В Скопие: Не се страхувайте и кажете истината, че българите имат татарски произход

Pan.bg 13 юни 2019 | 19:44 views (1684) commentaries(3)
img fakti.bg


Исканията за ревизия на историята от българска страна стават все по-агресивни, обявиха от малката проруска партия "Единствена Македония"

Единствена Македония гледа невярващо как исканията на членовете на българо-македонската комисия за ревизия на историята от българска страна стават все по-агресивни, а от членовете на комисията от македонска страна е пълно мълчание и плахост“, обявиха от малката проруска македонска партия в съобщение, предава местният портал „А1 Он“.

„Очевидно от македонска страна в Комисията има македонци с изгубено национално чувство щом подаряват на България македонската история с признаването на цар Самуил за български цар, че Св. Климент и Св. Наум са изпратени от българската държава и са действали в рамките на българската църква и най-новото, че Гоце Делчев е български революционер“.

„За Единствена Македония е неразбираемо как марионетната власт в Скопие може да изтрие всичко, което е македонско и как македонският народ е ням наблюдател на собственото си самоунищожение и обезличаване“.

„Новата легална власт на Единствена Македония, която идва, ще разясни докрай историческата истина, че една част от българското население е с македонско историческо потекло, че в историята много български правителства, както и видни държавни институции в миналото и днес се ръководят от македонци, а българският народ носи корените си от татаро-монголската етническа група“.

„Единствена Македония призовава и насърчава македонските историци да не се страхуват и да кажат истината, която се базира на исторически източници, че българите имат татаро-монголски произход“, се казва в съобщението на партията.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  христофор 13 юни 2019, 20:42
   
  24
   
  1

  В Македония изглежда са затворили всички психиатрични клиники и лудите са по улиците.

 2. #2
  THUNDER 14 юни 2019, 00:12
   
  8
   
  1

  Лека му пръст на Божо, как ги газеше макетата та газ пикаеха.


 3. #3
  ТРи 14 юни 2019, 20:37
   
  2
   
  0

  Ми то по тяхната логика Гоце, Сарафов и всички други са тАтари :-)

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker