ПИК! Елитът срещу Истанбулската конвенция - Нешка Робева изригна: Трети пол? Тия кретенчета искат публичност. Човечеството върви към своя край

Pan.bg 21 яну 2018 | 13:51 views (1795) commentaries(2)
img
Предложението на Министерски съвет за ратифициране на Истанбулската конвенция разбуни и елита на България и куп интелектуалци вече открито се обявиха срещу приемането й.
pik.bg

Пред агенция ПИК в последната седмица срещу нея се изказаха редица политици и анализатори - проф. Огнян Герджиков, депутатът от ГЕРБ Георги Марков, сексологът Румен Бостанджиев, патриотът доц. Милен Михов, народният представител от БСП Таско Ерменков, евродепутатът Ангел Джамбазки, социалистът и столичен общинар Калоян Паргов, вицепремиерът Валери Симеонов, програмният директор на БНТ Емил Кошлуков и много други.

Всеки от тях разкрива опасностите от приемането й и до какво ще доведе това в българското общество, където половете мъжки и женски са ясни, както и изконните християнски ценности. Поредният представител на родния елит, който заяви пред ПИК, че е твърдо против приемането на спорните текстове в конвенцията е легендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева.

"Моето убеждение е, че вървим по една спирала. Нека си припомним Содом и Гомор. Тогава ще разберем, че там, където човек не е загрижен за хляба, и там, където има доста повече, започват такива извращения. Отговор на въпроса дава една много стройна теория – „Прозорецът на Овертон“. Тя обяснява как точно ще ни манипулират, за да прокарат третия пол", заяви пред ПИК Робева.

По думите й сега ще отложат дебата, но после има опасност да му дадат друго име. "Както от педерасти станаха гейове. Това е толкова анормално… А трети пол всъщност има. Това са хермафродитите. Но това е аномалия. На нас обаче ни вменяват, говорят ни за абсолютна извратеност. Кой им пречи на тия кретенчета в нещо? Никой. Те искат публичност, те искат гласност. Искат да бъдат интересни. Надвили са на масрафа си. Обаче ние, българите, сме различни хора. Най-страшното е, че с тази гласност те увличат и подтикват млади хора. За каква социална роля говорим?! Цялата асоциация е, че излагат на показ половия си живот. Иначе за какво става въпрос?

Не смятам обаче, че имаме силата да се противопоставим на тези попълзновения. Лъжат ни и ни баламосват, че ставало дума за правата на жената. Нека си има права жената. Битката за правата на жените е още от края на XIX век. Стига са дрънкали глупости. Скоро ще ни обвинят, че ги обиждаме, че ги


засягаме и не зачитаме правата им. Така хората ще се уморят и ще приемат т.нар. трети пол с безразличие. Тъжно е, но така човечеството върви към своя край.Мен не ме е страх да кажа какво мисля. А много хора ги е страх и се крият в стадото", категорична е Нешка Робева.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 2

 1. #1
  селянин с колело 21 яну 2018, 14:12
   
  11
   
  2

  "Лъжат ни и ни баламосват, че ставало дума за правата на жената. Нека си има права жената. Битката за правата на жените е още от края на XIX век. Стига са дрънкали глупости. Скоро ще ни обвинят, че ги обиждаме, че ги засягаме и не зачитаме правата им. Така хората ще се уморят и ще приемат т.нар. трети пол с безразличие. Тъжно е, но така човечеството върви към своя край." ДРЪНКАТ СИ ГЛУПОСТИ,ЛЪЖАТ НИ И НИ БАЛАМОСВАТ,ЧЕ И ЦЕННОСТИ НИ НАЛАГАТ.

 2. #2
  БЕН ГЪН 21 яну 2018, 14:15
   
  7
   
  2

  Няколко думи за Истанбулската конвенция
  http://gindev.blog.bg/drugi/2018/01/20/niakolko-dumi-za-istanbulskata-konvenciia.1589159

  Автор: gindev Категория: Други
  Прочетен: 4181 Коментари: 6 Гласове: -7
  Последна промяна: 20.01 12:40
  Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

  Насред изкуствено създадената шумотевица и почти религиозен унес около българското председателство на ЕС – един обикновен и не особено значим административен акт на брюкселската бюрокрация, изпъкна събитие, което действително може да има съдбоносни последици за българския етнос и за държавата България: ратификацията на „Истамбулската конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие”. Предстоящият парламентарен акт отново раздели българското общество, като интуитивното чувство на повечето хора подсказа, че зад прочуствените думи за хуманизъм, така характерни за една умираща система, проблясва озъбения лик на Глобализма и неговия унищожителен порив към ликвидиране на Човечеството в сегашната му форма. Така унищожителни бяха и почти всички отрицания в общественото пространство.
  ●Една политическа партия категорично отказа своята подкрепа при ратификация в парламента (“Дума”, 11.01.2018 г.).

  ●Журналистката Велислава Дърева талантливо осмя прикритите конспиративни тенденции в Конвенцията (“Дума”, 11.01.2018 г.).

  ●Видният газетар Валерий Найденов категорично заяви : „Така че според мен “социалният пол” е преди всичко политически проект на

  милиардерите. Ако не беше, щеше да си стои в кабинетите на психолозите” („24 часа”, 9.01.2018 г.).

  Антон Гицов, дипломат от Лондон е още по-откровен :”България има свои исторически, религиозни, социални и културни традиции и норми, съгласно които полът на една жена или мъж се определя само по биологичен признак, а не по някакъв друг „социален” признак, при който мъж може да се самоопределя и трансформира като „жена” или жена да се трансформира като „мъж”. Българските парламентаристи трябва да се съобразяват с това при обсъждането на Истамбулската конфенция, още повече, че ратификацията й ще показва пренебрежение към българското общество и може да има вредни за подрастващото поколение последици” (в. „Труд”, 17.01.2018 г.)

  Емил Кошлуков, генерален директор на БНТ : „"Разбира се, трети пол няма, или поне аз не съм виждал. А докато не ми покажат половите органи на третия пол, ще продължа да смятам, че не съществува.
  Обърквацията идва от понятието gender, което ние не ползваме, може би най-близкото нещо на български е понятието за граматичен род, както пролетта е в женски род, макар и да не е от женски пол. Условност, с която в обществото обозначаваме някакви категории, но не строго полови.
  Обаче натрапчивото желание на някои политици да регулират сфери, които са лични и дълбоко интимни, води до тежки обърквации, които не са безобидни. Опасението, че така се отваря вратата за бъдещи поразии е основателно. Защото ще тръгнат едни директиви за образованието - как да преподаваме на децата тия джендър-мендър купешки думи и социални роли, как да ги третираме в законите, как да разграничаваме всичките видове отклонения от нормата - защото не е работа на държавата да описва видовете травестити и съответните им тоалетни, как да ги наричаме, за да е политически коректно и т.н.
  Не е работа на държавата да се занимава с това, което някой прави под юргана. Нито с това, как се чувства мъж, който си мисли, че е жена, или пък Наполеон, все тая. Тази конвенция не е толкова проблемна, колкото излишна в този си вид. Ако искаме да спрем насилието над жени, което е целта на Истанбулската хартия, нека се занимаваме с това. Не с нестереотипните роли на пола, както са написали. С тях се занимават друг вид специалисти, медицински включително" (публикувано във „frognews.bg”–4.01.2018 г.).

  Константин Косев, академик – Третия пол е антиприродно явление, което не може да има перспектива, защото е противоестествено („Труд” – 18.01.2018 г.)

  Папа Франциск : "Преживяваме момент на изтребление на човека като Божий образ. Днес в училище учат децата - децата! - че всеки може да си избере своя пол и това е ужасно! Същността на тази идеология е трансформация на реалността, създаване на една фалшива, паралелна "реалност", която се стреми да подмени и да подчини истинската, действителната. Десетки милиони загинаха заради изкуствената "реалност" на расовата теория (на нацизма - б.р.).
  Самата природа носи нравствено послание, което може да бъде разшифровано от човешкия разум.
  Творението е дар, Творението е красота, поради което е необходимо всички хора, не само християните, да защитят Божието Творение...
  Джендър идеологията е глобална война без оръжия.

  Една стара пословица гласи: Бог прощава винаги, човек - понякога, природата - никога. Това е сериозно предупреждение за тези, които предизвикват природата и обществото, и въвличат в това и своите деца..."(„Дума” – 18.01.2018 г.) ◀

  От друга страна Сергей Станишев заяви, пред членовете на „червения” Национален съвет на БСП, че в Конфенцията няма такова нещо като „трети пол”. и обвини управляващите, че те са виновни за неразбирането на смисъла на документа.В подкрепа на тезата на Станишев се изказа и Явор Куюмджиев. Той обясни, че понятието gender се превежда неправилно от английски и оттам идва проблема.

  Тези няколко цитати показват, че повечето хора не са чели Конвенцията. Затова им предлагам автентичния текст, който може да се прочете на адрес https://www.coe.int/en/web/istanbul-convention/home. В текстта е казано всичко – и какво е gender, и какво е „трети пол”.

  За подпомагане на читателите в разгадаването на скрития смисъл на Истамбулската конвенция се препоръчва запознаването и с още един Брюкселски документ - таен Международен Меморандум, влизъл в сила от 1 май 2016-та. Документът е подписан в Страсбург в периода 25-29.06.1014 г. Това всъщност е разписание, по дати, за бърза подмяна на православните църкви и реалното им превръщане, заедно с всичките останали вероизповедания, в обединена, световна юдомасонска, сатанинска религия, анти-църква на сатаната и неговия “пророк“ антихрист!

  Пълният текст на този Меморандума, в превод от английски, на гръцки, бил публикуван на 14 август 2014 г. и повторно, на 6 септември 2014 г. в интернет-портала: http://apokalypsisnow.blogspot.ru/2015/04/blog-post.html

  От този юдосатанински документ става ясна причината за толкова спешното свикване на 8-ми всеправославен събор, в Истамбул 2016 г. на Петдесетница. Целта е – разрушаване на Православната Църква и превръщане на хората в добитък.

  На български език Меморандумът се намира на сайта „bultimes.com” – 21.12.2016 г.

  Много често подобни неудобни новини се квалифицират като „фейк”, но от научна гледна точка фейка може да не е истина (сам по себе си), но да изразява истина (да съответства на наблюдавани и доказани факти) и трябва да се коментира от такава позиция. В този случай оставяме на читателите да решават чрез сравняване.

  От казаното следва, че да се разнищи Истамбулската конвенция и да се изследва подробно трябва да се напише цяла голяма дисертация. Затова ще предложим кратко обобщение, като подробностите отнасяме към специализираната литература.

  В своята същност и предметност Истамбулската конфенция представлява :

  Реакционно, антиприродно и античовешко съчинение обслужващо целите и идеалите на Глобалния капиталистически процес по превръщането на планетата в асоциация от транснационални компании и обявяване на „края на историята”.

  Тя съдържа цялата гама от основите на идеалистическата постфилософия с нейня основен постулат : аз не съм това, което съм, а това, което мисля че съм, т.е. аз съм „социален конструкт”.

  Ето един пример, който нагледно показва целия абсурд на постулата и неговото политическо съдържание : очевадно е, че има бедни и богати. Аз съм беден, но ако се самоопределям (се мисля) като богат, аз съм богат. Ето го разковничето на класовото примирение – просто бедните трябва да мислят, че са богати и всички социални противоречия са решени веднъж за винаги !

  Така идваме до второто скрито послание на Конвенцията – изземането от семейството на неговото основно задължение по възпитание на бъдещите граждани на обществото с цел формирането от тях чрез различните форми на манипулации на Човека на новото време, на постисторическият Човек – Човекът без родители, без Отечество, без история, без вяра и въжделения и без бъдеще, Човек на мига, на наслажденията и на забавленията (по този въпрос виж материала на Алексей Мазуров – „Пермская поножовщина — показатель провала ювенального эксперимента” – „cont.ws” – 16.01.2018 г.).

  Това е пълно отричане и изтриване на човешката история, на човешкия социален опит, на вертикалния и хоризонтален прогрес в човешката еволюция в името на егостичните и паразитни цели на едно абсолютно малцинство „богоизбрани” дегенерати, влюбени в своето парично безсмъртие за сметка на дебилните скотове, които се самоопределят като джендърни роби.

  Третата скрита същност на Конвенцията е закрилата на джендърното „равенство”, като едва ли не, основна грижа на постмодерното общество. Това е атака срещу съвременната политическа държава – базисното откритие на Великата френска Революция, държавният модел, в който живее днешния цивилизован свят. Моделът прокламира и създава равенството на гражданите, а не на поданниците, пред законите. В този модел равенството на традиционните полове е гарантирано. Но тук се намесиха джендърите, използвайки феминизма, т.е. борбата на жените за налагане на гражданското равенство. Джендърите не искат равенство на половете, дори да са три. Те искат доминация и предимства наред с бонусите при толериране на болни и психически инвалиди, с което превръщат отклоненията в норма. Казано другояче, те виждат постмодерното човешко общество като постсбирщина от противоестествени природни същества. Към този модерен майнстриим се отнася и кампанията за „сексуалните посегателства”, с която се отрича естествения нагон лежащ в основите на производството и възпроизводството на човешкя вид. Няма да се очудя, ако се стъкми и някаква Конвенция в защита на пострадалите от „сексуални посегателства”.

  Нека не прозвучи като твърде песимистично, но ни чакат още много подобни Конвенции, чиято тактическа цел е една – да спаси от по-нататъшно разпадане един остарял и прогнил свят роден в историческа смрад и отгледан в социална мръсотия.

  Не мисля, че участниците в съвременната българска говорилня (парламент) имат възможностите и желанието да се ориентират в същностите и в тяхното влияние върху житейското бъдеще на българския народ. Но не само те са виновни. Сме във времето на тържество на принципа : върховете не искат, низините не им пука ! Затова мога да кажа само едно :

  ХОРА, БДЕТЕ !

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker