Джамбазки срещу розовите джендъри и агентите на Сорос след нареждането на Борисов за спиране на стратегията за детето

Pan.bg 25 апр 2019 | 18:06 views (410) commentaries(2)
img
pik.bg/


Водачът на листата на ВМРО за предстоящите избори за европарламент Ангел Джамбзки коментира в профила си във Фейсбук решението на премиера Борисов да спре скандалната стратегия за закрила на детето, видя ПИК. Според Джамбазки това е поредна победа за ВМРО, тъй като партията първа повежда битката за отмяна на стратегията, в която били заложени куп джендър текстове и либерални модели, отнемащи права на родителите в полза на държавата.


Ето какво още написа Джамбазки:

Добра новина за българското семейство в навечерието на Великден. И тъжна за розовите джендъри и агентите на чичко #Сорос.

Скандалната стратегия за закрила на детето е спряна - факт, който няма как да не ме радва. Това е поредната победа за нас, Патриотите от ВМРО. Ние бяхме от първите, които поведохме битката за отмяната му. Аз лично писах до Агенцията за закрила на детето два пъти, а депутатите от ВМРО водиха своята битка в парламента.

Този, меко казано проблемен документ даваше възможност да се узаконят спорни практики при възпитанието на децата, оспорваше ролята на семейството и родителите и правеше внушения, които да поведат страната ни по пътя на извратените правила в държави като Норвегия и Холандия.

Ето защо и нашите битки в защита на традициите, семейството и християнските ценности имат смисъл! Ето защо нашата борба срещу мултикултурализма и евробюрократизма няма да спре.Ние браним България!
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 2

 1. #1
  THUNDER 25 апр 2019, 20:14
   
  8
   
  0

  Хубаво, браво радвам се за това.

  Но тоя където ги е вкарал тия текстове в закона е още там, на работа и продължава да предлага такива тези.

  Хастамбулската конвенция нея признаха, но това не попречи на МОН да пусне графа " джендър" като пол на ученик.
  Да не говорим за джендър обучението, което въпреки падането на ИК продължаваше да седи като проект в документите на МОН.

  Цели на програмата:

  повишаване чувствителността на българското общество по проблемите на равнопоставеността на жените и мъжете и нулева толерантност към всички форми на дискриминация и нарушаване правата на човека на основа пол;
  промяна на дискриминиращите джендър стереотипи, промяна на нагласи и поведение сред подрастващите и младите хора в училищна възраст;
  мобилизиране ресурсите на образователните институции и гражданското общество за ефективното прилагане на практика на член 35 от Закона за защита срещу дискриминацията;
  активно промоциране на политики и проекти за включване и утвърждаване на джендър-тематиката в държавните-образователни стандарти, насочени към детските градини, основните и средни училища, висшите учебни заведения;

  ДПБ в партньорство с Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ "Климент Охридски" в рамките на проект "Джендър образование", подкрепен от програма МАТRA на Посолството на кралство Холандия в България реализира експерименталния учебен курс "Джендър и Медии".
  ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ДЖЕНДЪР СТЕРЕОТИПИ В УЧИЛИЩНА СРЕДА

  НЕФОРМАЛНИ ПОДХОДИ В СВОБОДНО ИЗБИРАЕМИТЕ ЧАСОВЕ , ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ДЖЕНДЪР СТЕРЕОТИПИ В УЧИЛИЩНА СРЕДА


  * Калинките в системата прокарващи тия извращения, трябва да се чистят.

 2. #2
  НЕМИЛ-НЕДРАГ 26 апр 2019, 08:08
   
  1
   
  1

  АЗ СЪМ ГОТОВ ДА ЧИСТЯ калинки,
  ЗАПОЧВАМ С братя костадинови от ВВС-ООД!

  НАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО-
  ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ Г€РБ$П!

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker