Георги Коритаров изгони от студиото си БСП кадъра Иван Генов: Експлоатирате простотията на хората. Махайте се от тук! Комунист!

Pan.bg 25 мар 2019 | 15:58 views (861) commentaries(7)
img
pik.bg/

Георги Коритаров и бившият член на БСП Иван Генов влязоха в остър спор, в който на няколко пъти журналистът помоли събеседника си да напусне "Свободна зона" по ТВ Европа. Генов не се трогна и не си тръгна, очевидно очаквайки да го изведат насила, както се махат комунисти от властта, пише "Фактор".

Коритаров припомни, че Симеон Сакскобургготски е нарекъл "промити мозъци" всички, които не са уважили паметта на баща му цар Борис III. Водещият попита защо БСП не е отговорила на царя, мълчи и не защитава антифашистите. Това отключи кутията на Пандора. "Изграждате образа на ТВ Европа на антинационална телевизия", констатира Генов, който мълча като комунист на разпит на въпроса на Коритаров защо БСП не отвърна на Сакскобургготски.

"Не ви ли е срам, че вашата бивша партия не защити антифашизма?!", попита журналистът. Генов отговори, че го било срам от водещи като Коритаров. "Като ви е срам, вдигайте си багажа и вън! Дошли сте тук с калните си съветски ботуши! Махайте се, вън, вън! Няма да говорим за Казахстан!Ще говорим за вашата предателска партия, наречена "Руска мафия" с лидер жена, която е взимала пари от руския шпионаж в България", избухна Коритаров.

Той отговори на госта си, който се опита да намеси темата с имотите: "Експлоатирате простотията на хората, взимате най-битови неща, правите кампания и се радвате, че срещу вас няма образовани хора. Махайте се от тук! Комунист! Човек, който искаше да остави договор със Съветския съюз! Какво ми се хилите? Нещастник! Вие стигнахте дъното на лицемерието".
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 7

 1. #1
  Bombе 25 мар 2019, 16:31
   
  30
   
  3

  Всеки който не е удобен на бившия КГБ комунист Коритаров е комунист. Бившите комуняги най мразят бившите си съпартийци. Какъв демократ може да бъде едно продажно мекере журналист.

 2. #2
  THUNDER 25 мар 2019, 17:38
   
  22
   
  2

  Отговор на коментар: #1

  Коритаров някога е бил комунист, но от много отдавна е османист, по върл даже и от Ердуган.

 3. #3
  полк.Монов 25 мар 2019, 18:36
   
  5
   
  17

  да нахраним прасетата със червените свине !

 4. #4
  koм 25 мар 2019, 20:02
   
  14
   
  3

  Фашизиран еничар.Преди години ТВ Европа беедна спретната и предпочитана новинарска твСега с въпросния,с Ал Йо,Томас Биков,Минчевци и Митодиевци се превърна в неосветена пещера.

 5. #5
  Курт 25 мар 2019, 20:28
   
  10
   
  3

  Коритаров не обиждай народа че е прост че го експлоатират ,защото и ти си тия където го експлоатират ,но като те гледам някой път твоята простия наистина се чувствам прост че те гледам.

 6. #6
  НАЦИОНАЛИСТ-АНТИКОМУНИСТ! 25 мар 2019, 23:00
   
  9
   
  2

  ГЛЕДАХ ПРЕДАВАНЕТО!
  ГОЛЯМ РЕЗИЛ!
  КАКТО НАПИШЕ СЪМ
  НАЦИОНАЛИСТ-АНТИКОМУНИСТ,

  НО КАЗВАМ БРАВО НА ИВАН ГЕНОВ ЗА МЪЖЕСТВОТО И ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА
  ДА ИЗТЪРПИ ГЛАВОЧА коритаров !

  МЕЖДУ ДРУГОТО ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ ,ЧЕ ОТ СЕДМИЦА НЕ НАПАДАМ ПРЕЗИДЕНТА
  РУМЕН РАДЕВ......!?

  СЪЩИЯТ ТОЗИ коритаров
  МИ ПОМОГНА С НЕГОВИТЕ ГЛУПОСТИ,ЧЕ
  Б$-ПАРИТЕ СЕ ПРЕВРЪЩАЛИ В
  НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИ (ДЕ ТАКЪВ КЪСМЕТ),

  ТА ЗАМИСЛИХ СЕ И РАЗБРАХ,ЧЕ ВАЖНОТО Е
  НЕ ДАЛИ СИ ПРАВ,А ДАЛИ хората МОГАТ ДА ТЕ РАЗБЕРАТ И ПОНЕСАТ!!!

  АЗ СЪМ СИ КАЗАЛ МНОГОКРАТНО МНЕНИЕТО
  ЗА ДЪРЖАВНИЯТ ГЛАВА, ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ КОЛКО СЪМ БИЛ ПРАВ!
  НЯМА ДА СЕ ПРЕСТАРАВАМ КАТО ТЪПАНАРЪТ коритаров!

  ВЕЛИК Е НАШИЯТ ЛЕТЕЦ (ПРЕЗИДЕНТ),
  ВЕЛИК,ВЕЛИК,ВЕЛИК!

 7. #7
  Заслужава 26 мар 2019, 12:35
   
  8
   
  1

  Коритаров видян от близо е търбух подобен на Огнян Минчев. Като доносник и сътрудник на ДС е бил от най-одиозните,безкрупулни и отвратителни изчадия манипулирал и съсипал много съдби. Заслужава някой от пострадалите от неговите злосторства да му счупи дебилската глава.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker