САЩ случайно пуснаха в мрежата данни за тайно оръжие за "контрол на ума" (СНИМКИ)

Pan.bg 21 апр 2018 | 20:15 views (1715) commentaries(2)
img
blitz.bg


Американското правителство може би тайно събира документи за разработки върху "отдалечен контрол над ума" и "насилственo изтриване на памет", сочат случайно изтеглените файлове от журналист.

Репортер твърди, че мистериозно е изтеглил доказателството след подаване на искане за достъп до различен набор от данни. Макар че това звучи като сюжет от филм за Досиетата X. Според публикацията документите, посветени на тези разкрития, са получени от журналиста Къртис Уолтман, който представлява неправителствената организация "Маккрок" в Бостън, пише "Дейли мейл".

Уолтман е направил запитване до Fusion център, чиито правомощия включват борбата срещу тероризма, идентифициране на престъпници, прогнозиране на бедствия, кибер сигурност оценка на заплаха в случай на леви активисти и поддръжници на бялата раса.

Сред получените случайно записи е имало имейли, разузнавателни брифинги и бюлетини, е компресиран файл с надпис "EM ефекти върху човешкото тяло", казва Уолтман.

В статията си по този въпрос той каза: "Не е ясно какво е това в тази версия.

Според предположенията на журналиста файловете биха могли да са предназначени за друга разработка, като данни за предстоящ доклад на WSFC или дори да са част от личните досиета на разузнавателен служител, който по някакъв начин е объркал документите и те са стигнали до репортера.

Файловете подробно разясняват няколко предлагани устройства и техники, които имат за цел да манипулират човешкия ум.


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >
Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


САЩ случайно пуснаха в мрежата данни за тайно оръжие за "контрол на ума" (СНИМКИ)

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/2 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 2

 1. #1
  Kuku 21 апр 2018, 21:59
   
  3
   
  1

  А аз се чудих защо тези които управляват България сега са такива ? А народа ни е дебилен, скоро ще ни изтрият не само паметта но и от историята!?.Ще живееш ако се бориш за живота си,ако не искаш да се бориш не заслуваш да живееш,я приятел ти е човек който е готов да умре за теб.Приятели са ни само тези които са умирали за нашата свобода?Англичаните и германците французите не са?и никога не са имали намерени да го направят.боли ги гъза за нас.

 2. #2
  Инко 22 апр 2018, 08:03
   
  0
   
  0

  Не е от "Досиетата Х",а от "Мъже в черно" изтриването на паметта.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker