Касабов хвърли бомба: Сидеров ходи в Сараите, оттам го командват, цели се хаос в държавата

Pan.bg 17 окт 2018 | 19:18 views (499) commentaries(3)
img
frognews.bg


Нямам отговор накъде сега. Предстои разговор, но не и със Сидеров. На нас ни писна. Ние сме омерзени. То не бяха атаки срещу партията, срещу Валери Симеонов, срещу коалицията, срещу МС, срещу целия свят. Това каза Валентин Касабов от НФСБ по НТВ.

Преди ваканцията бях казал в парламента, че Сидеров бърка желаното с действителността. Сигурен съм, че сценарият се командва от някъде другаде. Имаме информация, че той идва от Сараите. На няколко пъти Сидеров ходи на справка в Сараите. Аз съм потресен. Не зная какво прави там, но винаги след тези привиквания започват скандалите. Измисля си. Въобще болни сценарии. Работи срещу правителството в България. При гласуването на вота на недоверие изчезна. Не гласува. Оправда се, че бил в тоалетната. Елементарно, Уотсън.

Трябва да се извиним на избирателите си. Това е нещо неочаквано. Мислехме, че имаме съратник, с който ще водим битка за България. Няма да издам тайна, че той работи за интересите на Русия. Не може да си патриот и да си патриот на чужда държава, и да работиш срещу собствената си държава. Не знам какъв е. Ние не говорим за руския народ - той е нещо велико. Ние говорим за имперските амбиции на Русия на Балканите. Сидеров да обича Русия, но защо не обича България?! Да отиде в Русия, защото не защитава интересите на народа ни.

Днес разбрахме, че ходи при Доган. Информацията е сериозна. Не са клюки. Има свидетели, има данни. Нещата са много сериозни. Аз в момента съм потресен, омерзен. Това е нещо, което за първи път медиите разбират. На обяд го разбрах. Сега-анализи, преценки. Трябва да се говори с другите партньори. Няма нужда от разговори със Сидеров, те са водени няколко пъти вече.

Аз не казвам клюка или обвинение. Казвам къде ходи. Може би в Сараите са сценаристите, не зная. Имало е моменти на затишие, след което ескалират поредните истории с неправомерни лъжи измислици, фантазии, филми, в които той участва. Той е главният актьор. В същото време има друг, който режисира целият този спектакъл. Цели се хаос в държавата. Няма как да се водят разговори в продължение на месеци и след 15 дни се започва отново и отново. Това е кошмар. Не можем да работим. Той идва


рядко в НС. Ние се опитваме да говорим, но той говори със себе си, с нещо друго, с някого. Той не води парламентарната група. Той е формален субект, който се води председател. Нищо друго.

Имаме разговор с другите партньори. Нека да чуем и тяхното мнение. Ще говорим с ГЕРБ, там са разумни хора. България в момента върви добре. Управлението е удачно. В момента, когато Симеонов тръгне да прави нещо, срещу него скача Волен Сидеров. В Атака има разумни депутати, мислещи хора. Ако иска Сидеров да се спаси като политик, трябва да се оттегли. Това е мое мнение, не съм говорил с никой. Чудя се защо не е кандидатствал за папа? Желаното на Сидеров няма нищо общо с действителността. Чакаме колегите от ВМРО какво ще кажат. Сидеров е емблема на разрухата на България.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  THUNDER 17 окт 2018, 19:42
   
  5
   
  1

  Русия, Америка дрън, дрън ...

  Такива дръзки не са политически, а икономически. Изпаднал е голям залък от баницата и не могат да го разделят.

  За парата е скандала не за Русия и Сащ.

 2. #2
  коко джамбо 18 окт 2018, 08:22
   
  3
   
  0

  "Мислехме, че имаме съратник, с който ще водим битка за България." Каква битка ще водите? Кога и с кого? Вече българите са на площада и правят протести. Майките,учените,пенсионерите,вие какво правите за тези хора? Нищо и половина. Само приказките ви са много. Вие сте "патриоти" само за заплатата.

 3. #3
  Вечно накъркан 18 окт 2018, 13:21
   
  3
   
  0

  За Сидеров не знам,но Касабов няколко пъти го засичаха на софри с депесари,а и е вечно накъркан.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker