Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще открие „Наслука – лов, риболов, спорт“

Pan.bg 14 сеп 2017 | 00:44 views (423) commentaries(0)
img Публикувано във факти.бг:

От 14 до 17 септември в Интер Експо Център – София ще се проведе 25-тото международно изложение „Наслука – лов, риболов, спорт“. То ще бъде открито от министъра на отбраната г-н Красимир Каракачанов в четвъртък – 14 септември, в 13.00 часа. Потвърдено е и присъствието на инж. Васил Василев, председател на Управителния съвет на Национално ловно-рибарско сдружение "Съюз на ловците и риболовците в България" и Асен Пиперков, председател на Управителния съвет на Български ловно-рибарски съюз.

Изложението се организира от Интер Експо Център ЕООД и „Лов и риболов“ ООД и на него ще бъдат представени най-новите продукти на световни производители на стоки за лов, риболов, спорт и туризъм. Последното издание на изложението през 2016г. отчете над 10% ръст в броя на изложителите, заетите площи и броя на посетителите.

Форумът е привлекателен за интересуващите се от лов и риболов и търсещите оригинални идеи за свободното време и хобито си. Посетителите могат да договорят изгодни цени за риболовни стоки, оръжие, боеприпаси и всичко, което им е необходимо.

Допълнителна информация за изложението можете да откриете на http://iec.bg/bg/event/395/nasluka-lov-ribolov-sport.

От 14 до 16 септември вратите на изложението „Наслука - Лов, риболов, спорт“ ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 (неделя) септември – до 17.00.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker