Фрогоко: Миков иска държавата да си върне ЧЕЗ, Фейсбук го сваля на земята! Вижте коментарите:

Pan.bg 25 фев 2018 | 11:12 views (1129) commentaries(4)
img
frognews.bg


”Държавата да намери пари и да си върне собствеността от ЧЕЗ!” Това заяви бившият лидер на БСП Михаил Миков пред БНТ и допълни, че някои членове на партията са настоявали от няколко месеца за по-активна позиция на Столетницата по този въпрос.

Вижте само няколко коментара по искането на Михаил Миков във фейсбук:

Проф. Николай Слатински: Ама те паднали ли са от луната, та не знаят, че днес държавата се използва за друго - собствеността от ЧЕЗ да премине в ръцете на онези, които притежават държавата чрез подставената Гинка.
А някой ден, когато Гинка няма повече да е нужна, може съвсем случайно да я удари ток. Има понякога такива нещастни случаи, особено когато става дума за ток...

Калина Ангелова: Още си мисля,че това е лоша шега.Защото ако не е...Това си е краят. Няма държава. Няма да установят нарушения. Няма да се спре сделката.За другите проверяващи не знам,но на КФН съм виждала отговор от проверка.,,Видно от протоколите от Общото събрание/на тези нарушителите/ няма нарушение на закона."...Това ще е. Господи, не им прощавай!!!

Любен Радилов: Това е пълна глупост, държавата да купува ЧЕЗ! Коя точно държава, тази на Делян и Бойко ли?! Държавата която бе разграбена, а народът й обречен на геноцид! Държавността бе изнасилена и захвърлена на бунището. Нито една институция не работи... Не от народен съд имаме нужда, а от природно бедствие, катаклизъм който да ни изтрие от лицето на земята...Гинка не е виновна!
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 4

 1. #1
  другарко 25 фев 2018, 12:22
   
  0
   
  13

  Вашта мама комунистическа! Забравихте, че през 1948 национализирахте всички електроцентрали в България, а те бяха чешка собственост.

 2. #2
  realist 25 фев 2018, 12:40
   
  15
   
  0

  Mисля,че е крайно време президента Радев да вземе властта в свои ръце,въвеждайки военно положение.Тези диви капиталисти и явни престъпници, заели всички позиций в управлението на държавата не могат да бъдат отстранени по друг начин освен с военна сила.Предаване на всички крадци и престъпници участвали в управлението на дъжавата след 1990 год и натрупали умопомрачителни богатства на гърба на бедния български народ, на военен ТРИБУНАЛ,ВРЪЩАНЕ НА ДЪРЖАВАТА И НА НАРОДА ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО ОТ ТЯХ,И НАСРОЧВАНЕ НА ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ,КОЕТО ДА ПРОМЕНИ КОНСТИТУЦИЯТА И ДА ВЪВЕДЕ ОТНОВО ....КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ.Мисля че всеки истински, честен,ограбен и унизен българин би се съгласил с мен

 3. #3
  Стойо 25 фев 2018, 13:06
   
  15
   
  0

  Отговор на коментар: #1

  Тези, които са били национализирани от държавата / а не заграбени от комунистите, защото нито Г. Димитров, нито В. Коларов, нито някой друг комунист си е присвоил нещо било то фабрика, мини, завод лично за себе си. Всичко е било национализирано в полза на ЦЕЛИЯ НАРОД./ тези малки фабрики, заводи вече ги няма. Има големи ВЕЦ-ове, ТЕЦ-ове, АЕЦ и т.н., които нямат нищо общо с предишните малки централи.
  Това, което се приватизира са именно големите фабрики, заводи, ел. централи, комбинати.
  ИМЕННО СЕГА СЕ ИЗВЪРШИ ОГРОМНОТО ОГРАБВАНЕ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. КОГАТО ВЗЕХА ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ, СТРОЕНА ОТ ЦЕЛИЯ НАРОД И Я ДАДОХА НА "СВОИ" ХОРА НА БЕЗЦЕНИЦА, КАТО ПРИ ТОВА ВЗЕХА И КОМИСИОНИ.
  ЕТО ТОВА Е ГРАБЕЖЪТ. А ПРЕДИ СЕ Е ВЗЕМАЛО ОТ НЯКОЛКО, ЗА ДА СЛУЖИ НА ЦЕЛИЯ НАРОД! И Е БИЛО СПРАВЕДЛИВО, ЗАЩОТО СОБСТВЕНОСТТА НА КАПИТАЛИСТА Е НАТРУПАНА ЧРЕЗ ОГРАБВАНЕ НА РАБОТЕЩИТЕ ЗА НЕГО.
  А за мамата комунистическа, само ще кажа: за теб същата такава, само че капиталистическа.

 4. #4
  ком 25 фев 2018, 23:37
   
  0
   
  0

  Какво направиха чехите с ТЕЦ Варна ?

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker