КАРБОВСКИ УНИЩОЖИТЕЛЕН: БЪЛГАРИЯ Е В РОЛЯТА НА РИТНАТАТА БАБА В БУРГАС!!!

Pan.bg 19 май 2017 | 01:01 views (6456) commentaries(0)
img
Д-р Цветеслава Гълъбова и Мартин Карбовски

10 години правим кампании срещу насилието и резултатът е това. Всички спазваме някакви европейски ценности, но никой не знае какви са тези ценности. Кой е взел пари за ”Не на насилието!”, да си завре главата в тоалетната. България е в ролята на битата бабичка Това заяви журналистът Мартин Карбовски, коментирайки ритника на Живко Кючуков на бабичка.

Медиите повтарят: Бъди себе си. Ето този е бил себе си и е наритал бабичка. Това е най-лошото, че си изрод и те уважават за това. По селата е още по-страшно. Там всяка вечер има изнасилена или убита баба. Ние непрекъснато замазваме нещата и ги обясняваме с факта, че някой е луд. В България вече няма и идея за ценности. България е в ролята на тази бабичка - стара и всеки, който мине покрай може да я ритне, категоричен беше Карбовски.

Във всеки град има такива хитреци, които са криминално проявени и се извиняват с факта, че имат жълта книжка. За мен този човек не е луд. Той много добре знае какво е извършил. Сега всичко го нападат във Фейсбук, а аз трябва да го защитавам. Във Фейсбук е много лесно да нападаш. Защо никой не го е нападнал на спирката? Аз, ако бях на спирката, щях да го изям. Не съм бил там и сега не искам да го нападам. Ще го попитам само: Пич, защо направи това? Реакцията на хората на спирката също трябва да се коментира. Те седят и гледат. Явно си мислят, че тази батка има право да я бие и сигурно се питат: Какво ли му е направила тая бабка? Аз също не обичам възрастните хора и съм ги "ритал" вербално, но съм възпитан да уважавам старите хора и да ставам в автобуса. Тук коментираме нещо, защото има камера. Гледах един филм, където навсякъде имаше камери и насилието изчезна, но пък нямаше личен живот, каза още Карбовски.

Д-р Цветеслава Гълъбова, директор на психиатричната болница в Курило. Искам да правим разлика между психична болест и агресия. Експертизата ще докаже какво точно е състоянието на този мъж. Той може да страда от някаква болест, но да е извършил това нападение под някакво друго давление, каза тя.

Не съм предизвикала с нищо агресията му. Първо започна да ме плюе и да ми вика: Махни се бе, махни се. Изведнъж ме изрита. Това беше опит за убийство, защото взе камък и се опита да ме замери с него. Страх ме е за живота ми. Повече няма да ходя на тази спирка. Това разказа Флагман 72-годишната жена, която беше зверски пребита от 26-годишния психично болен Живко Кючуков. Жената е настанена в болница със счупване на таза.
frognews.bg/
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker