Поздравление от командира на ВВС генерал Стойков към ветераните и личния състав на авиобаза Граф Игнатиево

Pan.bg 17 мар 2017 | 11:01 views (2559) commentaries(0)
img ДО ЛИЧНИЯ СЪСТАВ И ВЕТЕРАНИТЕ
НА ВОЕННО ФОРМИРОВАНИЕ 28000 – ГРАФ ИГНАТИЕВО
ГОСПОДИН БРИГАДЕН ГЕНЕРАЛ,
ГОСПОДА ОФИЦЕРИ, СЕРЖАНТИ И ВОЙНИЦИ,
УВАЖАЕМИ ЦИВИЛНИ СЛУЖИТЕЛИ,
СКЪПИ ВЕТЕРАНИ
За мен е изключителна чест и удоволствие от името на Военновъздушните сили и лично от свое име да Ви поздравя по случай 66-та годишнина от създаването на 3-та изтребителна авиационна база.
От 17 март 1951 година до днес авиобазата измина дълъг път на развитие, на носене на денонощни бойни дежурства, участие в национални и международни учения и тренировки, усвояване на авиационна техника.
Вие сте гордостта на българската военна авиация – с Вашия професионализъм, висока отговорност, организираност и амбиция за място между първите в полета към усвояване на нови способности и пълна интеграция със страните членки на НАТО! И аз, като командир на Военновъзъдушните сили съм горд, че съм един от Вас, че съм работил рамо до рамо с Вас и сме споделяли радостни и трудни моменти.
Благодаря Ви за всеотдайния труд и съществения принос за издигане боеспособността и бойната готовност на Военновъздушните сили.
Желая Ви много здраве, сили и енергия за постигане на още по-високи резултати във високоотговорната ви дейност, а на Вашите семейства – много късмет и щастливи дни

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!


КОМАНДИР НА ВОЕННОВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ
ГЕНЕРАЛ-МАЙОР ЦАНКО СТОЙКОВ

март 2017 г.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker