Ексклузивно в БЛИЦ! Кеворк Кеворкян изпепели квартиранта на Прокопиев: Черни знамена в БАН - обаче прогрес навсякъде

Pan.bg 06 дек 2017 | 12:25 views (1825) commentaries(1)
img
София, България06 Дек. 2017, 12:00
blitz.b g

Яви ли се фамозният Дянков някъде, очаквайте Истината да бъде напляскана по дупето – както се изрази той по друг повод, след което България бе напляскана здраво. И този човек го представят като йерихонската тръба на Истината. Същият, който твърдеше, че българската крадлива приватизация е извършена правилно – твърдеше го, докато беше квартирант на Прокопиев, един от Принцовете на разграбването.

Струйник на неприличието е Дянков – и няма нищо общо с Истината. Но как се сетихме за него? Днес прочетохме, че, според доклад на икономисти от БАН, членството в Европейския съюз ни е осигурило ПРОГРЕС НАВСЯКЪДЕ. Вероятно ще престанете да четете по-нататък. Понеже знаете, че докато е писан въпросния доклад черни знамена украсяваха фасадата на БАН - заради дивашкото отношение на властите към науката.

Нямат ли предел сладострастните лъжи – или вече черните знамена трябва да бъдат приемани като символ на прогреса? Направете си труда обаче - и дочетете епохалното съобщение. Постигнали сме прогрес навсякъде – но сме се ПРОВАЛИЛИ в регионалното развитие и човешките ресурси?! Това означава провал в отношението към обикновените хора от Голяма България, над която отдавна се веят невидими черни знамена. Рецензент на доклада е Симеон Дянков. Не се нуждаете от повече думи.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  бай Пердах 06 дек 2017, 15:01
   
  6
   
  0

  "Струйник на неприличието е Дянков – и няма нищо общо с Истината." Онзи,големия струйник-полирания,пред който заставаме,когато ни позвъни простатата,а жените го даряват с нежност,сядайки върху него след събуване на гащичките си.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker