Кремъл отсече: Срещата между Путин и Тръмп в Париж ще бъде кратка

Pan.bg 08 ное 2018 | 00:10 views (492) commentaries(2)
img
pik.bg


Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин и американският президент Доналд Тръмп ще проведат кратка среща на 11 ноември в Париж, в рамките на официалния обяд в Елисейския дворец, който ще бъде даден от домакините по повод 100-годишнината от края на Първата световна война. Това поясни Юрий Ушаков, съветник на лидера на Кремъл, предава РИА Новости, цитирана от "Фокус". Ушаков подчерта, че двамата президенти ще проведат по-обстоятелствен разговор в рамките на срещата на Г-20 в аржентинската столица Буенос Айрес.

„Разбираемо е, че съобщението за провеждането на срещата между Путин и Тръмп в Париж предизвика огромен интерес в меджународните политически кръгове и средства за масова информация. С оглед на това френските колеги, след като срещата бе анонсирана, изразиха опасения, че тя и процесът й на подготовка може да отвлече вниманието на основната тема на събитията в Париж – 100-годишнината от края на Първата световна война и планирания Международен форум на мира“, коментира Ушаков, като същевременно допълни, че тези опасения са сведени до знанието на Москва и Вашингтон.


loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 2

 1. #1
  Borei 08 ное 2018, 08:30
   
  4
   
  1

  Ама разбира се, че не може да има "дълга среща" с краварите!

  Последните са примитивни каубойци и дори и да се договорят на нещо, то за тях изобщо нищо не означава. Утре ще се размислят и няма да го спазват вече!

  Има обаче един много успешен начин, как да се договориш с такива "цивилизации"!
  От позиция на силата. Путин сяда с Тръмп и започва пръв:

  1. Вие отстранявате всички военни бази на САЩ и Натото от Европа!
  2. Отказвате се да трупате оръжия и военни подразделения на нашите граници. Закривате двете системи за ПРО в Полша и Румъния и не правите други в Европа.
  3. САЩ се отказват от всички санкции, по отношение на Русия.
  4. САЩ възвръщат извзетите от тях руски дипломатически представителства на територията на САЩ, там се връщат изгонените руски дипломати и те започват да си работят пак, като такива по международните дипломатически споразумения и правила.
  5. САЩ освобождават всичките руски граждани, обвинявани и съдени по сащиянски закони и затворени в сащиянски затвори.
  6. САЩ отдават пак Аляска на Русия, понеже договорът за 100 години ползване отдавна изтече.
  7. САЩ се отказват от всякакви цивилни и военни провокации по отношение на Русия.
  8. САЩ се отказват да диктуват на другите страни в Европа и света своята воля от позиция на силата.
  9. САЩ си закриват 1000-те военни бази по света и техниката и личният им състав се завръщат на територията на САЩ.
  10. Натото се разформирова, като безполезна и агресивна антинародна организация.
  11. Германия и Япония престават да са окупирани от САЩ страни и стават пак независими.

  Ако представителят на САЩ отказва да изпълни дори само едно от по-горните изисквания, то Путин му казва:

  Тогава очаквайте нашите "Авангарди" и то съвсем скоро! Нашите "ТИРАДА 2С" и "Нудол" пък ще ви изключат най-важните спътници в космоса и няма да можете да ги използвате за навигация или комуникация, както за цивилни, така и за военни цели!
  Авангардите ще ви отстранят правителството, сената, президентството, Пентагона и всички важни държавни и военни структури с конвенционални бойни глави. А след това ние с помощта на международната общност ще организираме нови ръководни органи във вашата страна, които няма да са опасни и агресивни за другите страни на земята! Ще ви пощадим населението!

  Ако ли пък се опитате да противодействате военно, то ние си запазваме правото да използваме и ОМП, термоядрени бойни глави и дори напълно да ви унищожим и изтрием от лицето на земята, заедно с вашето население и всичко там! Между Мексико и Канада ще стане океан! Няма много да помогне на вашите елити, ако искат да се скрият в подземните бази. Ние ще се постараем и те да станат непригодни за живот!

  Така че избирайте! Или приемате по-горните условия, или получавате един от тези два варианта на нашият отговор!

  С каубойците може и трябва да се разговаря само от позиция на силата! Тези не са културни, не са демократични, свикнали са да разговарят с другите по света само със силата на оръжието си!

  За това и разбират само този метод!!! Всички други начини на преговори с тях са безполезни!

 2. #2
  Пазещ тишина 08 ное 2018, 09:06
   
  1
   
  0

  Срещата щяла да бъде кратка. Голям праз! Съветниците им са подготвили останалото,Вл.Вл. и бай Дончо само трябва да си кажат по някоя приказка,да кимнат и да си стиснат ръцете. По-дългите срещи са за гаджосаните хора.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker