Прекрасна новина за служителите на ВМЗ преди Великден

Pan.bg 13 мар 2018 | 17:36 views (624) commentaries(1)
img
blitz.bg


Великденски надбавки в размер на една минимална работна заплата ще получат всички работници и служители от държавното дружество "ВМЗ" - Сопот. Това става с решение на Съвета на директорите и след консултации със социалните партньори в предприятието.

Директорският борд поздравява персонала на "ВМЗ" за добрата работа и уведомява, че в момента се подписват договори, гарантиращи безпроблемна работа в дългосрочен план. Извършват се също съответните разчети с цел своевременно снабдяване с ресурси, необходими за работата.

"Очакванията са, че през второто тримесечие на 2018-а дружеството ще заработи с темпове, не по-малки от тези, които бяха характерни за "ВМЗ" през последните две години.", каза изпълнителният директор на оръжейницата д-р инж. Иван Гецов.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  морски вълк 13 мар 2018, 19:53
   
  1
   
  0

  Добре, че не управляваше станишев, защото досега работещите да си бяха заминали по домовете, както това стана през 2008-ма с персонала на ТЕЦ Варна, и Български Морски Флот благодарение на приватизацията извършена от тези видни другари. През 2006-та същото стана с част от персонала на летищата Варна и Бургас, защото бяха подарени на ТИМ

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker