ДОГАН Е ДРЕБЕН МОШЕНИК С ХИЩНИЧЕСКА ПАСТ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ!

Pan.bg 20 мар 2017 | 13:47 views (599) commentaries(0)
img
Кристиян Коев с коментар около събитията от последните дни, а именно „патриотичното писмо“ на Доган и после писмото извадено от Местан на специалната пресконференция:

Какво предизвика нуждата от такава патриотична изява на почетния председател на ДПС. Има ли някаква връзка с отношенията Доган – Ердоган?


– След писмото на Доган, в което споменава Левски, излезе поздравителното писмо до Ердоган от 2012 година. Там се разбира същността на това „патриотарство“ на философа. Всичките опити на Доган да стигне до сърцето на Ердоган са били отбити, предполагам поради факта, че става дума за руски агент, което е известно на турските служби отдавна. Отхвърлен е и защото е агент, който може да навреди сериозно на отношенията Турция – България. Това „патриотарство“ на Доган е много жалък опит от човек, който е начело на 27-годишен грабеж на държавата, точно създавайки и ползвайки структурата на ДПС. Което няма как да мине! Защото всеки един българин или етнически турчин познава истинското лице на лидера на олигархосарайската мафия. През всичките тези години беше създаден и битуваше един мит около лидера, колко е умен и колко голям „философ“ е. Но според все повече публикации в медиите все повече проличава, че той не е нищо друго освен секретарка на една по-голяма служба, която се управлява според запознати от „Люблянка“: която секретарка си позволяваше да безчинства в по-малката държава – България. Но това не означава, че неговото време вече не е свършило. Защото. в България има бизнес, който да създава продукт, работни места, капитали. Та, какъв патриот е Доган, като в кликата до него, според медиите са Пеевски, Йордан Цонев, Христо Бисеров, Камен Костадинов, а сега вече и атакистите – „бизнесмени“ – Слави Бинев и Камен Петков. Няма как да се обяснява „колко милеем за родината си“… Става дума за хора, които нищо друго не са успели да направя , освен ограбват и разпарчетосват, а не да създават успешна бизнес – среда в България. Създаването и съществуването на ДОСТ е едно от най-хубавите неща, които се случиха в изкарването на забуленото лице на Доган и сие на светло.

Това значи ли, че ДПС не е точно партия като структура? Какво е ДПС?

– Самото съществуване на ДПС не успява да скрива повече излизането на повърхността, че това не може да се нарече „партия“, все по явни са контурите на мафиотска структура. Не трябва да забравяме нещо, което остана неизяснено, а именно самоубийството на секретаря Ахмед Емин. Хората така и не възприеха обяснението за „самоубийство“ в сараите… Виси все още въпросителен в медиите: „самоубийство или убийство?“. Въобще какво се случи тогава? Да си припомним и как преди няколко години излезе уплашеният Бойко Борисов в Народното събрание и ужасен обяви, че Доган „го е поръчал“… Двукратният премиер на България видимо беше ужасен, че може да бъде убит и алармира парламента и медиите за това… Това, че после Борисов си замълча, си е пак някакъв вид „страхуване“… Последва изгонването на Местан от ДПС и всички видяхме, как той потърси убежище в турското посолство, за да не бъде убит или „самоубит“, т. е. отново заради заплаха на живота и семейството му. Това са случки и факти, които са излезли на повърхността и са видени от медиите и обществото. Те биха могли да ни ориентират за каква група всъщност става дума и от какво всички са се страхували в тези случаи. Трябва да си зададем и въпросът, дали псевдоопитът за „атентат“ срещу Доган, не е всъщност едно напомняне на развилнялата се секретарка, че не е недосегаем…

Тази сутрин Димо Гяуров пред Антон Хекимян прогнозира, че както до сега ДПС 27 години явно или неявно е било във властта, след предстоящите парламентарни избори отново ще управлява по този начин. Каква е Вашата прогноза за ДПС и властта оттук нататък, след като вече съществува и ДОСТ?

-То е абсолютно ясно, че ДПС задкулисно се меси в управлението на държавата, особено когато става дума за българския преход, който е контролиран от КГБ и бившата Държавна сигурност. Флиртът с БСП предизборно, е много явен. Излезе в някои сайтове информацията, че се е състояла среща Нинова – Доган. Това подсказва и причината поради която Доган иска да препозиционира ДПС като „патриотична“ политическа сила, за да може да стане приемлива дори за задкулисна коалиция. Но номерът му няма да мине! Но влиянието на ДПС вече е минимизирано като „фактор“. Тази партийка ще се развива като „златен пръст“ в Парламента, каквато беше депесарското отроче Атака. в правителството на Орешарски.

alarmanews
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker