ПИК: Цветан Цветанов си отива

Pan.bg 25 мар 2019 | 15:52 views (1123) commentaries(1)
img
pik.bg


Единствената алтернатива пред Цветан Цветанов е да си тръгне като шеф на парламентарната група на ГЕРБ и от целия парламент като депутат.

Около това становище са се обединили във висшето ръководство на управляващата партия, научи ексклузивно ПИК.

Това ще бъде предложено и на гласуване в Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

В момента се изчаква връщането на Цветанов от планирана визита в Щатите.

"Няма друг изход. Така ще съхраним и партията, и самия Цветанов", доверяват източниците на медията ни.

Според данни на ПИК премиерът Борисов не одобрява разгърналата се от снощи фейсбук-кампания "Цветанов е невинен". Тя вече бе споделена по страниците на неколцина депутати от ГЕРБ, сред които Данаил Кирилов и Ирена Соколова, но в момента се отчита като грешка.

Цветан Цветанов обаче ще запази поста си на зам.-председател на ГЕРБ. Той ще стои в авангарда на предизборната кампания за евролистите.

Оттеглянето на Цветанов по никакъв начин няма да се отрази на изборния резултат на ГЕРБ, напротив - ще е индикация за моралността на политиците в тази партия, в която сгафилите си отиват, а не стоят на инат, както се случва в БСП. Според анализаторите оставката на Цветанов дори ще повиши процентите за управляващите, тъй като ще е безпрецедентна демонстрация за принципността на Бойко Борисов.

Борисов и неговите колеги от ръководството не надавали ухо на слуховете, че Томислав Дончев стои зад кампанията срещу Цветан Цветанов. В момента Дончев се ползвал с пълната подкрепа на премиера.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  Георги Ковачев_ 25 мар 2019, 15:57
   
  18
   
  0

  Оттеглянето на Цветанов по никакъв начин няма да се отрази на изборния резултат на ГЕРБ, напротив - ще е индикация за моралността на политиците в тази партия, в която сгафилите си отиват, а не стоят на инат

  Моралност друг път! Просто хвърлят сгафилия на вълците с надеждата, че на останалите, дето още не са ги осветили, ще им се размине.

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker