Тръмп крещял на съветниците си, когато разбрал, че САЩ гонят 60 руски дипломати

Pan.bg 16 апр 2018 | 20:46 views (1063) commentaries(4)
img 24chasa.bg

Оказва се, че президентът на САЩ Доналд Тръмп е побеснял, когато е разбрал за плановете да се изгонят 60 руски дипломати (в солидарност с Великобритания по случая Скрипал – бел. ред. ) и е ругал и обиждал помощниците си в Белия Дом за това, че са го заблудили относно мащаба на отговора на собствената му администрация, пише американското издание Washington Examiner, като се позовава на информация от други американски медии.

„Имаше клетви, много ругатни“, е заявил неназован осведомен източник пред The Washington Post, визирайки ситуацията в деня след обявяването на мярката – 26 март.

Само ден преди това, пише американското издание, Тръмп е бил запознат с предложението за изгонване именно на 60 руски дипломати, докато е бил в имението си във Флорида.

Броят на изгонените горе-долу се равнява на общият брой експулсирани дипломати от европейските съюзници в координираното действие за осъждане на руската агресия на чужда земя, както я определя Washington Examiner.

„Трябва да изгоним колкото тях. Не трябва да поемаме лидерството. Просто приравяваме“, е заявил Тръмп на съветниците си, според анонимния цитат.

Тръмп е бил ядосан и от развъртащата се медийна кампания, представяща САЩ като страната, заела най-твърда позиция спрямо Русия, в сравнение, например, с Германия и Франция, които изгониха само по четири дипломати. „Не ме интересува общият брой“, е крещял американският държавен глава, според The Washington Post.

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 4

 1. #1
  GD.KOSTOV 16 апр 2018, 20:56
   
  2
   
  22

  И аз бих ги ругал и крещял. Поради факта, че са изпъдили само 60 шпионина. Трябваше много повече да изгонят.

 2. #2
  GoveDoto.KOSTOV 16 апр 2018, 23:15
   
  6
   
  2

  Ne iskah da go kazvam.... no tq i jenata,koqto te e rdoila se rugae sama vse oshte.

 3. #3
  Гезелшафт 17 апр 2018, 14:25
   
  0
   
  0

  „Имаше клетви, много ругатни“, е заявил неназован осведомен източник " Мъхъхъхъъъъъъъъъъъъъ! А па Дончо както не знае да викааааааа!

 4. #4
  Онзи 17 апр 2018, 22:18
   
  0
   
  0

  Отговор на коментар №1

  Костов, колкото и да се правиш на американец, явно янките са прави да те подозират, че всъщност си руски шпионин. Просто преиграваш. Затова обещаха да те удушат с американското знаме, след като те подмамят на ул. "Козяк" №16 уже да те наградят с орден за вярна служба на САЩ. Мога да те спася от дългите им ръце, само ако изпееш публично наизуст 10 пъти един след друг химна на СССР от 1944 г. Бях те предупредил вече за това. Но тъй като наистина си руски шпионин, не би трябвало да имаш проблеми с химна и въобще с езика. Не знам дали заслужаваш всъщност да те спасявам от гнева на американците, но хайде от мен да мине. Но престани вече да се правиш на америнканско-фашистки маниак-кръвопиец. Ние знаем, че си наш човек. Признай си най-сетне и след като изпееш публично 10 пъти наизуст съветския химн, ще те спасим от лапите на САЩ.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker