Борисов: След 1945 г. в най-хубавите жилища живееше червената буржоазия

Pan.bg 21 мар 2019 | 15:24 views (1177) commentaries(27)
img
dnevnik.bg


След 1945 г. в най-хубавите жилища в България живееше червената буржоазия. Това обяви премиерът Бойко Борисов в Брюксел в свой коментар по случая, при който зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, правосъдният министър Цецка Цачев, председателят на парламентарната комисия по култура и бивш министър Вежди Рашидов и Ваня Колева, зам.-министър на спорта, са си купили имоти на занижени цени в софийския квартал "Изток". Това се разбра от публикации в "Свободна Европа" и "Биволъ".

В коментара, който идва на третия ден от първата публикация по темата, премиерът обвързва няколко теми - личността на Буров, политиката на БСП, периодът на социализма и отношенията между България и Русия и тези с Европейския съюз.

"Питайте, когато управляваше БСП, защото тя не се е отказала от името и историята си, какво значи страх, истински страх. Какво значи да дойдат и да ти вземат къща и всичко, което имаш, и да те изгонят, безпардонно, с Народен съд. Кога забравихме всичко това? Сочат Буров, че бил буржоа, а те какви са били след 1945 г.? Кои бяха най-хубавите жилища в България? Кой живееше на "Позитано", "Оборище", кв. "Лозенец", "Изток"? Кой? Родителите на сегашните права за демокрацията. Докато ние в село Банкя ни казваха: "Английски не трябва да се учи, това е буржоазна работа." И че "Мерцедес" не е хубав, защото му е кофти двигателят", анализира Борисов, цитиран от агенция "Фокус".

Посочва, че разделението в България продължава, "защото виждате, че тези, които наложиха геноцида срещу българския народ и ги изтребиха цялата интелигенция през 1944-1945 г. по лагерите в Белене, Скравена, Ловеч и къде ли не, ги няма и днес. Сиреч, никой не иска да се помирява. Точно обратното. Техните деца и синове напъват да дойдат като троянски коне в Европейския парламент и към ден днешен", заключава премиерът.

Посочва, че Атанас Буров пръв е прозрял и е казал много ясно, че бъдещето на България е Европа, и е бил личен приятел тогава с посланика на Съветския съюз, защото е знаел, че геостратегическото място на България е такова, че и с "великата сила Русия не трябва да се караме, а да бъдем в добри прагматични отношения. Но нашата пъпна връв трябва да бъде Европа – така, както е към ден днешен".
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 27

 1. #1
  Проф.Александър Цанков 21 мар 2019, 15:36
   
  6
   
  34

  ЧЕРВЕНИЯ ГЕНОЦИД !

  1 февруари 1945 г. - денят на разстрела на 147 личности, които са основата на политическия елит на България в годините преди окупацията от СССР.

  Сред екзекутираните са тримата регенти, 67 депутати, 22 министри за периода 1940-1944, в това число и министър-председателите проф. д-р Богдан Филов, Добри Божилов и Иван Багрянов, 47 генерали и полковници, издатели на централни вестници и публицисти.

  Това е началото на най-мракобесния период от новата история на България, който е причина за това и до ден днешен да сме последни във всяка една класация, независимо дали е политическа, икономическа или за свобода на словото.

  Разстрелът на осъдените се случва в яма, като екзекуциите са една по една. Проф. Александър Станишев, хирург от световна величина, моли да бъде разстрелян последен, за да може да провери пулса на всеки екзекутиран преди него.

  След като разстрелват и него, телата са хвърлени в бомбена яма на Софийските гробища, като отгоре са посипани със сгурия.

  Въпреки че новият режим се старее максимално да го запази в тайна, край масовия гроб постоянно има поклонения и запалени свещи от граждани.

  В своите мемоари царица Йоанна пише, че никой представител на новата власт не смее да спре опечалените жени, които палят свещи на гроба и оставят цветя, когато тя е сред тях.

  Новият режим се презастрахова, като разселва повечето близки на екзекутираните още преди да бъдат обявени смъртните присъди.

  След екзекуцията от 1 срещу 2 февруари предстоят още над 2600 убийства, които са разпоредени от т.нар. Народен съд.

  За по-малко от година е избит цветът на политически, икономически, военен, духовен и интелектуален елит на България. Разправата с противниците на режима не спира само до тук.
  Народният съд разпорежда още 226 доживотни тъмнични, 8 двайсетгодишни, 946 петнайсетгодишни, 687 десетгодишни и 3741 по-кратки присъди, като мнозина от осъдените са убити от изтезания и побоища веднага след задържането им.

  Осъдени са дори вече екзекутираните Райко Алексиев и Данаил Крапчев.

  Това са само част от жертвите. В периода от 1945 до 1962 в 86-те лагера в страната са въдворени близо 30 000 "врагове на народа". Това е видимата част, но има и друга.

  В периода преди това, през 1941-1944 година, под давлението на Москва, комунистическите терористи избиват над 3 хиляди души, предимно кметове, свещеници и такива, които просто проявяват негативно отношение към комунизма.

  В тази сметка никога не се включват хилядите масови убийства без съд и присъда, които започват веднага след 9 септември и продължават години наред. Едно от известните такива убийства е това на митрополит Борис, който е колос на българската култура и духовност.

  Т.нар. Народен съд се използва и за "освобождаване" на жилищни площи за "заслужилите другари" веднага след 9 септември.

  По този начин новата власт награждава палачите на стария елит, който съумява да не прати и един войник да загине на Източния фронт. "Прогресивните" граждани, които се настаняват в имотите на "реакционните" такива, са в повечето случаи малограмотни, без какъвто и да е обществен и социален принос било преди, било след 1944 г.

  Те представляват създаването на новия елит, който без образование, заслуги и нужните умения, започва да управлява държавата на различни нива.

  Наскоро разсекретени документи от началото на 50-те години доказват принудителното изселване на "активни вражески елементи" от столицата, които включват "815 семейства с 3184 члена", вкл. и децата.

  Така се освобождава място в столицата за верните на властта, които до 1950 г. избиват без съд и присъда противници на властта в цялата страна.

  Преди всичко трябва да отбележим, че т.нар. Народен съд по своята същност е незаконен. Той се провежда в момент, когато България е окупирана от Тридесет и седма армия на Съветския съюз. Това се отнася и за референдума от 1946, който се провежда в същите условия на окупация.

  Всички дадени жертви на фронта от страна на България по време на Втората световна война са от периода след окупацията на Червената армия, като голяма част от 35 000 жертви и хилядите инвалиди са елитът на войската - офицери, подофицери и войници, основно членове на патриотични организации.

  Те са пратени на първа линия, като на втора зад тях стрелят партизани, доброволци и политкомисари.

  Т. нар. Народен съд е острието, което подготвя узаконяването на окупацията от Червената армия чрез нелегитимния референдум за република от 1946 г.

  С помощта на т.нар. Народен съд Съветският съюз и неговите гаулайтери в България успяват да насадят в голяма част от обществото страх и терор, с помощта на които се управлява до 1989 г.

  Последствията от избиването на елита на нацията се виждат и до ден днешен, но са особено осезаеми при провеждането на политиката на подмяна на ценностите на нацията.

  Така от държава с европейски мироглед и перспектива, България бе вкарана в коловоза на евразийската концепция за политика, включваща терор и отказване от свободата за сметка на минимално препитание, а не самоинициатива и гражданско общество.

  В периода от 1944 до 1989 г. засегнатите от комунизма са над 300 000 българи и техните семейства.

  Този факт е достатъчно красноречив защо никога повече не трябва да позволим връщането на какъвто и да било тоталитарен режим.

  На 1 февруари, когато са първите разстрели на т. нар. Народен съд, отбелязваме деня на жертвите на комунизма. Това е знакова дата за началото на най-мракобесния режим в българската история. Никога не трябва да забравяме това.

 2. #2
  селянин 21 мар 2019, 15:58
   
  36
   
  0

  а ако ви паднат сегашните депутати няма ли да ги постигне същото ???

 3. #3
  хахо 21 мар 2019, 15:59
   
  34
   
  2

  И сега в най хубавите жилища живеят децата и внуците на "червената буржоазия" боядисани като "демоКради".

 4. #4
  Стойо 21 мар 2019, 17:46
   
  22
   
  2

  Отговор на коментар: #1

  Ако искаш да си исторически верен, след името сложи и прякора, който ти е дал тогава народа КРЪВОЛОКА

 5. #5
  Стойо 21 мар 2019, 18:07
   
  21
   
  3

  Отговор на коментар: #1

  Пожтърси и напиши и за избитите партизани /не са терористи, защото са признати за част от европейската антифашистка съпротива/ и ятаци, за децата Кокарешкови, Палаузов и още други. За набучените на колове глави ва партизаните /само диваци могат да направят това/.
  Знаеш ли защо са го правили? Защото за убит партизанин демократичните фашистки
  правителства на Богдан Филов и другите след него са плащали по 50 000 лв. За онова време са представлявали 3-4 пъти повече от сегашните. Но трябва да се даде сигурно доказателство, че е от партизанин. Крак или ръка не върви. Само лицето, за да се разпознае. Да влачиш обаче цялото тяло през балкана е тежко. Затова - режи главата, забий я на кол, за да ти е по лесно за носене и да не те пръска кръвта, снимай се гордо с нея, за да се знае кои ще участват в разпределението на наградата.
  Това е то.
  Организирали са ловни дружини /записването е било по желание/, добре въоръжени, за ЛОВ НА ХОРА. От днешна гледна точка може да се каже, че участниците в ловните дружини са били едни малко по-бизнес ориентирани хора. Държавата им дава възможност за първоначално натрупване на капитала. Като съберат достатъчно /убият доста хора/, започват свой самостоятелен бизнес. Ето как държавата се е грижела да няма бедни и давала възможност на "предприемчивите" и дейните да стават богати.

 6. #6
  Стойо 21 мар 2019, 18:23
   
  22
   
  0

  Отговор на коментар: #1

  А материалът показва нагледно лицемерието и гьонсоратлъкът на Бойко. Те го питат защо лица, от най-високото ръководство на ГЕРБ и близки до тях са взели апартаменти на занижени цени сега, година 2019 и няколко преди това, а той им отговаря, че това е защото комунистите през 1945 г. изгонили някои буржоа от техните жилища ЧРЕЗ НАРОДАН СЪД!
  Странна гербаджийска милиционеро-пожарникарска логика.
  А Народен съд за престъпленията на фашизма е имало във всички бивши сателитни на Хитлер страни в Европа. Ако не знае КРЪВОЛОКА, тези съдилища са по изрично настояване на Чърчил и се провеждат веднага след края на ВСВ, когато всички западноевропейски държави са били още окупирани от американски и английски войски и решенията на тези съдилища са признати за напълно законни.
  В България смъртните присъди, давани от Народния съд подлежат на одобрение от Съюзническата комисия, съставена от представители на 4-те страни-победителки. Ако не знаеш, КРЪВОЛОК, провери.

 7. #7
  jeliazko3y 21 мар 2019, 18:23
   
  18
   
  0

  Така ,така другаря Бойко се възмути от комунистите .А как тогава този потискан и неоправдан човечец преди няколко седмици се хвалеше командвал цял батальон само на 27 години.Кой а ако не е родственик ,протеже
  на върли комунисти или е агент на ДС е можел да се докопа до такава службица.И понеже първите в комунистическа България си вземали жилища на ниски цени ,трябва и сегашните номенклатурчици да продължат традициите на своите славни предшественици от които и те са се пръкнали.А пък те са от едно и също котило.Ако след 10 имаше народен съд сега нямаше да съществуват.

 8. #8
  jeliazko3y 21 мар 2019, 18:25
   
  19
   
  0

  Според другаря Бойко да крадеш от народа е нормално.Спете спокойно.

 9. #9
  volxov5 21 мар 2019, 19:04
   
  6
   
  0

 10. #10
  юс юс юс юр брейн 21 мар 2019, 19:17
   
  12
   
  0

  Боко е ветропоказател. Когато му е изгодно сутринта е едно, по обяд друго, вечерта пак първото.

  "Завършва средното си образование в Банкя. В гимназията е секретар на комсомолската организация на класа.[2] През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР в Симеоново, във факултет „Държавна сигурност“. Приет е обаче във факултета „Противопожарна охрана“. Борисов твърди, че това става по политически причини, с оглед миналото на прадядо му, който е разстрелян от комунистите на 22 септември 1944 година.[3] По време на следването си отбива и военната си служба в ШЗО-Плевен през периода 1977 – 1978 година.[4] През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността „Противопожарна техника и безопасност“ с чин лейтенант.[5][6] Според Бойко Борисов по силата на вътрешните правила на МВР тогава той, както и всички останали курсанти в Симеоново, е приет в БКП.[7] Съществува теза, че Борисов всъщност е бил привилегирован по онова време, а версията му, че заради прадядо си не е приет във факултета на ДС и по задължение е станал комунист, са негова защитна интерпретация."

 11. #11
  Проф.Александър Цанков 21 мар 2019, 19:33
   
  3
   
  15

  Отговор на коментар: #6

  Явно и ти си завършил в СССРето.
  Техен възпитаник си. Личи ти .
  В коя друга държава са се извършвали такива убийства на цели правителства, дали има и други като нас? Това не може да е измислено от българи - направо НКВД-то си вземало решенията и си развявало метлата сееща смърт сред интелигенция, хора можещи, знаещи, дипломати- изобщо, унищожен е цвета на нацията! Същото, което извършиха в своята държава - азиатска варварска държава! И ние ги имаме за "братушки"! Ако не си им под ботуша, винаги търсят начин да те унищожат - това е било непрекъснато след 1878г- подбуждане на помашки метежи, насъскване на млади офицери, подготвяне на преврати, подкупи на министри "русофили"...Велик народ, а винаги е търпял сатрапи да го управляват- защо тяхната съдба, стана и наша? Поклон пред жертвите!

 12. #12
  KOREKTOR 1 21 мар 2019, 19:52
   
  12
   
  3

  ЗА #11 ПРОФЕСОРЪТ ПСИХОИДИОТ

  Обектив ,

  ФАШИЗОИД КРЕТЕНОИДЕН ,

  АБЕ УКРАИНЕЦ ,

  НЕ БЯХА МНОГО КАТО ТЕБЕ , КОИТО ОТИДОХА С ВРЪЗКИ ОТ БКП ДА УЧАТ НАУКИ В СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ.

  АБЕ УКРОПУТКО ТЪПА ХОХЪЛСКА ПРОДАЖНА БЕЗРОДНА ,

  АБЕ ДЕБИЛ ИДИОТСКИ ,

  КРЕТЕНОИД НА КРЕТЕНИТЕ НЕКАДЪРНИ ,

  ТЪПАНАР ЛАЙНЯН КОЗЯШКИ СЪС СТОТИЦИТЕ НИКНЕЙМОВЕ ОТ ТЪПИ ТА НАЙ- ТЪПИ

  ЩО НЕ СИ ЕБЕШ ПУТЧИЦАТА МАЙЧИНА ДЕТО ТЕ ИЗСРА ОТ ГЪЗЪТ СИ ТАКЪВ КЮТЮК ТЪП БЕЗМОЗЪЧЕН И ДЕТО И ГО ЗАВРЯ ДЕБИЛНИЯТ ТИ БАЩА ПОЛКОВНИКЪТ , ШЕФ ОТДЕЛ В МНО НА НРБ И КОИТО ТЕ ИЗПРАТИХА НА НАРОДНИ РАЗНОСКИ ДА СЕ ШЛЯЕШ И МИХЛЮЗВАШ 5 ГОДИНИ В ХАРКОВ В СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ.

  ТИ ЛИ БЕ ПЛАЗМОДИЙ БЕЗГРЪБНАЧЕН КРАВАРСКИ ТВОЙТА МАМА МРЪСНА

  ТИ ГАДИНО БЕЗРОДНА ПРОДАЖНА ТРЯБВА ДА УМИРАШ.

  ТРЯБВА ДА УМИРАШ МНОГО , МНОГО , МНОГО БАВНО В МНОГО УЖАСНИ , МЪЧИТЕЛНИ И НЕПОНОСИМИ БОЛКИ И БЕЗ ДОСТЪП ДО НИКАКВИ БОЛКОУСПОКОЯВАЩИ ИЛИ НАРКОТИЧНИ УПОЙВАЩИ СРЕДСТВА .

  ТЯБВА ДА СИ В ЯСНО СЪЗНАНИЕ , ЗА ДА УСЕЩАШ УЖАСНАТА НЕПОНОСИМА БОЛКА , ДЪЛБОКА И ПО ЦЯЛОТО ТИ ТЯЛО.

  ТИ ТТРЯБВА ДА КВИЧИШ НЕИСТОВО И НЕПРЕСТАННО ОТ ТАЗИ БОЛКА СВИНЬО ДОЛНА КРАВАРОПОКЛОННА УКРОПУТКО КУРВЕНСКА ХОХЪЛСКА.

  УМРИ ГАДИНО !!!

 13. #13
  Проф.Александър Цанков 21 мар 2019, 20:11
   
  2
   
  11

  Отговор на коментар: #12

  KOREKTOR, скоро ще те изпратим в новият
  ти дом. Там ще намериш вечен покой.

 14. #14
  KOREKTOR 1л 21 мар 2019, 20:56
   
  8
   
  3

  ЗА #13 ПРОФЕСОРЪТ ПСИХОИДИОТ

  Обектив ,

  ФАШИЗОИД КРЕТЕНОИДЕН ,

  АБЕ УКРАИНЕЦ ,

  НЕ БЯХА МНОГО КАТО ТЕБЕ , КОИТО ОТИДОХА С ВРЪЗКИ ОТ БКП ДА УЧАТ НАУКИ В СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ.

  АБЕ УКРОПУТКО ТЪПА ХОХЪЛСКА ПРОДАЖНА БЕЗРОДНА ,

  ТИ ЛИ БЕ ?

  ТИ ЛИ БЕ ,

  МИШКО СТРАХЛИВА ДА ЕБА ТВОЙТА МАМА ДОЛНА СКАПАНА И ЛАЙНО БЕЗМОЗЪЧНО ТЪПО.

  ТИ ЛИ БЕ ПУТКО ЗАСПАЛА КУРВЕНСКА БЕЗРОДНА ПРОДАБНА КРАВАРОЮДОХОХЪЛСКА ?

 15. #15
  KOREKTOR 1 21 мар 2019, 21:27
   
  0
   
  6

  ЗА # 14 МЕНТЕТО КОЗЯШКО ДЕБИЛНО.

  АБЕ ДА ЕБА ТВОЙТО МАМИ ВЪРТОГЛАВО НЕНОРМАЛНО МЕНТЕЛИВО ДА ЕБА .

  АЗ СЪМ ИСТИНСКИЯ КОРЕКТОР.
  ГОВНО МИРИЗЛИВО КРАВАРСКО.

  ШЪ ТИ ДАМ АЗ ЕДНИ НИКНЕЙМОВЕ В ГЪЗЪ ТИ РАЗПРАН.
  И НЕДЕЙ КАТ НЯКОЯ ИЗНАСИЛЕНА
  МАСТИЯ ДА СЕ ЖАЛВАШ НА ПРЕСЛАВ.
  ДОРИ СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ГО ОБИЖДАШ
  БЕ ТВОЙТО МАМИ ХАМЕРИКАНСКО -ЧИФУТСКО ДА ЕБА.

  МАРШ ОТ САЙТА И ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЪМ ТЕ ВИДЯЛ.
  СРОЧНО ИСЧЕЗНУТЬ !!!

 16. #16
  KOREKTOR 1 21 мар 2019, 22:04
   
  5
   
  1

  ЗА #15 МЕНТЕТО.ЛАЙНЯНО КОЗЯШКО
  ПО СЪВМЕСТИТЕЛСТВО ТОЙ Е И

  ПРОФ. ЦАНКОВ

  ОБЕКТИВЕН

  МОШЕ

  ФАКТ

  УКРАИНЕЦ

  И СТОТИЦИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНО ДЕБИЛНИ НЕПОВТОРИМИ НИКОВЕ.

  МЕНТЕ ЖАЛКО ,

  СОЛТА МЕНТЕ ,

  СОЛТА НЕ БЛИБЕШ , А ТЕ ЧАКАТ ТОНОВЕ СОЛ ЗА БЛИЗАНЕ , ЗА ДА ЗАСТАНЕШ В.ПОДНОЖИЕТО НА ПОДМЕТКИТЕ МИ И ДА ЗАПОЧНЕШ ДА МИ ЛИЖЕШ ОБИВКИТЕ МИ.

  НЕ СА ТЕ ОБУЧИЛИ ДЕБИЛИТЕ ГВОИТЕ ГОСПОДАРИ КРАВАРИ ОТ КОЗЯК 16.

  ПОЗНАВАШ СЕ МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНО ЛАЙНО ДРИСЛИВО ВОНЛИВО ПРОКИСНАТО КОЗЯШКО.

  ЕБИ СИ МАМАТА ИДИОТ КУХОГЛАВ.

  ДОРИ И ДА ПРЕПИСВАШ. Е УМЕЕШ НИЩОЖЕСТВО НЕГРАМОТНО.

 17. #17
  CDU 21 мар 2019, 22:42
   
  5
   
  7

  По-големи крадци-кокошкари от партизаните не е имало. Оня полуграмотен дебил и измислен генерал Д. Джуров сам си описва в книгата "Мургаш" как са примамвали малаче от селското стадо, пасено от две дрипави дечица, клали го, драли го в гората и накрая им хартисало половината месо та се вмирисало и го изхвърлили а бедният селянин на когото е било животинчето и семейството му и са разчитали на него са опъвали сетне жили от глад заради тия мързеливи безделници да си направят кефа. И за обир и оплячкосване на селска мандра описва в спомените си, как са разграбили питите кашкавал и сиренето на хората от селото, които са били за селяните да си изкарат зимата. Такива са били "борците-антифашисти", крили се по горите да плячкосват!!!

 18. #18
  KOREKTOR 1 21 мар 2019, 23:25
   
  3
   
  5

 19. #19
  KOREKTOR 1 21 мар 2019, 23:31
   
  3
   
  6

 20. #20
  KOREKTOR 1 22 мар 2019, 06:19
   
  5
   
  5

  ХУЙ ЗА БОКО.

  ХУЙ ЗА ЦВЪКО.

  ХУЙ ЗА СВИНЧО.

  ХУЙ ЗА ЦАЦО.

  ХУЙ ЗА МАФИЯТА В България.

  ХУЙ ЗА ВСИЧКИЯ ГЕРБ , НАЙ-СТРАШНОТО ПРОКЛЯТИЕ ЗА България.

  И СЕГА .

  ХУЙ ЗА ЗАСПАЛИЯ ОВЧИ НАРОД ЧАЛГОСАН. БЪЛГАРСКИ.

 21. #21
  Граф 22 мар 2019, 07:02
   
  6
   
  1

  Цените не са занижени, са обявили ниска цена и са платили по- малък данък.Трябва да бъдат съдени за укриване на данъци

 22. #22
  KOREKTOR 1 22 мар 2019, 07:04
   
  8
   
  2

  ЗА #18 #19 #20 МЕНТЕТО.ЛАЙНЯНО КОЗЯШКО
  ПО СЪВМЕСТИТЕЛСТВО ТОЙ Е И

  ПРОФ. ЦАНКОВ

  ОБЕКТИВЕН

  МОШЕ

  ФАКТ

  УКРАИНЕЦ

  И СТОТИЦИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНО ДЕБИЛНИ НЕПОВТОРИМИ НИКОВЕ.

  МЕНТЕ ЖАЛКО ,

  СОЛТА МЕНТЕ ,

  СОЛТА НЕ БЛИБЕШ , А ТЕ ЧАКАТ ТОНОВЕ СОЛ ЗА БЛИЗАНЕ , ЗА ДА ЗАСТАНЕШ В.ПОДНОЖИЕТО НА ПОДМЕТКИТЕ МИ И ДА ЗАПОЧНЕШ ДА МИ ЛИЖЕШ ОБИВКИТЕ МИ.

  НЕ СА ТЕ ОБУЧИЛИ ДЕБИЛИТЕ ГВОИТЕ ГОСПОДАРИ КРАВАРИ ОТ КОЗЯК 16.

  ПОЗНАВАШ СЕ МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНО ЛАЙНО ДРИСЛИВО ВОНЛИВО ПРОКИСНАТО КОЗЯШКО.

  ЕБИ СИ МАМАТА ИДИОТ КУХОГЛАВ.

  ДОРИ И ДА ПРЕПИСВАШ. Е УМЕЕШ НИЩОЖЕСТВО НЕГРАМОТНО.

 23. #23
  Markan 22 мар 2019, 07:17
   
  5
   
  2

  Много идиоти има за Белене,вашта мамка фашистка,малко са ва били и трепали на времето предатели долни.

 24. #24
  KOREKTOR 1 22 мар 2019, 12:33
   
  5
   
  1

  ЗА # 17 CDU

  ТЪП СИ И СИ НЕКАДЪРЕН НЕГРАМОТНИКО ТЕХНИЧЕСКИ ДЕБИЛЕН.
  ЕТО ОТТУКА И ПРОИЗТИЧАТ ПРОБЛЕМИТЕ ТИ НЕЩАСТНИКО ПРОСТ.
  МОЖЕ ДА СИ ИМАЛ ОФИЦЕРСКИ ЧИН , НО ТОВА СЪВСЕМ НЕ ТЕ ПРАВИ
  УМЕН , МОЖЕЩ , КАДЪРЕН И МИСЛЕЩ .

  АЙДЕ И НИЕ ДА СМЕ БИЛИ ЕДНА ГОДИНА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ВНВАУ "Г. ДИМИТРОВ " И ДА СЪМ ВИДЯЛ КУРСАНТИ ”САЛАМИ” ОТЛИЧАВАЩИ СЕ С НЕ КОЙ ЗНАЕ КАКВА
  МИСЛОВНА И УМСТВЕНАА ДЕЙНОСТ .

  ТИ ЯВНО СИ ЕДИН ШАПКАР С МИСЛЕНЕ И МАНТАЛИТЕТ НА ТЪП НЕУК , НЕГРАМОТЕН , НЕКАДЪРЕН ДЕБИЛЕН ФАТМАК СЕРЖАНТ СЪС СРЕДНО НЕЗАВЪРШЕНО ПОЛУОБРАЗОВАНИЕ.

  ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНО ПСИХИАТРИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ СИ ТИ ГНИДО ГАДНА ВЪШЛИВА С ТВОЕТО РАЗДВОЯВАНЕ НА СЛУГИНАЖ И СЛАГАЧЕСТВО МЕКОТЕЛНО БЕЗГРЪБНАЧНО.

  Я МИ КАЖИ ТИ ГАДИНО ПРОДАЖНА МЕКОТЕЛА ДОЛНА И ОТВРАТИТЕЛНА , КАК ТАКА ЗА НУЛА ВРЕМЕ ОТ КУРСАНТ И ОФИЦЕР КОМУНИСТ ОТ БНА МАРКСИСТ - ЛЕНИНЕЦ, ПОЛАГАЛ КЛЕТВА ЗА ВЯРНОСТ КЪМ ПАРТИЯ И РОДИНА , КЪЛНЕШЕ ВЪВ ВЯРНОСТ НА БКП , КПСС , ВРШАВСКИ ДОГОВОР МАРКС , ЕНГЕЛС И ВСИЧКИ ДРУГИ И ПЛАМЕННО ЗАКЛЕЙМЯВАШЕ С ПЛАМЪК И ЖАР САЩ , НАТО И СВЕТОВНИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ ,
  КАТО КАК ТАКА ИЗВЕДНЪЖ КАТО С МАГИЧЕСКА ПРЪЧКА СЕ ПРЕВЪРНА ВЪВ ВЪРЛ НАТОВЕЦ , НОСИТЕЛ И ВДЪХНОВИТЕЛ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ И С ОЩЕ ПО-ЯРОСТНИ ПЛАМЪК И ЖАР СЕ КЪЛНЕШ ВЪВ ВЯРНОСТ НА САЩ , НАТО И СВЕТОВНИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ И ЗАКЛЕЙМЯВАШ С ОЩЕ ПО-ЯРОСТЕН ПЛАМЪК И ЖАР РУСИЯ И ВСИЧКО РУСКО ?

  КАК СТАВАТ ТЕЗИ РАБОТИ БЕ ГАД БЕЗРОДНА И ПРОДАЖНА ?

  ТАКИВА НИЩОЖЕСТВА КАТО ТЕБЕ МОГАТ ДА ПРЕДИЗВИКАТ У НОРМАЛНИТЕ И МИСЛЕЩИ ЧОВЕЦИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТВРАТ , ПОГНУСА И ГНЯВ.
  ЩОМ СИ ГЕРБАВА МИЖИТУРКА И ОБОЖЕСТВЯВАШ НЕГОВО ПРЕВЪЗГОСТВИТЕЛСТВО БОГА СЛЪНЦЕ БОКО ТИКВОНИЕВ ПЕРВИЙ И ПОСЛЕДНИЙ СИ МИ ЯСЕН И ПРОЗРАЧЕН ЩО ЗА ИНТЕЛЕКТ И УМ СИ ПРОСТАКО НЕКАДЪРЕН.

  ТОВА СА ТВОИ ДЕБИЛИИ:

  " НИКОГА не съм бил ни комунист ни марксист, специалността ми е една от най-трудните, никога не съм харесвал комунизма и ссср, и съм благодарен и на баща ми и на двамата ми дядовци, че ме научиха и възпитаха още като ученик да харесвам цивилизования и прогресивен Западен свят, да ненавиждам ретроградния ссср и мракобесните комунисти и съм доволен от себе си и съм спокоен пред съвестта си, че продължавам да мразя и "

  ЕТО ГАДИНО СТРАХЛИВА ДОЛНА , ЛЪЖЕЦ ДОЛЕН ЛИЦЕМЕРЕН НАГЪЛ И БЕЗОЧЛИВ
  ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗВАШ И ДОКАЗВАШ ДЕБИЛИЯТА СИ И ФАЛШИВОСТТА СИ.

  АЙДЕ ПОЗВОЛИ МИ ДА ЗНАМ И ДА СЪМ БИЛ ПРЯК СВИДЕТЕЛ КОИ И КАК ГИ ДОПУСКАХА ДО КАНДИДАТСТВАНЕ ВЪВ ВИСШИТЕ ВОЕННИ УЧИЛИЩА И КАК ГИ ПРИЕМАХА .

  И КАК СЛЕД КАТО ГИ ПРИЕМАХА ЗАПОЧВАШЕ ВТОРО ПРОУЧВАНЕ НЕ ДО ДЕВЕТО , А ДО ДЕВЕТНАЙСТО КОЛЯНО ПО БАЩИНА И МАЙЧИНА ЛИНИИЯ И АКО НЯКОЯ ГАДИНА ФАШИСТКА НЕ Е БИЛА ХВАНАТА НА ПЪРВОТО СИТО НА ВТОРОТО ВЕЧЕ НЯМАШЕ ПРОШКА.

  САМИЯТ МОЙ ПО-ГОЛЯМ БРАТ БЕШЕ КУРСАНТ ВЪВ ВНВМУ " Н. ВАПЦАРОВ " И ТО ГРАЖДАНСКИ ПРОФИЛ ТА ЗНАМ КАКА СТОЯХА НЕЩАТА.

  И ВСИЧКИ КУРСАНТИ , КОИТО ПРОДЪЛЖАВАХА ПОСТЪПВАХА ВЪВ РЕДОВЕТЕ НА БКП ОБЕЗАТЕЛНО.

  АКО НЯКОЙ НЕ Е ПРИЕМАЛ ТОВА ОТНОВО И ОКОНЧАТЕЛНО ИЗХВЪРЧАШЕ ОТ ШКОЛОТО.

  ЯСНО ЛИ ТИ Е ГАД ПРОТИВНА ЛЪЖЛИВА ДА ЕБА МАМА ТИ ПРОТИВНА ГАДНА.

  А ТИ САМ КАЗВАШ , ЧЕ СЕ ИМАШ ЗА НЯКАКВО ПОДОБИЕ НА ОФИЦЕР С МИСЛЕНЕ И МАНТАЛИТЕТ НА ТЪП НЕУК , НЕГРАМОТЕН , НЕКАДЪРЕН ДЕБИЛЕН ФАТМАК СЕРЖАНТ СЪС СРЕДНО НЕЗАВЪРШЕНО ПОЛУОБРАЗОВАНИЕ.

  ТАКА , ЧЕ ТИЯ ЗА ТЕЙКО ТИ И ЗА ДЕДОВЦИТЕ ТИ ИДИ ГИ ГОВОРИ НА БОЖЕСТВОТО ТИ СЛЪНЦЕ БОКО ТИКВОНИЕВ ПРОСТАКА ЕДНОКНЖНИЙ ДЕТО РАЗПРАВЯШЕ НАЛЯВО И НАДЯСНО ДЕТО КОМУНИСТИТЕ ОТРЕПАЛИ ДЕДО МУ.

  САМО , ЧЕ НЕ СА ГО ОТРЕПАЛИ КОМУНИСТИТЕ , АМИ СА ГО ОТРПАЛИ С КАМЪНИ И КОЛОВЕ ЗАВЪРНАЛИТЕ СЕ ЗАПАСНЯЦИ ОТ ОКУПАЦИОННИТЕ КОРПУСИ В ГЪРЦИЯ И ЮГОСЛАВИЯ , ПАРТИЗАНИТЕ СЛЕЗЛИОТ БАЛКАНА И ВОЙНИЦИТЕ ФРОНТОВАЦИ ОТ ВСВ ЧИИТО МРУСНИКЪТ ЗАДИРЯЛ И ИЗНАСИЛВАЛ ДОКАТО МЪЖЕТЕ ИМ ГИ Е НЯМАЛО И ТОЙ ГАДИНАТА РАЗГОНЕНА Е КМЕТСТВАЛ И ДЕРИБЕЙСТВАЛ НА ВОЛЯ И СИ Е МАНДАХЕРЦАЛ УЯ НАЛЯВО И НАДЯСНО.

  ТАКА ,ЧЕ ТЕЗИ ТВОИ СЪЛЗЛИВИ ДЕБИЛИИ НЕ НА МЕНЬОЙ ГАДИНО ГЕРБАВА БЕЗРОДНА ПРОДАЖНА.

  УМРИ КАТО КУЧЕ ГАД ДОЛНА ОТВРАТ.

 25. #25
  KOREKTOR 1 22 мар 2019, 13:36
   
  4
   
  4


  ДА ЖИВЕЕ СССР. МОЯТА РОДИНА. 26. #26
  KOREKTOR 1 22 мар 2019, 15:57
   
  3
   
  0

  ЗА #25 МЕНТЕТО.ЛАЙНЯНО КОЗЯШКО
  ПО СЪВМЕСТИТЕЛСТВО ТОЙ Е И

  ПРОФ. ЦАНКОВ

  ОБЕКТИВЕН

  МОШЕ

  ФАКТ

  УКРАИНЕЦ

  И СТОТИЦИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНО ДЕБИЛНИ НЕПОВТОРИМИ НИКОВЕ.

  МЕНТЕ ЖАЛКО ,

  СОЛТА МЕНТЕ ,

  СОЛТА НЕ БЛИБЕШ , А ТЕ ЧАКАТ ТОНОВЕ СОЛ ЗА БЛИЗАНЕ , ЗА ДА ЗАСТАНЕШ В.ПОДНОЖИЕТО НА ПОДМЕТКИТЕ МИ И ДА ЗАПОЧНЕШ ДА МИ ЛИЖЕШ ОБИВКИТЕ МИ.

  НЕ СА ТЕ ОБУЧИЛИ ДЕБИЛИТЕ ГВОИТЕ ГОСПОДАРИ КРАВАРИ ОТ КОЗЯК 16.

  ПОЗНАВАШ СЕ МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНО ЛАЙНО ДРИСЛИВО ВОНЛИВО ПРОКИСНАТО КОЗЯШКО.

  ЕБИ СИ МАМАТА ИДИОТ КУХОГЛАВ.

  ДОРИ И ДА ПРЕПИСВАШ. Е УМЕЕШ НИЩОЖЕСТВО НЕГРАМОТНО.

 27. #27
  CDU 22 мар 2019, 20:35
   
  3
   
  0

  до коректор=КУКУректор
  Малоумникооооо, психично болна твар, наври си го в разпраният от руски пи..ки г..з цеееелият съветски съюз та дано ти е кеф, ама тюх, то пък от него ниииищичко не остана, ХАААААХААААХААААААААХАААААААА, така че ние ще трябва да те онождаме, ама по-добре да не си цапаме ху...вете с разпраната ти русофилистична клоака, ПФУУУ!

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker