ПУТИН С ЛОША НОВИНА: ЦРУ и МИ 6 ПОДГОТВЯТ ВОЙНА НА БАЛКАНИТЕ!

Pan.bg 23 мар 2017 | 23:14 views (12648) commentaries(3)
img
Путин: ЦРУ и МИ6 подготвят война на Балканите

Според информация на руското разузнаване тази пролет Западът подготвя серия от бурни протести на Балканите – първо в Баня Лука, а след това в Скопие и Белград, съобщава сръбското издание Informer.rs.

Руската служба е предупредила Белград, че първата голяма опасност е за организирани отвън кървави сблъсъци в Баня Лука в събота. Днес в Република Сръбска, която е съставна част от Босна и Херцеговина, ще се проведат паралелно демонстрации на поддръжниците на властта и на опозицията. Събитията ще започнат в 13 часа българско време.

В петък местната полиция заяви, че разполага с информация за подготвяни безредици по време на планираните за 14 май митинги.

Вътрешният министър Драган Лукач съобщи по време на пресконференция, че в Баня Лука са пристигнали хора с „лоши намерения“ от Федерация Босна и Херцеговина, Хърватия и Сърбия. „Някои от тях вече се намират в Република Сръбска и са под наш контрол, макар и да не го подозират“, посочил е Лукач.

Сериозните заплахи за сигурността на Република Сръбска, за които е предупреден и сръбският премиер Александър Вучич, са само част от опасните планове за предизвикване на „спирала на насилие“ на Балканите.

Според руското разузнаване идеята на Запада е да покаже, че властите в Сърбия, Република Сръбска, Македония и други страни в региона са слаби и се нуждаят от „чужда помощ“, допълва сръбското издание и посочва, че според неговите източници, които са имали достъп до доклада на руското разузнаване, Западът се безпокои изключително много от влиянието на Москва на Балканите.

Руската служба е предупредила Белград, че първата голяма опасност е за организирани отвън кървави сблъсъци в Баня Лука в събота, 14 май, когато ще се проведат демонстрации на поддръжниците на правителството и опозицията. Сериозните заплахи за сигурността на Република Сръбска, за които сръбският премиер Александър Вучич е предупреден, са само част от опасните планове за предизвикване на „спирала на насилие“ на Балканите.
Според руското разузнаване идеята на Запада е да покаже, че властите в Сърбия, Република Сръбска, Македония и други страни в региона са слаби и се нуждаят от „чужда помощ“, допълва сръбското издание и посочва, че според неговите източници, които са имали достъп до доклада на руското разузнаване, Западът се безпокои изключително много от влиянието на Москва на Балканите.

Руският президент Владимир Путин е заявил, че САЩ и Великобритания подготвят Балканите за голяма война, която ще започне от Република Сръбска и ще премине в Македония и Сърбия, съобщава македонската агенция MINA, като се позовава на публикацията в изданието informer.rs със заглавие „Западът работи по голяма Балканска война“.
В материала се казва, че ЦРУ и МИ6 имат агенти, които подготвят масови протести в Република Сръбска (Босна и Херцеговина), чиято цел е свалянето на президента Милорад Додик, който кара втория си мандат.

САЩ нарочно отлагат изборите в Македония, за да не позволят на правителството да се върне на власт. „Американците и техните васали Италия, Великобритания, Холандия и Германия искат да федерализират Македония, да създадат отделен парламент за албанците, чиято основна роля ще бъде да налагат вето на всички стратегически инициативи на страната, които не са в интерес на САЩ“, твърди изданието.

Вашингтон иска Западна Македония да се присъедини към Косово, което де факто представлява голяма американска военна база. Според публикацията Сърбия ще бъде разтърсена от масови протести до 6 месеца след победата на Александър Вучич. Той ще бъде заместен от одобрен от САЩ премиер, се казва още в публикацията. / epicenter.bg
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  АНОНИМЕН 24 мар 2017, 08:49
   
  22
   
  2

  Тези кравари и англичани са способни да разбунят балканите.Дано Русия не допусне това.

 2. #2
  Teraflop 24 мар 2017, 09:08
   
  25
   
  2

  Че тъпите янки подготвят войната и че ще ни подпалят,не е тайна.Това е известно. Малко ли войни подпалиха през последните години? Бежанците,Ал Кайда,Ислямска държава,все са техни творения.

 3. #3
  Borei 24 мар 2017, 09:42
   
  16
   
  2

  Всяко зло за добро!

  Ще стане по "бързата процедура", вместо да "умираме бавно но сигурно"!

  САЩ така организираха и гражданската война, заради която те дойдоха да разчленят Югославия!

  Ex-CIA agent: - We got millions to destroy Yugoslavia - го каза наскоро един техен бивш агент, Robert Baer!

  http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2310/ex-cia-agent-we-got-millions-to-destroy-yugoslavia.html

  Е сега идват пак да доунищожат "непокорните" славянски народи в Македония и Сърбия.. Целта е чалмите да получат повече права, понеже с тяхна помощ се прокарват техните дългосрочни планове много по-лесно. И Сърбия им пречи, понеже се прави на съюзник на Москва.

  Нали знаем какво означава това? Нас тйните служби на двете краварски държави, Британия и САЩ, не ни закачат за сега, понеже нашето унищожение си върви по техният план. И още ги "греят" "великите изказвания" на Чехльо, за "руската заплаха". Ние сме хванати много здраво и с техните НПО-та и военните им бази у нас.. При първите опити да се спасим, "помоща им" е у нас, колко му е да "помогнат" на продажното правителство на власт и да унищожат "антидемократичните сили", осмелили се да изменят курса на унищожението?

  Знаете ли кое е най-добрата стъпка за нашият народ сега?

  Да се обявим против тях и против тяхната намеса на Балканите! Те първо ще се учудят, как "мъртвите проявяват някакви признаци на живот"? И сигурно ще ни включат и нас в "бързата процедура по унищожението на непокорните славянски народи на Балканите"!
  Ние обаче вече знаем това и се обръщаме ОФИЦИАЛНО не към САЩ/Нато, а към РУСИЯ за помощ!!! Русия идва тука и така тяхното влияние се губи вече на Балканите (подобно на това в Близкият Изток, Сирия...)! НО, се иска да застанем веднага на страната на славяните в Сърбия и Македония и много голяма стратегическа смелост от президента, да се обърне към Русия за помощ!!!!

  Какво губим?
  1.Нищо, само унищожението си, което така и така вече е запланирано от "съюзниците" ни! И си върви в пълен ход....

  Какво можем да спечелим?
  1. Силен съюз с другите славяни на Балканите за настъпващите още големи предизвикателства... (А не се надявайте на Натото, това вече сте разбрали!)
  2. Подкрепата на Русия.
  ....и може би най-важното..
  3. ЩЕ СПРЕМ ЗАПРОГРАМИРАНОТО НИ УНИЩОЖЕНИЕ ОТ САЩ/НАТО И ЕС....

  Това е обаче голям стратегически ход, който ще "обърне играта" на сащиянците и ще помогне на Русия да оцелее по-лесно. Ще отслаби силно влиянието на САЩ на Балканите, ще ускори разпадането на ЕС, на Натото (Турция вече също не е 100% натовска...)...
  Това е бърза процедура, която може да ни донесе спасение на народа... Сменяме полюсите от съюзник на краварските страни, ставаме съюзник на Русия.. Но това направи вече и Турция, макар за сега не всичките 100%, понеже има и разногласия с Русия. Турция сама се смята за "велика" и за това не иска да се подчинява на никой.. Ние обаче нямаме друга възможност за сега, освен да сме на някого "съюзници"!!!!

  При създалата се ситуация това е ПРОЗОРЕЦ НА СПАСЕНИЕТО, подарен ни от съдбата!

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker