ИВО ИНДЖЕВ: ДИКТАТОРЪТ ПУТИН УМИРА! САМ Е! ЗА ТОВА ХАПЕ СМЪРТОНОСНО! ФЕНОВЕТЕ МУ ГО МИСЛЯТ ЗА СЪВЪРШЕН, НО ТОЙ Е СВЪРШЕН!!!

Pan.bg 11 фев 2018 | 19:02 views (7849) commentaries(41)
img
ИВО ИНДЖЕВ: ДИКТАТОРЪТ ПУТИН Е САМ, УМИРА И ХАПЕ СМЪРТОНОСНО

Руският президент се е обявил за съвършен, но не осъзнава, че е свършен.

Българите и русофилите трябва да знаят, че император Александър Трети Българофоб подстрекава през 1886 г. турския султан да си вземе Източна РумелияИво Инджев: Петата колона у нас не само, че не се крие, ами се демонстрира. Просто им е натиснато копчето от Москва. На Путин не му останаха съюзници в света и явно България е нарочена да бъде не просто троянският им кон в Европа, а слабото звено в Западния съюз, на който Путин днес демонстративно се зъби от Москва.

Тази идея не е реалистична, но това няма значение за тези, които демонстрират своето верноподаническо отношение към Москва. Причините за това са две – от една страна, Куба вече се помирява със САЩ, Венецуела, която беше тръгнала по светлия път на комунизма е изпаднала в крайна криза, а светлината я няма. В момента Путин е почти изоставен от целия свят, дори и от старите си партньори. На него дори и всяка малка песъчинка, каквато е българската пета колона му е от полза. От друга страна, хората с лява идеология в България много добре си дават сметка, че по този начин сплотяват електората си. На тях последната им опорна точка остава любовта към Русия. И понеже им е трудно да употребят съветския период на окупацията и колонизацията в България като еднозначно събитие, обикновено се връщат и по-назад – към Руско-Турската война. Сега са се вкопчили в руската карта. Разчитат на първосигналната реакция на българина, който е възпитаван и мозъкът му е промиван поколения наред в тази посока. Така левите хора в страната ни си укрепват първо тила вътре в България, а от друга страна — се подлагат на Путин.

Но хубавата новина е, че покрай украинските събития този факт стана най-после международно известен и изплува на повърхността. Включително и големи световни медии прозряха най-накрая какъв е големият проблем в България – руската връзка.

Руският посланик Исаков ни посъветва да проявяваме воля и че трябвало да се показват зъби. Аз питам — къде са зъбите на българската воля да се разкара съветската символика в България, която няма нищо общо със съветската символика никъде


другаде в Европа. Тук не са се водили боеве. СССР обявява война на България, която по време на цялата война запазва с тях дипломатическите си отношения. Съветската символика у нас е издигната 10 години след Втората световна война и няма нищо общо с нея. Тя има единствено общо с утвърждаването на комунистическия режим през 1954 г., защото масово е построена тогава, по заповед на пост сталинисткия съветски режим. Тогава започва издигането и на паметника на съветската армия в центъра на София, а той е построен, за да символизира не друго, а победата на тогавашния режим над най-жилавото съпротивително движение в Европа – Горянското. Но това за съжаление малко българи го знаят. В своите исторически трудове проф. Диньо Шарланов посочва, че в две държави на Европа е имало най-ожесточена съпротива срещу комунизма – това са Украйна и България.

За този период никога не се говори в България. У нас реално комунистите претърпяват най-големия разгром чрез избори. В първите години изборният резултат на комунистите е няколко пъти по-малък от този на опозицията. И съветският паметник в Борисовата градина е издигнат в чест на окончателното съкрушаване на най-продължителната в Европа съпротива срещу комунистическия режим – Движението на горяните. То наистина е било народно. Оръжието са хванали и са отишли в гората, хора с отнетата принудително собственост, несъгласни с новия режим демократи, но и включително и хора с леви убеждения. Един много важен и любопитен исторически факт – на второ място след земеделците, в групите на горяните са комунисти и ремсисти. Те са получили истински шок, когато си видели, че им налагат съветски комунизъм, който е нямал нищо общо с идеалите им.

— Путин нападна България, предупреждавайки ни, че газовата тръба ще мине през Гърция и Македония, и пак ще ни заобиколи. Това трябва да го чуят българските русофили, защото такива заплахи в историята систематично се повтарят. Това предупреждение е в някакъв мек вариант политиката на Александър Трети Българофоб. Този руски император подстрекава през 1886 г. турския султан да си вземе Източна Румелия. Червени агитатори се опитват да внушават, че това било само слух – глупости на търкалета. Германски кореспондент в България, прекарал цялата епопея по окопите на Българо-Сръбската война почти рамо до рамо с княз Батенберг, описва подробно как точно стоят нещата – истината е, че Русия наистина кара султана да си вземе Източна Румелия като наказание, че България се е съединила без тяхно разрешение. Руските кораби и оръдия са били насочени към българския бряг и само заради масовото брожение в Европа се оттеглят. Тогава всъщност Европа спасява България от руска окупация, защото тя реално е била подготвена. България можеше да има съдбата на Финландия, ако Русия не бе принудена да отстъпи от българския Черноморски бряг от Англия и останалите европейски сили. Тогава в Европа е имало масови протести, дори и малки народи са се вдигнали в защита на българския народ от Русия, и най-активни са били в тези протести социалистите, дано това да го разберат русофилите. Тогава в лицето на Русия те са виждали така наречената «тюрма на народите». И това сега се повтаря в историята .

Путин подстрекава съседите ни – Турция, Гърция и Македония, както през Междусъюзническата война — 1913 г. руската дипломация обединява съседите на България срещу нея. И това се повтаря отново, отново и отново. При всяка криза, при която България дори и малко проявява непослушание към Москва, тя се опитва да я накаже дори и чрез ръцете на нейните съседи. Това прави Русия в момента. И да не забравяме – в казуса с „Южен поток“ Европа отново спаси България от Русия, защото искаха да ни направят двойно по-зависими. Но се оказа, че има и европейска солидарност и номерът на руснаците да вбият клин се провали.

Путин просто е поставен в ъгъла. Той е супермен, да не забравяме, че от години оглавява западните класации за най-влиятелния човек на планетата. Руснаците ужасно му се кефят и го боготворят за това. А всъщност това са подигравателни класации, защото да си автократ, диктатор, да си шеф на режим, въоръжен с ядрено оръжие, само по себе си те прави влиятелен. Само че никой друг подобен в света не е съсредоточил толкова влияние в ръцете си. Путин може да разиграва света. Това показа вчера и на пресконференцията – шоуто на Путин. Прави го всяка година и тъй като се е обкръжил с блюдолизци – медии, телевизии — шоуто е пълно.

Кремъл се бори за пропагандна победа. Но истинските победи се осъществяват на борсата, там където е капитализацията на фирмите. В момента капитализацията на руските фирми е паднала под стойността на капитализацията на миниатюрната Белгия или Дания. Но за всичко това са си виновни те – лакомо помпат ресурса, който има в недрата им и се опитват да го използват за влияние. Но Западът се оказа също лаком за суровини и затова тази битка се води десетилетия.

С такъв човек насреща, като Путин, който е притиснат в ъгъла, докарал се до там, че няма полезен ход, опасните варианти не са изключени. Путин се е обявил за съвършен, но не осъзнава, че е свършен. Има голяма разлика между съвършен и свършен, и това се вижда от сметката, която му се представи, и това е сметката за Крим. Сега той плаща цялата сметка за целия си режим. Проблемът е, че в Русия няма опозиция, медиите са смачкани и може да прави каквото си поиска. Такъв модел се направи опит да бъде прокаран и в България. Путин раздаде парите на Русия, за да подкупва руското население, вдигайки му уж стандарта – за заплати, за чиновници и т.н. Така живяха щастливи години наред. Той утвърди Русия още повече като една монокултурна държава, която зависи единствено от природните си богатства. Това е огромно престъпление срещу поколенията в Русия. Затова има основание да се притесняваме, че такъв диктатор, умирайки може и да хапе смъртоносно. Една от опасностите е, че след него може да дойде още по-лош диктатор. В Русия в момента настъпват брожения от икономическата и финансовата криза. Някои кръгове казват, че президентът е мек, има хора, за които жизнено важно сега е да запазят авоарите си на Запад. При Путин много хора забогатяха и сега се виждат в една абсурдна ситуация, че не могат да харчат това, което заграбиха, затова са в паника.

Шовинизмът смачка руските творци. Путин им задейства механизма на така наречената гордост от военните постижения. Путин знаеше какво постига, когато тръгна вероломно да завзема Крим, знаеше, че ще налее вода в тази мелница. И да се обадиш в тази посока в днешно време – веднага си закован на стената на позора. Но и много руски интелектуалци въстанаха, макар че наистина онези 80% руснаци, с които диктаторът много се гордее, мълчат. Но когато чуя за тези 80% подкрепа за Путин — винаги се сещам за още по-голямата подкрепа за Хитлер.

News Front публикува писанията на Иво Инджев само, за да сте информирани за броженията в съзнанието му.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 41

 1. #1
  wregbeb 11 фев 2018, 19:14
   
  123
   
  25

  ЩЕ БЪДА КРАТЪК: ИНДЖЕВ Е ЛУД.

 2. #2
  jeliazko3y 11 фев 2018, 19:20
   
  112
   
  24

  Иво минджев е поредния платен продажник.Пан спрете да давате трибуна на такива откровенни олигуфрени .

 3. #3
  S.U.KOSTOV 11 фев 2018, 19:22
   
  30
   
  110

  Тъпутинчо не е свършен. Просто има много руски предмети, които биха гласували за него. Ама не, защото управлява добре. Точно обратното. Бойка Борисова управлява ли добре? Не, не управлява. Ама печели избори. Същото е и при Тъпутинчо. Хубаво е, да стои начело на Русия още дълго време, за да може съвсем да ебе майката на тази страна. Последиците от неговото управление ще са много тежки за Русия в перспектива, защото петролът само след едно десетилетия няма да бъде толкова ценна суровина, колкото е била през последните 150 години. А Русия и нейната икономика на това се крепи. На енергийните ресурси.

 4. #4
  THUNDER 11 фев 2018, 19:28
   
  106
   
  20

  Ивчо, пак е похапвал от халюциногенните гъбки.

 5. #5
  росс 11 фев 2018, 19:31
   
  95
   
  18

  пОтката МинджеФФ пак заскимтя!

  МИНДЖЕФФ, ОДИ СИ ЧУКАЙ БАБКИТЕ-ПИЯНИЦИ И СЕ НАЛИВАЙ С ТЯХ!
  Единственото свършено нещо я тази помия горе е достойнството на пОтката Минджефф!

  А бай Минджефф от пиене, така и не разбра, че мъстиите като него си лаят, а кервана си върви.

  Ай сега тичай на "Козяк" да ти платят, путкар несретен.

 6. #6
  до #3 S.U.KOSTOV 11 фев 2018, 19:40
   
  52
   
  10

  "... Ама не, защото управлява добре. Точно обратното. Бойка Борисова управлява ли добре? Не, не управлява. Ама печели избори. Същото е и при Тъпутинчо. Хубаво е, да стои начело на Русия още дълго време, за да може съвсем да ебе майката на тази страна...."
  .....................................................................................
  По твоята логика за Борисов, ако стои начело на България "може съвсем да ебе майката на тази страна...."....... Е, кажи - ко праим тогава? Ти това ли искаш?
  S.U.KOSTOV
  Тъпутинчо не е свършен! Може и НЕВОЛНО да си прав!

 7. #7
  Урко 11 фев 2018, 19:40
   
  97
   
  18

  От кога един пияница, геронтофил и свършен журналист, може да ни учи колко е лоша Русия и Путин?
  За нас може и да е лош, но за Русия той е патриот и родолюбец, защото за 15години изправи държавата си на крака и я направи пак световна сила!

  А какво направи за България за тези години кучката Инджев?.... НИЩО!...

  НО ПЪК ПЛЮЕ МРЪСНИКА...

  Ама то е така... който много лапа, после плюе....
  Да му е сладко на тоя миндил...

 8. #8
  до ИВО ИНДЖЕВ 11 фев 2018, 19:56
   
  100
   
  17

  Г-н Инджев нали осъзнавате ГОЛЯМАТА си трагедия - вие и кохортата русофоби публично, за да си заработите презрените, но солидни хонорари облъчвате народа с приказки от рода "Путин капут", но дълбоко в себе си признавате и казвате - ах, дано - ама надали! Учили сте в СССР, но не сте проумели, че съветския/руски/ народ не е като българския! Защото е наследник на ИМПЕРИЯ!
  А за такива като вас Римския император го е казал - "Парите не миришат"! Ама такива като вас - ВОНЯТ!

 9. #9
  морския 11 фев 2018, 20:07
   
  97
   
  14

  НАРОДЕ???? СПИШ ЛИ???

  България -2018 г.
  Минимална заплата -510 лв.
  12 месеца х 510 = 6120лв.
  Това са 3 000 евро на година.
  Депутатска заплата - около 5 000 лв. без бонуси, комисионни и далавери. Стига до около 7 000 лв. месечно.
  Един депутат взима на месец ПОВЕЧЕ от един български гражданин за ЦЯЛА ГОДИНА!
  Айде сега Тикво Нагла, обясни на европейците как българин живее цяла година със заплата , която в Евро съюза в който сме и ние , взимат на месец. Обясни продажнико, как българина ОЦЕЛЯВА(защото той отдавна не живее) с тези мизерни 260 евро на месец ,при най-скъпата храна и бензин в Европа!
  Как травестита Цецка дава по 1200 лв. (ДВЕ МЕСЕЧНИ ЗАПЛАТИ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН), за ЕДИН обяд в ресторант в центъра на София!
  Как една твоя пура която пушиш ,струваща 300 лв. е по-скъпа от пенсията на един пенсионер който е блъскал цял живот за тази държава! Обясни как лъжеш цял свят ,че икономиката на България расте, и живота на българите се подобрява. Как месечните надбавки за едно дете са циничните 37 лв. Обясни им как живеем ние, докато сме домакини на Европа, и ще дадем милиони да ядат трюфели, хайвер , и скъпо шампанско!
  ОБЯСНИ НАГЛЕЦ ДОЛЕН!

 10. #10
  Jens Stoltenberg 11 фев 2018, 20:25
   
  21
   
  38

  Какво изобщо ви пука за Путин? И да е свършен и да не е свършен....полза за България нулева!

 11. #11
  ДАААА 11 фев 2018, 21:14
   
  88
   
  19

  Истинско удоволствие ми прави да слушам подобни неща. Това е сигурен признак, че Путин е на прав път.Иво Инжев е парцал, който не заслужава никакво внимание. Реди скучни етикети и щампи без факти.

 12. #12
  Ивайло Найденов 11 фев 2018, 21:49
   
  72
   
  18

  КОЙ ИЗОБЩО В БЪЛГАРИЯ СЕ ВЪЛНУВА ОТ МНЕНИЕТО НА ТОЯ ЛАЙНАР???????? КОМЕНТАРИТЕ ПО-ГОРЕ ДОКАЗВАТ КОЛКО МАЛОВАЖЕН Е ТОЯ ЧЕРВЕЙ!

 13. #13
  Jens Stoltenberg 11 фев 2018, 21:50
   
  17
   
  53

  Иво е русофоб и има нужда от психиатрична помощ.....ама и вие русофилите сте същите кукавялници! Ако не сте запознати "филията" е болест, не по-малко опасна от "фобията"....лекувайте се, докато е време!

 14. #14
  borislav_dzh 11 фев 2018, 21:55
   
  55
   
  14

  Този Иво, тази гнусна измет, не беше ли и той доносник-милиционер и гъзолизач?

 15. #15
  Fuck the USA 11 фев 2018, 21:57
   
  36
   
  15

  Специален поздрав за минджев и цялата русофобска сган:

  Обърнете специално внимание на коментарите под клипа. Любовта на целия свят се е изсипала там към вашите господари.

 16. #16
  ПЛОХАЯ СОБАКА 11 фев 2018, 22:02
   
  25
   
  13

  Машаллах Иво ибрик ефенди, как им го каза на сороспийската рая.

 17. #17
  Димитър Стоилов 11 фев 2018, 22:05
   
  28
   
  11

  Акана дебил българофоб подлога на олигархията. Тъполог по глобална политика. Сигурно е българин.

 18. #18
  петрова 11 фев 2018, 22:41
   
  31
   
  11

  глупак!

 19. #19
  Кръстев 12 фев 2018, 07:49
   
  44
   
  14

  Написаната история от Иво Инджов е фалшива. Колко му плащат на месец да пише фалшиви истории, които не истинска история за България.
  Сега в България учениците учат по фалшива история, която не е истина.
  Защо се скрива истината, че "Руския народ помогна на България да се освободи от 500 петстотин годишното Турско робство".
  И отново сега Турция се стреми да превърне България отново в Турско робство.
  Събуди се Български народе от съня в който си заспал.

 20. #20
  пепи 12 фев 2018, 09:56
   
  19
   
  55

  брилянтно точен коментар на Инджов

 21. #21
  АЗ 12 фев 2018, 13:53
   
  37
   
  8

  Отговор на коментар: #20
  ПЕПИИИИ, ПЕПИ! ПЪРВО КОМЕНТАРЪТ НЕ Е НА ИНДоВ, А НА ИНДЖеВ. ВТОРО НЕ СИ ВИНОВЕН, ЧЕ СИ СЕ РОДИЛ ТЪП, АМА МНОГО ТЪП.

 22. #22
  ХА на БАС! 12 фев 2018, 17:20
   
  9
   
  6

  минджев,ХА на БАС,ЧЕ ПЪТНИЦИТЕ

  БОЙКу и румИн ПЕДЕрадев

  ЩЕ ИЗПРЕВАРЯТ С ГОДИНИ В.ПУТИН!:))

 23. #23
  личи ти 12 фев 2018, 22:20
   
  11
   
  12

  Отговор на коментар: #21
  Нали знаеш, военното училище дава знания на такива като теб, но не дава акъл. Който е влязъл като гъз, гъз ще ви излезе.

 24. #24
  Dark Side Of The Moon 13 фев 2018, 00:39
   
  15
   
  32

  Руснакът е жалка работа.
  Кога ще падне следващият самальот ?

 25. #25
  KOREKTOR N 13 фев 2018, 08:26
   
  10
   
  3

  ПРЕСЛАВЕ, ПРЕСЛАВЕ,
  ЛАЙНО СИ ПРЕСЛАВЕ.
  Боклук си ПРЕСЛАВЕ.

 26. #26
  Light Side 13 фев 2018, 08:27
   
  16
   
  14

  Отговор на коментар: #24

  Измий си "мрачния" сфинктер и отивай на "Козяк" да ти плати някой негър, мухльо изпедерастен.

  Поредната мъстиика с вонящ и сърбящ сфинктер, която търси някой да я почеше....
  Ша та почешем, споко, ама майка ти първо....

 27. #27
  Стойо 13 фев 2018, 13:21
   
  8
   
  13

  Иво, педере, добре си избрал стената за снимката. Стой там! Ще дойдат от СМЕРШ да си свършат работата!

 28. #28
  Простия фатмак-русофил си е прост 13 фев 2018, 15:02
   
  14
   
  19

  "Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите". („Принос към историята на социализма в България, С., 1976)

 29. #29
  Dark Side Of The Moon 13 фев 2018, 17:48
   
  8
   
  18

  Руските говна всеки ден валят от небето.
  Ватниците не могат да смогнат на траури. Загубени алкохолици, наркомани и гейове.

 30. #30
  Демирев 13 фев 2018, 20:52
   
  13
   
  6

  Не мога и не мога да разбера този сам вярва ли си на глупостите, които говори. Ако си вярва, е много болен. Но все ми се струва, че е платено мекере.

 31. #31
  злодей 13 фев 2018, 21:21
   
  11
   
  5

  Тази американска феминистка Инджев , пророк ,голям джендар

 32. #32
  вергил 13 фев 2018, 21:26
   
  6
   
  6

  "Атаката започва в 22 ч. със залпов огън от оръдия и танкове на настъпващата групировка, обяснява ген. Хасан. Снарядите избухват само на 450 м от позициите на американците и на Сирийските демократични сили. В настъплението участват батальонна тактическа група с повече от 10 танка и около 30 бронирани бойни машини. След като американците се изтеглят от първа линия, руското командване решава да развие настъплението и да въведе в боя втората батальонна тактическа група, чийто състав засега не е известен.

  ВВС и специалните сили на САЩ веднага нанасят унищожителни удари по групировката.

  Първоначално противникът е обстрелван от високоточна мобилна ракетно-артилерийска оперативно-тактическа система HIMARS (High Mobility Artillery Rocket System), чийто ракети само за 5 мин. долитат на 200 км и са в състояние с един залп да поразят 50 цели. Насочвани от дронове, тези системи унищожават руските прикриващи батареи. След като ликвидира първия ешалон на руските наемници и на бойците на Асад, американската артилерия поразява втората батальонна тактическа група и осигуряващите тилови подразделения.

  Същевремнно действа и системата за радиоелектронна борба (РЕБ), която прекъсва свръзката в тактическите звена. Въздушното превъзходство е гарантирано от две двойки самолети F-22 Raptor, които следят и за вероятна поява на руски самолети."
  ........................................................................................Нека някой компетентен да коментира този цитат.Аз не съм компетентен и само го постнах тук и не се наемам да кажа дали е истина.

 33. #33
  Фатмак 13 фев 2018, 22:36
   
  11
   
  5

  Тая минджа-инджев е болен загнили мозък , да вземат да си го приберат соросоидите и да не го показват повече

 34. #34
  Kуку 14 фев 2018, 13:01
   
  4
   
  10

  Вергиле какво очакваш да коментират няколко изпаднали комунисти и забравени деца на бивши ВКРта и ДСта.Най елитните щурмови бойци на ГРУ вече ги няма,има няма за един два часа.Това НЕ Е ГРУЗИЯ и И.УКРАЙНА бе миризливци.

 35. #35
  Oho-Boho 14 фев 2018, 14:41
   
  7
   
  2

  Човекът е регистриран доносник на ДС и сега си "заработва " индулгенцията

 36. #36
  Бай Чепик 14 фев 2018, 19:07
   
  8
   
  2

  Не усещате ли причината за разрастващата се русофилия в България?
  Най-елементарно - това е протест срещу управлението на държавата ни и геноцида над българския народ.

 37. #37
  наблюдател 14 фев 2018, 19:27
   
  7
   
  2

  Иво, кофти е да те оповестят като агент на ДС, но ти продължаваш да се мислиш за такъв. Не си момче, просто си озлобено човече. Никаквец...

 38. #38
  123...ииии хоп 14 фев 2018, 21:35
   
  5
   
  2

  Абе смени си пола ...Ива???

 39. #39
  росс 14 фев 2018, 22:26
   
  4
   
  1

  мИнджееефф

  четеш ли, п.тко?

  https://www.blitz.bg/svyat/pentagont-udaril-i-ss-strategicheski-bombardirovachi-v-52-po-ruskite-naemnitsi-v-siriya-no-zaginalite-se-okazali-ne-600-a-5_news579220.html

 40. #40
  Rysofov Rusofobov 15 фев 2018, 16:44
   
  3
   
  1

  Баси руските подлоги сте повечето тук...!

 41. #41
  обектив 15 фев 2018, 23:01
   
  1
   
  2

  Браво Инджев! Воят показва, че си прав!

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker