ТОКУ ЩО: ПРЕЗИДЕНТЪТ МАТИРА ВСИЧКИ С ДУМИТЕ...

Pan.bg 09 сеп 2017 | 22:47 views (26708) commentaries(19)
img
Поклон пред всички невинни жертви преди и след 9-ти септември, пред всички загинали с мисъл за България. Това написа в профила си в социалната мрежа Фейсбук президентът Румен Радев по повод днешния 9 септември.
"Продължавам да вярвам в това, което написах преди година по повод днешната дата:
"В обществото ни 9-ти септември винаги е бил разделителна линия. Страните имат своите необорими мотиви. Хората, върху които тази дата е дала отражение, имат своята памет за нея. Какво е 9-ти септември - дата на революция или преврат? За мен е нито едно от двете. Тя е повод единствено за помирение. Повод да проявим мъдрост и най-сетне да направим крачката към едно съзидателно помирение с миналото. Дължим го на себе си...“
Поклон пред всички невинни жертви преди и след 9-ти септември, пред всички загинали с мисъл за България.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 19

 1. #1
  Що 09 сеп 2017, 23:13
   
  19
   
  72

  кумунус = предател

  какво да очакваш

 2. #2
  Разочарован 09 сеп 2017, 23:29
   
  27
   
  43

  Г-н президент, БЪДЕТЕ КОРЕКТЕН И КОНКРЕТЕН! ГУБИТЕ ФЕНОВЕ РАДЕВ!
  Преди изборите - трябва да се преразгледат договорите с НАТО и ЕС, за да са изгодни за България.
  След изборите - ние сме лоялен член на НАТО и ЕС...
  Много бързо станахте лоялен. Или винаги сте си били такъв? В САЩ ви промиха мозъка нали? И Шаламанов, и Ноев, и Налбантов, и Цветан Цветанов са прави за вас - та вие сте натовски офицер и мразите Русия.
  Ето и сега - та ако не беше Русия - нямаше да има победа над ХИТЛЕР!!! А всичко лошо, казвам лошо, защото в комунизма имаше и хубави неща и вие знаете много добре, случило се след 9 септември в България, не е в резултат на "окупацията" на СССР тук, а в резултат на овчия ни народ!!!

 3. #3
  Равнец 10 сеп 2017, 06:58
   
  17
   
  58

  М У Х Л Ь О ! Не си по-различен от останалите!

 4. #4
  ГРАДСКИЯТ 10 сеп 2017, 09:05
   
  23
   
  60

  румИне,ПРЕСТАНИ ДА НИ УБЕЖДАВАШ В СЪВЕТСКА ВЛАСТ!
  ТЕЗИ НОМЕРА МИНАВАТ НА СЕЛО ПРЕД БАБИТЕ И ЦИГАНИТЕ....!

  21-ви ВЕК СМЕ,А БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА "ДЪРЖАВА", В ЕВРОПА В КОЯТО ПРОДЪЛЖАВАТ КОМУНЯГИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ И РЕЗУЛТАТЪТ Е ВИДИМ....:

  -КОРУПЦИЯ И ЦИГАНИЗАЦИЯ ,
  ОТ КОЕТО СЛЕДВА:
  ДЕМОГРАФСКА КРИЗА-СОЦИАЛЕН ГЕНОЦИД И НАРАСТВАЩА БИТОВА ПРЕСТЪПНОСТ,
  А НАЙ-СТРАШНОТО Е,ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА
  СТАВАТ НАРКОМАНИ И НЕХРАНИМАЙКОВЦИ...

  румИне,ЗАБЪРКА СЕ С ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ ЗАРАДИ ГОЛЕМИЯТ СИ КАРИЕРИЗЪМ,
  ЕДВА ЛИ ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕШ,НО ЗЛЕ ЩЕ СВЪРШИШ (ЩЕ ПАДНЕШ ОТ ВИСОКО)!

  ДОЛУ КОМУНЯГИТЕ!

  БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!

 5. #5
  н. вълчев 10 сеп 2017, 14:47
   
  25
   
  13

  Девети септември е контрапреврат на Деветоюнския преврат от 1923 година! При липсата на Демокрация, това е начина за завземане на Властта! Със всички произничащи от това последствия, реваншизъм и отмъщения! Сега ситуацията с управлението на Държавата не е много по различна! Ако Управляващите не се вразумят и продължават да игнорират демократичните решения, изходът ще е същия!

 6. #6
  ГРАДСКИЯТ 10 сеп 2017, 21:40
   
  16
   
  25

  Отговор на коментар: #5

  КОПНЕЯ ЗА КОНТРАПРЕВРАТ НА 9-ти СЕПТЕМВРИЙСКИЯТ,СИРЕЧ НОВ 9-то ЮНСКИ!

  ПЕДЕрадев,ИМАМ ПАТРОНИ ЗА ВСИЧКИ КОМСОМОЛЦИ-НАТОВСКИ-ГЕЙОВЕ,
  НЯМА НА КАКВО ДА СЕ НАДЯВАШ
  КАЛЪФ ЧЕРВЕН!
  ВЪЗМЕЗДИЕ ЩЕ ИМА!

 7. #7
  Цоньо Цонев 10 сеп 2017, 23:13
   
  6
   
  21

  N 1 2 3 4 и 6 те патроните ги има и за вас предатели на родината

 8. #8
  ГРАДСКИЯТ 11 сеп 2017, 08:21
   
  18
   
  19

  Отговор на коментар: #7

  ЗНАЕШ ЛИ КАКЪВ ПЪЛНИТЕЛ ИМАМ ЗА ТЕБ ЧЕРВЕНО КОПЕЛЕНЦЕ !?!?

 9. #9
  Горскиот 11 сеп 2017, 09:19
   
  10
   
  11

  Абе ДАНС,я проверете какви патрони и пълнители имат тия изтрещялници.Ако се мотате,зимам гьостерицата и ги гоним от гората - и полицаите и партизаните.Ама ха!

 10. #10
  ГРАДСКИЯТ 11 сеп 2017, 10:44
   
  17
   
  18

  Отговор на коментар: #9

  ВНИМАВАЙ ДА НЕ ХВАНЕШ ГОЛИЯТ КАБЕЛ ГОРЯНИНО!

  ИМАМЕ И ДРУГИ БОЕПРИПАСИ И БОЕН ДУХ,
  ДОЛУ КОМУНИЗМА!

  румИн Проамериканският Русифил
  си е чист ДЕБИЛ!

 11. #11
  Дани 11 сеп 2017, 14:17
   
  17
   
  12

  Това се казва надпартиен президент да почете паметта на всички загинали. Аз се отвращавам от всички убийци независимо по кое време са. 1922-1925 година в с.Дъбница, Гоцеделчевско е избит цвета на нацията от Неврокопоско, всички имена са събрани в един албум със снимките и имената.

 12. #12
  За ГРАДСКИЯТ 11 сеп 2017, 18:53
   
  16
   
  16

  ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА, МАЛОУМЕН ЗАГУБЕНЯК!

  НА ПРЕЗИДЕНТА МОЖЕШ САМО ДА МУ ЛИЖЕШ КАЙСИИТЕ ....... НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА ОТ УТРЕПКА КАТО ТЕБЕ.....

 13. #13
  Перник 11 сеп 2017, 20:00
   
  18
   
  13

  До Разочарован,

  Радев НИКОГА не е казвал, че иска ревизиране на договорите с ЕС и НАТО! Това от къде го измисли??? НАПРОТИВ - ВИНАГИ казваше, че иска да сме ИСТИНСКИ (не лоялен-послушен, а ДОСТОЕН-"с гръбнак"-цитирам) член на ЕС и НАТО!

  НИКОГА не е казвал или бил против Русия, или против САЩ или против която и да е държава! Най-малкото е глупаво да мислиш, че би го казал кандидат за президент, още по-малко президент.

  Явно сам си фантазираш и се разочароваш от фантазийте си после :D

  Ето - Турция се бърка в работите ни от 30 години, едва на тези избори им се озъбихме и противопоставихме РЕАЛНО и то благодарение на РАДЕВ! Даже и Бойко с половин уста му го призна!

  За сега Радев е ЕДИНСТВЕНИЯТ политик, който си ДЪРЖИ НА ВСЯКА ДУМА и се бори наистина, а не само да бръщолеви по медиите! Може да ги е яд опонентите, но за народа това е добре политик да си държи на думата и да се бори за България, не мислиш ли?
  Но за тези "разочарованите" е по-важно партийките им или тези, които им плащат, да са добре, а държавата и народа - майната му! Няма герб, няма бсп, няма сини, няма зелени - ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ ДО МОМЕНТА ПАРТИИ СА СЕ ИЗДЪНИЛИ И НЕ ТРЯБВА ДА ПОМИРИСВАТ ВЛАСТ!
  Радев е единствената надежда за сега - дано така продължава! Така че или нещо си бълнуваш или си платен трол, защото говориш откровени ЛЪЖИ!

 14. #14
  ГРАДСКИЯТ 11 сеп 2017, 21:44
   
  14
   
  14

  Отговор на коментар: #13

  ДРУГАРЮ ОТ ПЕРНИК,МНОГО СИ СЕ ЗАБЛУДИЛ ЗА лицето ПЕДЕрадев....!
  СТОЙ И ГЛЕДАЙ,
  ПАК ЩЕ СИ ГОВОРИМ...,
  ТО И АГЕНТ ГОЦЕ БЕШЕ АНТИНАТОВЕЦ,
  ПЪК американците си ползват 5 бази БЕЗПЛАТНО В БЪЛГАРИЯ....!

  КОМУНЯГИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ПРЕДАТЕЛИ,И
  ДЯВОЛИ!

  ДОЛУ КОМУНЯГИТЕ!
  БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!

 15. #15
  ГРАДСКИЯТ 11 сеп 2017, 21:52
   
  12
   
  15

  Отговор на коментар: #12

  румИне,градски,КЪДЕ СЕ СКРИ,
  РОГАТА ЛИ ТИ ПРЕЧАТ ДА ИЗЛЕЗЕШ ОТ КАБИНЕТА!?

 16. #16
  Перник 11 сеп 2017, 22:21
   
  15
   
  12

  До ГРАДСКИЯТ,

  Ще ти отговоря, понеже ме наричаш "ДРУГАРЮ" - коментарът ми наистина е малко дълъг, но за да ми отговаряш, значи претендираш, че си го прочел. За да ме наречеш "ДРУГАРЮ", значи нищо не си разбрал...

  Последното, което съм, е комунист, но също като бсп, и герб и псевдодесните и антиконституционните партии - както казах ВСИЧКИ, УПРАВЛЯВАЛИ до момента са ЕДИН И СЪЩ БОКЛУК! Знам, че ще ги заболи от всички страни - бсп, герб, псевдодесни и т.н., но това е истината - управлявали са по няколко пъти и държавата е в това положение заради тях. ФАКТ!

  Относно Радев - ок, ще си говорим - аз, както виждаш съм безпристрастен - до тук виждам ЕДИНСТВЕНО ПРАВИЛНИ действия на Радев - обори ме, ако можеш, аз нямам против да разбера, ако бъркам, но виждам от теб само злоба, лъжи и заблуди!
  Радев - каквото си обеща преди изборите (независимо на кой му харесва или не), си го изпълни още първите три месеца (ФАКТ), държи на думата си (а не като повечето, особено Б.Б. - през няколко часа на 180 градуса) - ФАКТ! Държи се мъжки и отстоява позицията си, независимо дали това го вкарва в конфликт с някой - и герб, и БСП и всички останали са му скачали недоволни! ФАКТ! Бори се за БЪЛГАРИЯ (да не изброявам - Турция, СЕТА, ВСИЧКИ партии...) - ФАКТ!

  За този човек виждам едно - бори се САМ! И преди да е президент - само се поинтересувай какво е направил за ВВС - благодарение на него имаме изтребителна авиация все още и пак благодарение на него пилотите ни са на ниво въпреки всичко!
  Виждам, че Радев се бори за България - желая му успех!

  Общо взето и леви и десни се опитват да го вкарат в мантрата "Или си от герб, или си от бсп" - е на него, както и на мен и на много много хора НЕ НИ ПУКА, че искате една лъжа като се каже 100 пъти да стане истина! Няма да стане! Нито сме комунисти, нито сме псевдо-десни! Много точно го каза именно Радев - не мразя никого, но не съм русофил, не съм американофил или какъвто и да е друг фил или фоб - аз съм БЪЛГАРОФИЛ! И тук е единственото нещо, с което съм съгласен с теб - БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
  Крайно време е да сложим държавата над всичко и да спрем да я предаваме за интересите на този или онзи или тази и онази партия! Защото те си гледат техните интереси и до сега те не се припокриват с националните! А такива, които им вярват сляпо или ги мразят сляпо, се заблуждават сами и предават без да се усетят собствения си народ и РОДИНА!

 17. #17
  Ядосан 11 сеп 2017, 23:23
   
  17
   
  7

  Той не обичаше инакомислещите, а инакоговорещите пък - въобще! Той не се съобразяваше с никой подчинен, не се вслушваше в хората си! Обичаше да налага своето като диктатор, обичаше да разпределя ресурсите само по свое усмотрение (независимо, че не му бяха бащиния, и то главно в услуга на собствената си реклама)!
  В професията си беше добър, безспорно, Но вземаше от оскъдните ресурси от младите за да може той да бъде по-добър и да прави шоу! Той остави много млади без професионална реализация! Много от тях отдавна вече са в чужбина и никога няма да се върнат! Когато младите започнаха да се оплакват той измисли програмата ИЛД, за да се измъкне от отговорност (взе ресурси от всички и ги даде на няколко избрани от него човека). А всички други обрече на безперспективност!

 18. #18
  ГРАДСКИЯТ 12 сеп 2017, 11:32
   
  15
   
  10

  Отговор на коментар: #17

  БЛАГОДАРЯ,ЧЕ ИМ КАЗА ИСТИНАТА,
  И АЗ румИна го ПОЗНАВАМ КАТО ТАКЪВ-
  ДОЛЕН ЛЯВ ПЕДАЛ,КАРИЕРИСТ,ПЛЪЗГАВ ПЛАЗМОДИЙ И НАГАЖДАЧ!

 19. #19
  ттт 12 сеп 2017, 13:13
   
  7
   
  8

  Потърсих я в мрежата, не можах да я намеря. Моля за съдействие Ал Йорданов! Става въпрос за снимка на релсата, на която са превързали Никола Вапцаров, преди да го разстрелят. Но аз съм я виждал. Половината беше отнесена от куршуми, с които преди девети септември са разстрелвали неудобните на властта. Също така моля Йорданов, да ми каже за какво престъпление е бил отнет живота на Вапцаров? Предумишлени убийства по особено жесток и мъчителен начин ли е вършил? С човешки органи ли е търгувал? Наркотици ли е разпространявал?

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker