заместник-министър на отбраната”.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker