Соломон Паси направи шокираща прогноза какво грози света и алармира за мощта на Северна Корея

Pan.bg 25 сеп 2017 | 08:59 views (1600) commentaries(3)
img
Това, което приказват лидерите на Северна Корея не са само приказки. Ядрената им програма се развива с пълна сила, експериментите им стават все по-успешни. Това, което най-малко трябва да иска света и от което трябва да се пази е война със Северна Корея. Това заяви в "Здравей, България" председателят на Атлантическия клуб Соломон Паси. Ако има измислени някакви много секретни и нови оръжия, за които не сме чували, не мога да прогнозирам какво ще стане. 12 километра между Северна и Южна Корея са напълно недостатъчни да защитят Сеул. Не ми е известно каква е тази интервенция към Северна Корея, която може да опази Южна. Паралелно със санкциите и демонстрацията на сила трябва да се стремим да ангажираме Северна Корея в един процес, който да доведе до демократизация. Няма как да има промени там, ако населението само не пожелае да се промени. "Севернокорейците имат нужда от приток на информация, те са държани в тъмнина, незнайство и невежество. Ние в Европа имаме опит с културната дипломация и меките мерки и трябва да действаме. Ние имаме дълг да помогнем за мирното разрешаване на конфликта", добави Паси. "Ще е страшно, ако в евентуална война бъдат замесени и другите ядрени държави - Русия и Китай. Определено Китай няма само да съзерцава. Може Китай да помогне на Северна Корея, поне исторически винаги е било така. Трудно е да се предвиди какво ще се случи сега", коментира още той. "Смятам визитата на Радев в САЩ за много добра. Стимулира американските инвестиции у нас, всичко е много похвално", заяви Паси за посещението на президента в Америка.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/analizi-i-komentari/solomon-pasi-napravi-shokirashcha-prognoza-kakvo-grozi-sveta-i-alarmira-za-moshchta-na-severna-koreya_news545971.html
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  Исмаил 25 сеп 2017, 09:14
   
  15
   
  3

  Този Национален предател Защо е още на свобода.

 2. #2
  бомбаш 25 сеп 2017, 10:02
   
  13
   
  2

  "Ако има измислени някакви много секретни и нови оръжия, за които не сме чували"

  "Севернокорейците имат нужда от приток на информация"

  Как ви активираха пак от Козяк бе, не ви ли омръзна да изглеждате като глупаци?

  Тези две изречения доказват, че нищо не знаят за СК и умират от яд, че не могат да ги манипулират чрез медиите.

  Безсилие!... а ти си слуга, Паси - "завидна" длъжност ;)

 3. #3
  НАТО-вец №1 Соломон 25 сеп 2017, 14:53
   
  9
   
  2

  Публикувано на 24.09.2017 / 19:45
  ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА, В КОЯТО ВЪНШЕН МИНИСТЪР С ГОРДОСТ ПРИЗНАВА, ЧЕ Е ИЗПЪЛНЯВАЛ ПОРЪЧКА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА!


  И в това неделно утро БНТ ни ощастливи с атлантическите напътствия на НАТО-вец №1 Соломон Паси. Случайно или не, господинът изпусна информация, заради която, ако имаме правова държава, начаса трябва да бъде арестуван.

  Паси гордо обяви, че като шеф на външнополитическата комисия на Народното събрание е пътувал до Северна Корея с възложена му от САЩ мисия да преговаря за ядрената програма на Пхенян. Водещият удобно пропусна да го попита дали е съгласувал тази си мисия с председателя на парламента, президента и премиера и така не разбрахме извършил ли е държавна измяна Соломон Паси?

  Защото, ако депутат, а и всеки български гражданин, се постави в услуга на чужда държава, това си е чиста проба шпионаж. Въпросната персона бе и външен министър и не е нужно богато въображение, за да си представим какви ги е вършил и на този пост.

  Преди пет години, пак в БНТ, външният министър в кабинета „Борисов 1“ Николай Младенов с усмивка призна, че по време на войната в Югославия е куриер на Джордж Сорос и нелегално пренася през българо-сръбската граница стотици хиляди долари за белградския офис на „Отворено общество“. Година по-късно контрабандистът бе назначен за специален представител на генералния секретар на ООН за Ирак.

  Какви времена доживяхме! Агенти на чужди държави да се хвалят в държавната телевизия с предателството си.

  ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker