Масон със стряскаща прогноза за бъдещето на човечеството

Pan.bg 22 май 2019 | 20:41 views (775) commentaries(3)
img
blitz.bg


Всеки човек поне веднъж в живота си е чувал теорията, че целият свят е управляван от таен клуб. Според една от версиите, това е клубът на масоните. Обикновените хора дори не могат да си представят какви точно дела и важни въпроси може да решава въпросното общество.

Малко преди смъртта си един масон и член на Билдърбъргски клуб слага край на мистерията, разкривайки цялата истина.

Ако може да се вярва на думите на Линдзи Уилямс, целият свят е на прага на невероятни промени и човечеството не го чака нищо добро.

Всичко се променя със страховита скорост. Цялата банкова система ще рухне напълно. С всяка изминала година различните държави ще трупат все повече дългове. След известно врене борчовете им ще станат толкова големи, че няма да има с какво да ги погасят.

По думите му, като нищо Китай да се превърне в новия световен лидер. Към днешна дата страната е толкова развита, че изпреварва редица държави във всички области.

Паричните единици вече няма да са ценни, което ще доведе до формирането на нов ред и най-богатите хора ще станат равни с обикновените селяни. Освен това, той е уверен, че глобалната икономическа криза ще доведе до крайна нищета

Недвижимите имоти ще се обезценят и няма да струват нищо. За сметка на това ще станат още по-популярни и скъпи.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  Незнайков 22 май 2019, 21:27
   
  7
   
  0

  Последните две изречения са истински шедьовър на скудоумието - "Недвижимите имоти ще се обезценят и няма да струват нищо. За сметка на това ще станат още по-популярни и скъпи. Ха сега де - нищо ли няма да струват? Ако пък милионерите изчезнат от хоризонта (както се твърди малко по-нагоре), кой ще купува невъобразимо скъпите имоти от второто изречение...

 2. #2
  И без да съм масон 22 май 2019, 21:42
   
  8
   
  0

  И без да съм масон знам че Китай е новият световен лидер. Още от библейски времена е казано,че на всеки 50 години всички дългове се зануляват за да се рестартира паричната система. Тоя срок след падане на златния стандарт отдавна е изтекъл и банковата система е на изкуствено дишане.Това масоните ,като слуги на Синедриона го знаят и от еврейските книги. Кой ще обеднее? Ами който е богат и същевременно нефелен куче у дупе да убоде. Цялата банкерско-брокерска сволоч,търговци,посредници,доставчици и разни нужни и измислени услуги и да обеднеят хич не ми е зор за тях. За нас българите ще е добре,защото бяхме свикнали да оцелявяме чрез самопроизводство на всичко необходимо за оцелявяне. Да му правят сметка нациите скъсали с физическия труд,земеделието,животновъдството,машиностроенето,а разчитащи на банкерство, брокерство,посредничество,търговия,туризъм и всякакъв друг непроизводителен пряко труд. Затова евреите търсят на пожар да куруват земя,а наште будали продават. Моля се българските будали да намалеят. В Русия по време на Гражданската война аристократи и капиталисти са давали злато за парче хляб, но не е имало кой да им го продаде,защото селяните са го кътали за собствено оцеляване,а тия са били нефелни да си засеят и произведат жито. При положение,че яденето ще е кът силовите структури ще трябва да изберат с кого да са - с тия които могат да произведат яденето или тия дето могат да предложат куп злато. За хартийките наречени пари пък и дума не може да става.

 3. #3
  Q Space Force 23 май 2019, 08:14
   
  0
   
  0

  Над Маджестик - Последствията От Секретната Космическа Програма

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker