Иво Христов: Тръмп и Путин не споменаха Европа. Това да ни е за урок

Pan.bg 18 юли 2018 | 19:01 views (813) commentaries(2)
img
frognews.bg


Никаква промяна на позицията на Тръмп няма. Такива фундаментални отношения не опира до това дали някой е участвал иле не в изборите. Има опит да се пресече този геополотически поврат. Това каза депутатът от БСП Иво Христов по БТВ.

Според мен Тръмп е само върхът на един айсберг. Курсът, който олицетворява, е едно начало. Сериозни сили си направиха сметката, че всичко става за сметка на държавата. Новата администрация на Тръмп свършиха това, което не беше свършено от 20 години. Те излязоха от тихоокеанското споразумение. Огромен е натискът към ЕС. ЕС е това, което Тръмп каза, че той е конкурент и трябва да бъде поставен на мястото си. Тръмп си дава сметка, че Америка изпусна Китай. В геополитиката няма чувства, има сериозни интереси. Елитът на партия не печели избори. В навечерието сме на грандиозни промени във всяко едно отношение.Онзи ден на срещата между Тръмп и Путин нито веднъж не бе спомената Европа. Това да ни е за урок.


loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 2

 1. #1
  Е за какво 18 юли 2018, 19:07
   
  9
   
  1

  Е за какво да споменават Авропата,като световните проблеми са в Тихоокеанската зона,Китай,Иран и Близкия Изток?Европа просто е един голям полуостров на Азия подобно на Индустан и Индокитай.

 2. #2
  Borei 19 юли 2018, 00:09
   
  6
   
  0

  Европа сама се дисквалифицира!

  Исторически след ВСВ Европа се подчини на САЩ и вече се е отучила да решава световни проблеми.
  За това не я споменават тези, които ги решават!

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker