КАРБОВСКИ: СПИ БЪЛГАРИНО! БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ДЕПО ЗА БЕЖАНЦИ!!!

Pan.bg 07 яну 2017 | 17:45 views (14385) commentaries(2)
img
Ние това ли ще бъдем - депо за депортирани от богатата Европа?
Карбовски: България ще бъде превърната в предверие за прокажени. Защо бе, Бойко, допускаш това?


111803 | 28 ноем. 2016 | 01:36
Оказа се, че "предводителят на бунта" има присъди в Германия и е изгонен оттам, но е решил да се върне и е заседнал тук. И това службите не го знаеха?! И това българите не ги притеснява? Кой влиза у нас и защо се разхожда свободен, след като е и


Мартин Карбовски

Възхитен съм от Борисов. Той е политически и социален анестезиолог. Той е феята на националното обезболяване.
Не мога да понасям наивната си нация. Тя е толкова лесна за омайване и бъркане под полата, че Борисов пред тая тълпа е гений на внушенията.

САМО ФАКТИ:
Борисов каза, че лагера в Харманли ще бъде закрит. Това не е верно. Той излъга директно. Защото след това добави противоречивото изречение, че лагерът ще остане само за семейства от Сирия.
Лъжата е там, че пришълците, които се представят за семейства, рядко са такива. Това са групи от хора, които се представят за майка (с братята си), баща, чичовци и едно-две деца, където децата и майката легитимират десетина бойци като едно семейство.
Ако сте прав, господин Борисов, как ще обясните термина "непридружени деца"?
Това са хиляди деца (и у нас, и в Сърбия, и в Австрия, и Унгария), които са алиби за едни документи и един престой. После тези деца се зарязват. После се заменят с други. Има случаи на пришълци у нас, платили на циганско семейство, за да ползват детето им като сирийче. Само докато стигнат сръбската граница - там българското циганче, представено за сирийче и легитимирало "семейството", е изоставено и намерено от хората в пограничните села.
"Семейство" не е това, което виждате. "Семейство" е начин на придвижване на бежанците. Но тези подробности тълпата не ги знае. Убеден съм обаче, че Борисов ги знае.

САМО ФАКТИ:
Има осемнадесет повдигнати обвинения за престъпления в лагера по време на бунта. Това ли беше? Видя се ясно, че воюващите с полицията талибани са повече от двеста. Ако осъдим осемнадесет такива талибани (което е повече от съмнително) - къде ще живеят останалите 182-ма професионални хвъргачи на камъни? Борисов премълчава ужасната истина - те отново ще живеят сред нас. А вече имат и бойно самочувствие.

САМО ФАКТИ:
Оказа се, че "предводителят на бунта" има присъди в Германия и е изгонен оттам, но е решил да се върне и е заседнал тук.
И това службите не го знаеха?!
И това българите не ги притеснява? Кой влиза у нас и защо се разхожда свободен, след като е изгонен от Германия? Ние това ли ще бъдем - депо за депортирани от богатата Европа?
България ще бъде превърната в предверие за прокажени.
И това е нещо, което се знае от БХК, предполага се. Страшната истина за тия хора е, че те са способни да улеснят наистина всеки да се легитимира у нас. Всеки престъпник. БХК не правят разлика между престъпник и "човек на годината".
И още нещо - показахте лицето на някакъв човек, изгорил българското знаме. А на предводителят на бунта дори не му казахте името. Това не е нарочна грешка. Истината е, че службите пазят предводителя на бунта. Той не е случаен човек, той си направи репетицията, и утре ще цъфне пак на барикадата.
А българите? Не, те не умеят да задават въпроси. Въпросите създават проблеми.

САМО ФАКТИ:
"Разселване" - това е най страшната дума за българската нация. Борисов прави най-ужасното, което може да се направи, най-антибългарския акт. Той няма да екстрадира никого.Той ще засели 1000 талибани на десет места по границата. Това е стратегически ужас при всяко едно положение. Вместо гранични застави с граничари, по границата ще имаме контейнери, пълни с хора, които се доказаха като бунт. Там няма да има кой да протестира, защото старите баби, населяващи крайграничните райони не са население. Те представляват безобидната ни нация, на която и е все едно кой ще ти влезе в къщата.
Глупава, глупава българска нацио! Това ще е кордон от бази, стратегическа военна услуга от Борисов към талибанщината.
Това, което прави той е страшно.
Сто човека, далече от населено място - това ще ни излезе скъпо и въобще не става дума за пари. Но тълпата явно е доволна просто да не вижда пришълците. Тълпата е колективен идиот.

САМО ФАКТИ:
Новината е, че 95% от пришълците са здрави. Чудесно. Но реалната новина е че 5% са болни. Това са 150 човека грубо. Няма новина за това от какво са болни. Няма новина как ще се лекуват. Няма новина заразни ли са. Защото е ясно - лечението им ще е безплатно. За разлика от това на българите. Това е хубава новина. Но българите не я разбират така.

САМО ФАКТИ:
По магистралата вече вървят влекачи с нови контейнери. Разселването започва светкавично. Тези контейнери са зиготата на нови многобройни гета в невралгичен и потенциален конфликтен район, където българи няма. Тези контейнери очертават фронтова линия, където полицията може да бие, без да я виждат, ще си помислите. Но тя няма да го направи. Защото БХК бди.

ПРЕДПОЛАГАЕМ ФАКТ:
Експертизата и това как да се действа с бежанците не се прави от Агенцията по бежанците, МВР или Външно. Съвети за това какво да се прави с бежанците, на Бойко и на всички ангажирани, се прави от все по-отчетливо работещите резиденти на чужди разуанавания, наречени Неправителствени организации.
Ако Борисов забрани и/или ограничи достъпа на НПО в лагерите и в Агенцията - ще разберете, че работи за интереса на България. Но за това днес въобще не става дума. Всичко ще продължи по старому. Но и всичко ще става по-зле - защото досега имахме един лагер. Или два. От утре ще имаме двадесет лагера.
А нацията е сляпа за ужаса. Тя отново не разбира какво й готвят.
Борисов я анестезира. Как успя?!

ПРЕДПОЛАГАЕМ ФАКТ:
Излязоха данни, че шефът на лагера в Харманли е съпруг на депутатка от ГЕРБ. Ако това е верно, нещата са ясни и красиви.
Погледнете на бежанците като дребна далавера. Погледнете на тях като "усвояване". Всеки лагер от новите ще има свой комендант, свой началник. И се предполага, че този началник ще е свързан с ГЕРБ.
Ситуацията е проста. Някой иска да засели тук на всяка цена непознати мюсюлмани - колкото може повече. Държавата в лицето на "усвояващите", знае за страшния кроеж на чуждите резиденти. Но работи с тях заради падащия келепир от европарите и всички насочени други средства.
Няма по-евтина разпродажба на национални интереси в нашата история досега. Няма. Няма и по-долно предателство – териториите, заети с бежанци са предадени заради едни няколко милиона евро. Но нацията е обезболена от Борисов и неговата харизма.
Той просто дойде пред камерите и каза - "никаква прошка! Веднага разселване!".
И го аплодираха. Но разселването е реална прошка, дори похвала! Опомнете се.
Всъщност той каза на талибаните - ще ви дам парчета земя, оправяйте се.
Патриотите мълчат. Защо мълчите, патриоти?! Не виждате ли, че екстрадицията ще се превърне в ... още по-топъл прием. Борисов анестезира: "... никога досега натискът на границата не е бил така слаб като днес...".
Да, но ние не знаем дали това е верно. Може и да не е верно.
Той, Борисов, няма да осъди никого. Няма да екстрадира никого. Няма да ограничи никого. Вместо да карантинира проблема, Борисов му дава време и територия за действие.
Защо, господин Борисов, защо?!

А народът е толкова прост, че взе, че се успокои. Народе, прост, имам и към тебе въпрос - кой точно проблем с бежанците реши Борисов, за да успее да те успокои? Кой точно проблем?
Борисов не е политик. Той е могъщ pain-killer. Той е феята на националното обезболяване. Всяко негово действие се представя като мащабен проект, а всъщност всяко негово действие е чиста палиативна мярка.
До днес. От днес неговото действие е в пряка услуга на отвратителната европолитика, която ще ни донесе ливанизация.
От днес услугата е за талибаните - момчета, ще ви преместя, за да не ви гледат хората. А вие - продължавайте с наплива, трафика и безумията, родени от фалша на меркеловото човеколюбие.
Защо бе, Бойко?!
Някой трябва да каже ясно:
ЕКСТРАДАЦИЯ, НЕЗАБАВНА, БЕЗУМНА И ОТЧАЯНА.
Няма такъв човек. Спи, българино, спи, нещастнико луд.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 2

 1. #1
  Мирчо Люнгов 09 яну 2017, 19:44
   
  6
   
  3

  ТАКЪВ ИЗРОД КАТО МУТРОГЛУ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪЗДАДЕН ДРУГОЯЧЕ ОСВЕН С ОТВРАЩЕНИЕ, ЗАТОВА ТОЙ ПРЕЗИРА НОРМАЛНИТЕ ХОРА И СЕ СДРУЖАВА С БЛАТОТО!

 2. #2
  румен стоянов 10 яну 2017, 20:39
   
  2
   
  2

  Приятели,

  Опитите за загробване на България продължават…

  “Красивите” свръхлиберални соросоиди с прякор “реформаторите”, мутирайки в нови партии, искали ПАК да продължат СЪВМЕСТНАТА СИ ПОЛИТИКА с присъдружната им партийка ГЕРБ за доунищожаването на България… Водени от Боко-бухалката, соро- и гербероиди искат да продължават терора си и кражбите… сякаш не виждат накъде “духа американския вятър”… и продължават да превръщат България с мръсни сороски пари, от Райска градина, в концлагер на Ислямския и Турския халифати...
  (Соросоиди - съкратено е от "Сорос" и "идиоти"...)

  Ето и “видимите резултати” от досегашната им СЪВМЕСТНА “политика”:
  - Два милиона българи бяха лишени от поминък и… сега работят като индустриални роби и простиутки на запад...
  - Българските пенсионери гинат в глад и мизерия със 160 лв. пенсия.
  - Над два милиона българи живеят с доходи под прага на бедността от 314 лв.
  - Над 28 милиарда заеми и лихви...
  - Заради американски интереси ни лишиха от всички перспективни постове в ООН, ЕС и от свръхпечелившите ни енергийни проекти.
  - Напълниха България с мигранти, а след взет герберо-реформаторски рушвет от 160 милиона, Танте Меркел ще ни връща “най-лошите” терористи и дебилите… и в селата и градовете си ще строим Шест Концлагера за мигранти…
  - Битовата престъпност е извън контрола на държавата, а Социоложката-министърка заяви в парламента – “…Ми кво да напраа…”.
  - Българите силно намаляваме благодарение на проведените "успешни" икономически, здравни и социални “реформи”.
  - Сорос и мекерета му, чрез Мупени медии и Образователната ни система, успяха да ликвидират българския дух в много млади българи.
  - Род, родина, семейство, патриотизъм са лоши думи, а Вазов, Левски и Ботев от Патриоти станаха терористи…
  - Практически нямаме армия, полиция…
  - Българския бизнес е рекетиран от държавата и едва крее.

  “Политическата Им платформа е “Плана Ран-Ът” с “привципи:
  - Работим единствено за личните си интереси и за началниците във Вашингтон и Брюксел.
  - Разваляме това, което винаги е било хубаво, етично и морално в страната ни.
  - Правим бога си за посмешище и внедряваме секти и други култове, като финансирането на “храмовете” им прехвърляме на жертвите - народа.
  - Подкопаваме престижа на образованите хора, вкарваме ги в машинации и в необходимия момент, ако не ни слушат, ги опозорявяме.
  - Създаваме конфликти и раздори на религиозна и етническа основа
  - Настройваме млади срещу стари
  - По всякакъв начин спъваме работата на държавните органи
  - Внедряваме навсякъде свои агенти за влияние и шпиони
  - Омаломощаваме армията и полицията
  - Насаждаме потискащи, опростачващи “изкуства” и отблъскваща, но англоезична музика
  - Продаваме спокойно наркотици и проституция…
  - Не пестим нито обещания, нито пари за подкупи, защото всичко това носи лично наше богатство…”

  Така, че избора ни за тази пролет е лесен…:

  - ПО-ДОБРЕ с Министър-Председател “демократа” ДИНКО от Ямбол и “Вълци единаци”, като Румен Радев, ОТКОЛКОТО пак да ни управляват либерасти и герберасти…!!!
  .

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker