Пребиха клиент в офис за бързи кредити! Мутри го заплашвали: Ще получиш в колет нероденото си бебе

Pan.bg 13 дек 2017 | 11:40 views (809) commentaries(5)
img
pik.bg


Млад мъж е бил пребит в офис за бързи кредити в Търговище. Клиентът имал забавяне с няколко седмици на вноските, носел част от парите, но шефът поискал да издължи всичко накуп. И за да е по-убедителен, го пребил с помощта на още няколко яки момчета – с ритници, удари, шамари. Отправил заплахи и към бременната му жена и му казал, че ще получи в колет нероденото си бебе.
Гаврата станала в офиса на "Микрокредит" в Търговище на 11 декември. Според доскорошния регионален мениджър на фирмата за Централна Северна България Красимира Йорданова това не е единственият случай на насилие и заплахи срещу клиенти.
Потърпевшият е 27-годишният Християн Георгиев. Той и фамилията му – съпругата му, майка му и баба му, били клиенти на кредитната компания повече от 10 години.
"Получавали са кредити многократно, винаги са се издължавали", обясни Йорданова, цитирана от "Монитор".
На 11 декември към 11:30 от "Микрокредит" се обадили на Християн да отиде в офиса. Той отишъл малко преди 12 заедно с двама свои приятели, но служител накарал придружителите да изчакат отвън.
"Те излязоха, а един едър брадясал мъж, леко плешив, на около 40 години ми каза: На какъв се правиш, бе, защо бавиш вноските, аз съм шефът, искам си парите!", пише Християн в жалбата до полицията.
Християн имал борч от 3000 лева, жена му 2500 и двамата били закъснели плащането на редовната вноска с 2-3 седмици. Носел хиляда лева за вноски, извадил ги и ги подал.
Брадясалият обаче се развикал, че пари дължат и майка му и баба му и започнал да му бие шамари. Тогава в стаята влезли още трима мъже и всички се нахвърлили върху Християн.
"Удряха ме всички, предимно го главата и отпред, и отзад, и ме псуваха: Ще ти е... майката, на какъв се правиш, ще бръкнем на жена ти и ще ти пратим бебето в колет!" – пише още в жалбата си до полицията Християн.
Паднал на дивана и се свил колкото може, за да се запази, мъжете го ритали и му крещели да върви и да намери още пари.
"Казах им: Ще намеря и ще донеса, молех ги да не ме бият, но докато изляза навън още няколко пъти ме удариха!" - разказва клиентът. Като излязъл навън от приятелите му нямало


и следа.
Чули, че вътре го бият и избягали, като преди това звъннали в полицията. Съпругата му Теолина е бременна в 5-ия месец.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 5

 1. #1
  АНОНИМЕН 13 дек 2017, 12:06
   
  13
   
  0

  Ето това е България.Мутрите тормозят хората,къде е полицията.

 2. #2
  В държавата на мутрите 13 дек 2017, 12:18
   
  13
   
  0

  Хора, ако не е въпрос на живот и смърт, не се подлъгвайте да теглите т.нар. "бързи кредити". Така само храните мутрите и те се размножават.
  Една позната преди време изтегли 1200 лв и след това с хиляди заплахи, нерви и перипетии "върна" 6300.

 3. #3
  jeliazko3y 13 дек 2017, 12:47
   
  11
   
  0

  Отговор на коментар: #1

  Те работят за полицията

 4. #4
  Швейк 13 дек 2017, 14:15
   
  7
   
  0

  М-да в ш*баната ни държава узакониха лихварите, даже и рекламно време им отделят!

 5. #5
  марге 13 дек 2017, 18:12
   
  4
   
  0

  Искам много сериозно за предупредя хората които управляван България, че трябва в най-скоро време да намерят изход за хората които имат по няколко бързи кредита, които са взели поради голямото си затруднение и невъзможността в последните години вече да се вземат пари от банките. Трябва да намерят някакъв начин хората да могат да се измъкнат от тази мъртва хватка с бързите кредити, защото ще има много смърт и психоза. 60% от българите са вече в това положение. Правителството трябва да нарочи някоя банка- може и филиал към банката за развитие да направи, но да даде възможност на хората с някакви по-малки лихви да рефинансират своите бързи кредити, независимо че са вече с лошо ЦКР или са на ЧСИ за да може държавата да тръгне напред. Защото всички тия хора освен че не могат да плащат вече тези кредити, ами не могат и да сключват трудови договори защото всичките им пари трябва да отиват в ЧСИ и те не могат да си издържат семействата. Освен това по тоя начин се намалява и потреблението в държавата, защото всеки лев изкаран отива за ЧСИ и по този начин се стопира всякакъв растеж. Тия в правителството да не се правят, че това не ги засяга зашото много ги засяга - това са гражданите на страната ни и те я градят, те я поддържат и те живеят в нея. Когато е съдадена обстановка парите да се събират в тия фирми за бързи кредити с 50% и нагоре лихви и в ЧСИ какъв прогрес очаквате. Че нали другите богатите хора, те не си харчат парите в България, те ги харчат по Европа и света. Така, че е крайно време това да стане, то е първата необходимост за да може да се възстанови разновесието и развитието.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker