Внимание: Аню Ангелов изпрати ген.Запрянов да спре недоволството във ВМС!

Pan.bg 07 окт 2012 | 22:44 views (6265) commentaries(10)
img Pan.bg (Политика, Армия, Национална сигурност) получи нова информация за мерките, които предприе министърът на отбраната, за да спре недоволството в БА, въпреки че той навсякъде твърди че такова нещо няма.
Ето още какви мерки предприе министъра на отбраната, въпреки че отрича:
http://www.pan.bg/view_article-49-12926-Speshni-merki-za-potushavane-na-nedovolstvoto-v-armiqta.html
Според написаното на страниците на сайта ни - ген.о.р. Запрянов, съветник на министъра на отбраната, е бил в Бургас и Варна, като е събрал в залите доста военнослужещи от ВМС. Опитал се е да ги убеди в доброто на реформите, които прави Ангелов. За негово съжаление е установил, че в БА има недоволни и то доста. Ето какво точно ни написаха в ПАН.БГ."Информацията ви е абсолютно вярна. Аз също присъствах на срещата във Варна, но не съм от младите капитани. Срещата с генерал Запрянов беше организирана светкавично. Около 09.15 часа на 05.10.2012 г. във ВМС се получи команда, че в 10.00 ч. в ДНФ се организира среща за разясняване на предложенията на моят "адаш". В своите встъпителни думи генералът се опита да ни разясни колко е пре4красно за военнослужещите от БА предприетите реформи. Заяви, че на 04.10.2012 г. е провел такава среща и в гр. Бургас, а други негови колеги са направили такива в 68 бригада в Пловдив и на други места. След това пледира към открит диалог с аудиторията. Тука искам да вмъкна, че на срещата присъстваха около 200 военни моряци от всички категории. За голямо съжаление на срещата не присъства никой от Командването на ВМС. Адмиралите бяха се скрили и не ги интересуваше какво мислят техните подчинени, както между впрочем мислят и другите генерали от БА. Голямо беше учудването на генерал Запрянов, че изказвания срещу предприетите реформи направиха от всички категории военнослужещи. Най-активни за негово учудване бяха младите матроси, които не виждат перспектива да остават в редовете на БА. Направени бяха предложения за създаване на отделен пенсионен фонд на военнослужещите, за гарантиране от министъра на отбраната в договорите със толкова заплати със колкото не стигат за всеки военнослужещ до пределна възраст. Всички се обединиха около мнението, че не трябва само в МО да се налага ограничение и по възраст за пенсиониране. Ако тази мярка се възприеме да се отнася и за всички седем 7 групи, които


имат по ранно пенсиониране. Голямо е притеснението на военнослужещите, че се противопоставят различните категории военнослужещи от една страна и различните ведомства от друга. Изказванията на редица военнослужещи бяха бурно аплодирани. В изказванията на всички пролича голямата горчивина от факта, че никой не ги защитава и че реформите в пенсионната система се поемат изцяло от БА. Горкият генерал, след като видя, че мисията му е неуспешна, напусна срещата под претекст, че има неотложен ангажимент."
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 10

 1. #1
  morski 08 окт 2012, 00:15
   
  0
   
  0

  След като се приключи с "вдъхновителното" слово генерала попита дали има въпроси. На повечето каза, че ще доложи на министъра, но интересното беше, че не си записа нито един от тях. Дали паметта му е толкова силна (ако е така шапка му свалям) или поредното отбиване на номер и отбелязване на квадратче с изпълнени мероприятия. Обидно е!!!

 2. #2
  о.р.Наско Михайлов 08 окт 2012, 00:35
   
  0
   
  0

  подобно събитие се случи и 89 година когато курсант написа писмо до медиите , но информацията до зкпч закъсня защото нямаше предателство.
  генерал от софия дойде и запчна да разяснява как шепа хора манипулират армията
  кошлуков защити позицията тогава.
  курсантът бе извикан на беседа , а по късно уволнен по друг повод.
  въпреки заплахите на генерала и зкпч не се постигна пречупване и мощровка.
  по късно събитията показаха правотата к каузата.
  Never Back Down!!!

 3. #3
  бай иван 08 окт 2012, 14:23
   
  0
   
  0

  Един от политическите лакеи на куклата на конци(А.А.) изпратен да ни обясни кое за нас е хубаво и кое лошо. Защото ние сами не можем да разберем. Напълно безличен по време на срещата. Нямаше дори лист и химикал - но пък защо му са? Аньо - имам 3 въпроса. На кого служиш? Защо правиш всичко това? Кой ти е господаря?

 4. #4
  Captain Morgan 08 окт 2012, 17:56
   
  0
   
  0

  Пенсионерът Аню Ньойски изпраща пенсионерът Атанас Запрянов (който му е "съветник" в политическия кабинет и лапач на трапезата, наречена МО), да убеждават армията и флота при колко гадни обстоятелства те са се пенсионирали като генерали, поради което сега ще трябва да се предприемат нови реформи и промени... Егати и наглярите!!!!

 5. #5
  . 08 окт 2012, 19:13
   
  0
   
  0

  А какво направи ротния командир на тоя изгонен курсант 89 година? Първо приятелче със ЗКПЧ-то!

 6. #6
  lovets 08 окт 2012, 19:30
   
  0
   
  0

  Ловния сезон запо4на!Няма ли кои да отстрани този глиган?!Авиатори от Граф Игнатиево,спрете носенето на боино дежурство поради психи4ески проблеми!

 7. #7
  ha-ha 08 окт 2012, 20:03
   
  0
   
  0

  Голям успех е постигал генерала. Като чета коментарите, май ще трябва да си върне командировъчните.

 8. #8
  старши 08 окт 2012, 20:09
   
  0
   
  0

  ...я кажете колко са му командировъчните (ако има такива) за тази благородна мисия.....

 9. #9
  Асенов 08 окт 2012, 21:23
   
  0
   
  0

  Толкова безпомощни генерали никога не е имало в Българската армия. На всичкото отгоре някои станаха емисари на Аню, да обикалят поделенията и да убеждават какви мазохисти трябва да бъдем.

 10. #10
  о.р 08 окт 2012, 22:40
   
  0
   
  0

  По-добра пенсия от заплатата няма!ТИ нормален ли си?Звучиш като типичен военен пенсионер ,който си вее байряка и ден да мине, самун да загине.Такива все още има и за съжаление те,на гърба на колегите си могат да служат и до 60.А другите?Вие представяте ли си на 52-54 какъви парцали ще сме?Мисля ,че ще сме по зле и от А.Ньойски-без никаква чест ,достойнсво и респект

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker