Warning: getimagesize(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Временен неуспех при определянето на име in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 186

Warning: getimagesize(http://sosnovini.bg/files/148733859088975.jpg): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Временен неуспех при определянето на име in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 186

Лиляна Павлова захапа Герджиков: Нека да не забравя служебният кабинет, че и той подлежи на ревизия!

Pan.bg 17 фев 2017 | 20:34 views (1271) commentaries(3)
img sosnovini.bg


Нека не забравя служебният кабинет, че и той подлежи на ревизия. Това заяви на извънредна пресконференция в централата на ГЕРБ бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, предава Блиц.
„От изказването тази сутрин видяхме, че освен хвърлени реплики и неизвестно какви констатации, мита за някакви злоупотреби от правителството не бяха доказани”, добави тя.

Според нея е добра новина все пак, че в нейното министерство няма констатирани грешки по отношение на обществените поръчки. Единствените такива били открити в държавното дружество АПИ и то само в две. Именно в тях Павлова видя и целенасочена атака, като според нея зад тези проверки се крият съвсем други цели и подбуди.

"Проверката е целенасочена за два договора за поддържане на автомагистралите. Очевидно някой има нездрав интерес", заяви Павлова.

„Служебният кабинет трябва да проведе честни избори, не трябва да си позволява неща, на които ставаме свидетели в последните дни, подчерта тя.

"Аз съм била в два служебни кабинета, но в нито един не сме си позволили да подпомагаме, която и да е било партия за предсрочните избори. Учудвам се и съм убедена, че като че ли основната задача на служебния кабинет е да подпомага един от политическите проекти в предстоящите избори", заяви на пресконференцията на ГЕРБ бившият министър на правосъдието Екатерина Захариева.

"Не се притесняваме от нищо. В Министерството на правосъдието не бяха упоменати констатирани нарушения. Най-голямата нередност, виждате ли, била, че някоя фирма решила, че ще оспорва обществена поръчка", добави тя.

"Притесняваме се, когато проверките са тенденциозни и непълни, с цел да се създаде усещане, че нещо нередно се е случило. А най-нередното беше, че са забавени няколко процедури. И това при положение, че ние бяхме призовани да не сключваме обществени поръчки в края на нашия мандат", каза още Захариева.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  air 17 фев 2017, 20:43
   
  9
   
  0

  Свинетката е нагла като шефа си бай х*й.

 2. #2
  isy 18 фев 2017, 08:46
   
  4
   
  0

  Щом дебелата кака започна да плаши значи има от какво да я е страх

 3. #3
  Teraflop 18 фев 2017, 10:49
   
  1
   
  0

  Снощи я гледах при Цецито Ризова. Устата и наперена.Цецка я пита почти за едно и също/за злоупотребите със средства от частни фирми,приближени до ГЕРБ/,а Лилето си твърди едно-не ни е страх,това са манипулации и лъжи,има разследващи органи,те ще кажат! Асфалтът не се яде,ама вижте какво направихме с магистралите!

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker