Бяла робиня: Продаваха ме и ме биеха

Pan.bg 20 окт 2018 | 15:11 views (588) commentaries(0)
img fakti.bg


Близо 30 милиарда евро е печалбата, натрупана от сексуалната експлоатация в Европа

Близо 30 милиарда евро е печалбата, натрупана от сексуалната експлоатация в Европа и развитите страни. За Ана, както ще я наричаме, всичко започва в интернет, съобщава bTV.

В живота й се появява най-прекрасният мъж. Най-милият, най-грижовният и най-забавният. Мечтата за истинската любов изглежда на една ръка разстояние. Следва заминаване в чужбина и реалната среща с любимия. Скоро маските падат...

"Дойде една кола, просто ме взе и от там насетне, вече ме заключиха на друго място, след като той ме продаде. Взеха ми паспорта, побой. Също така и с колан ми посягаха. Продаваха ме на други хора насила и затова ме биеха. Общо 9 месеца съм стояла заключена", разказва тя.

Успява да избяга преди няколко месеца. Сега е в защитено жилище у нас. Изолирана е дори от близките и семейството си.

Близо 30 милиарда евро е годишната печалба от трафика на хора. От тях - 23 милиарда и 500 милиона евро се генерират именно от сексуалната експлоатация.

По данни на Националната комисия за борбата с трафика на хора пострадалите у нас само за първата половина на годината са 339 души.

Да не се предоверяват, това е и посланието на нашата нова информационна кампания - да бъдат внимателни, да бъдат мнителни и да използват силата на информацията, призовава Камелия Димитров от Националната комисия за борба с трафика на хора.

"Да бъдат до семействата си и никога да не правят тази грешка, която аз направих. Аз се доверих на това момче и от това доверие се получи кошмар, от който още се опитвам да се измъкна", споделя Ана.


loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker