Warning: getimagesize(https://fakti.bg/img/news/47/315747/0a7dc2ecf42f4fc621d1a2f1ba6aa499_big.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 186

Приветстваме поканата към Скопие за НАТО

Pan.bg 12 юли 2018 | 12:00 views (187) commentaries(1)
img fakti.bg


Приветстваме решението от Срещата на върха на НАТО за започване на разговори с Република Македония за присъединяване към Алианса – решаваща стъпка към нейната евроатлантическа принадлежност. Това съобщиха от пресцентъра на министерството на външните работи.

Подкрепяме решимостта на правителството в Скопие да продължи с прилагането на реформите и с укрепването на добросъседските отношения.

От своя страна ще продължим да оказваме необходимата подкрепа в духа на нашия Договор за приятелство, добросъседство и сътрудничество, който подписахме през 2017 г. Разглеждаме постигнатия напредък и като успех на нашата активна политика за европейско и евроатлантическо бъдеще на целия регион - успешно реализиран приоритет и в рамките на приключилото преди дни Българско председателство на Съвета на ЕС.

Поканата към Република Македония е ясно потвърждение, че политиката на „Отворени врати“ на Алианса остава валидна и допринася за сигурността и стабилността в евроатлантическото пространство.


loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  Borei 12 юли 2018, 12:23
   
  2
   
  1

  "Приветстваме решението от Срещата на върха на НАТО за започване на разговори с Република Македония за присъединяване към Алианса – решаваща стъпка към нейната евроатлантическа принадлежност. "

  Еми ти ако го приветстваш, аз не го приветствам!

  И знаеш ли какво означава наистина "евроатлантическа принадлежност. "?

  Подчинение на САЩ! Загуба на независимостта! Отрицателна демография, унищожение на народа с джендъризъм, с икономическо "изсушаване" на хиляди села, с масово напускане на собствената им страна от най-кадърните и заселване на територията с мангали и черни от други континенти, с пълно безправие на коренното население и превишаване на правата на мангалите и всички други "бежанци" и малцинства, унищожение на армията, културата, образованието, традициите и религията! Право винаги имат престъпниците, грабителите, изнасилвачите, убийците... За справка, вижте наскоро потвърдиха смешната присъда на убиецът, англичанин Мейсън, само 4 години затвор, който закла едно българско момче Емил Ботев, който беше само на 18 години!

  И ако го преместят в затвор в Британия (което е много вероятно, нашите дупедавци веднага ще се съгласят), там направо ще преиначат присъдата САМО на УСЛОВНА! Това са нашите "ПРАВА" пред чужденците!!! И за циганите и техните права, всеки вече знае!!! В Германия наскоро един черен идиот, "бежанец" закла бебе и медиите нищо не съобщиха и така е и в цяла Европа!

  Е, на кой му трябва такава "евроатлантическа принадлежност"??? Да те питам аз, знаеш ли ти какво е това?

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker