В Щатите, полицаи разбиха стъклото на шофьорската врата и измъкнаха водача (ВИДЕО)

Pan.bg 08 ное 2018 | 12:07 views (654) commentaries(0)
img frognews.bg


Полицаи разбиха стъклото на шофьорската врата и измъкнаха със сила водач от автомобила му в американския щат Ню Мексико, а видео от инцидента предизвика разгорещени спорове дали служителите на реда не са превишили правата си. Клипът е заснет от спътничката на арестувания Филип Пейдж, която твърди, че били спрени неправомерно за непоставени предпазни колани, съобщава Daily Mail.

Записът доказва твърденията на "операторката" Анджела Фишър-Ерара, но от него не става ясно кога двамата на поставили коланите си. За сметка на това се вижда как полицаите нареждат на шофьора да отвори стъклото, но той не се подчинява с аргумента, че не е нарушил правилника за движение по пътищата. Следват поне осем предупреждения, че ще бъде извлечен насила, а през това време Фишър-Ерара звъни на 911 и моли ченгетата да не чупят ръката на Пейдж.

Началникът на полицията в Ню Мексико Пийт Касетас твърди, че до инцидента нямало да се стигна, ако водачът следвал нарежданията на подчинените му. "Подкрепям офицерите си. След няколко предупреждения те са пристъпили към действие. Счупили са стъклото не защото шофьорът е бил без колан, а тъй като не се е подчинил", заявява Касетас.

Филип Пейдж и Анджела Фишър-Ерара са арестувани за съпротива на органите на реда, отказ да разкрият самоличността си и за подаване на лъжлив сигнал до 911. На шофьора в крайна сметка също така е съставен и акт за управление на автомобил без поставен предпазен колан.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker