Warning: getimagesize(https://fakti.bg/img/news/48/335748/7239623c879084c94c5eaeed33c0e396_big.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 186

Посрещаме Северин с европейска килия

Pan.bg 12 окт 2018 | 17:31 views (418) commentaries(7)
img fakti.bg


Министерството на правосъдието е изпратило отговор на исканата информация от прокуратурата в Германия за условията в българските затвори, съобщи Канал 3.

То бе необходимо, за да реши съдът в Целе дали да позволи екстрадицията на обвинения за убийството на Виктория Маринова в Русе - Северин Красимиров.

В Министерството на правосъдието постъпи искане за предоставяне на информация за условията в местата за лишаване от свобода в Република България, във връзка с обявения за международно издирване български гражданин Северин Красимиров, към момента задържан на територията на Федерална република Германия.

В рамките на своята функционална компетентност, Министерството на правосъдието е изпратило изисканата от германската прокуратура информация за настаняване на Красимиров в съответствие с европейските стандарти – 4 кв. м. жилищна площ и самостоятелен санитарен възел.

Отговорът е изпратен в спешен порядък, обявиха от Министерството на правосъдието.
Отговорът явно е удовлетворил германския съд, тъй като екстрадицията вече бе разрешена. Остава само да се уточни точния ден, в който тя ще се случи. При всички положения трябва да е до 10 дни от датата, на което е взето решението – от вчера. Очаква се това да стане още в събота или неделя с първите възможни полети от Хамбург до България.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 7

 1. #1
  Георги Ковачев_ 12 окт 2018, 17:49
   
  9
   
  0

  А трябва да бъде посрещнат с бесилка!!!

 2. #2
  THUNDER 12 окт 2018, 18:16
   
  8
   
  1

  Сложете го в президентският на Хилтън.

  Журналистите ще му се молят за аудиенция. Първи да му прави минет ще е Виктор Николаев. Обаче ще се сбият с Краси Кънев, щото и той иска да е първият минетчия.

  Боце и той ще удари един минет, за да него обвинят в тормоз на малцинствата. А пропо, днес има поредното убийство извършено от мангали.

 3. #3
  европеец 12 окт 2018, 18:24
   
  7
   
  1

  Да му сложат телевизор в килията да гледа ,,детски,,. Нали не е добре с главата. Европа се грижи за всички,

 4. #4
  Borei 12 окт 2018, 19:10
   
  6
   
  1

  Може, може европейска килийка с "немска вентилация тип "Дахау" :)". С по-височка концентрация на HCN!

  Всеки, който посяга на българин, трябва да бъде убит! Какъв съд, какви 5 лева?
  Тези убийци нямат място живи в нашето общество!
  А така според лигавите евро-атлантически, либерални тъпотии, ще го хранят още 60 години в панделата! И ще ми гледа телевизия там....
  А нашата хубава жена беше жестоко убита и изнасилена.... Остави дете сираче!

  Трябва справедливост и тя е СМЪРТ на идиотите!

 5. #5
  бездомно куче 12 окт 2018, 19:52
   
  5
   
  1

  Този мангал,не е такъв какъвто го представят,не е слабо умен или болен,той е търсил определена жертва,да е бяла и да не е циганка. Защо като е бил толкова пият и надрусан не е изнасилил и убил някоя хубава циганка, от махалата ,защото нямаше да е жив вече,камо ли да стигне до Германия . Но българки може да убива, и ще си живее в еврокилия. Той не е слабоумен,а зъл терорист с план,а жената е била на неправилното място в неподходящото време защото той е знаел къде да търси. Трябва да има зъб зъб ,око за око.

 6. #6
  THUNDER 12 окт 2018, 20:03
   
  3
   
  0

  Отговор на коментар: Борей

  Де да беше 60г.
  Гледах интервюто с адвокат Марковски.

  Когато обвиняемият си признае, трябва да му намалят присъдата с 1/3. Прокуратурата не може да отхвърли самопризнанието. Ако получи доживотна, дори доживотна без замяна. Съдът тълкува доживотната присъда като срок от 90г. 1/3 от тези 90г е 30г.

  Има такива прецеденти, това е практика.

  Друга практика е когато заподозреният е излежал 2/3 от присъдата си, да поиска помилване. Ако не е имал тежки провинения в затвора обикновено тази молба се удовлетворява. Затворите са пренаселени.

  А за бюрокрацията си има Хелзински комитет, хоноровани адвокати следят зорко, не дай си боже някои престъпник да лежи пълната си присъда.

  До тук му се връзват 20г и то при положение, че го осъдят доживот.

  Подчертавам в БГ не се сумират присъди, изнасилване, изтезаване и убийство, лежи се по-голямата.

  Имаше едни НАГЛИ-те, на народа му казаха, че ще лежат 105г. за еди колко си отвличания, а реалната присъда беше 15г. Някои от тях вече са на свобода, добро поведени, труд и ти намаляват присъдата.

  От което следва ...

  Циганина вероятно първоначално ще се води излежаване в "строг режим". Но след известно време ще му я намалят в "общ режим". Самостоятелни те килии за психопатите извършили особено тежки убийства, също са кът. За да вкарат един, трябва да пуснат друг. няма месец, дори седмица без особено тежко убийство.

  Преместят ли го в общ режим, има право на работа в затвора, ако няма ще се пише, че учи или участва в самодейният театър. При такива занимания един пролежан ден, се брои за два. За това и школото в затвора пръщи от "ученолюбиви" мангали.

  Тъй, че Борей Сайляминчо или какъвто там беше ще лежи между 10 и 15г. Но на народа ще се каже доживотна. Народа кротък има правосъдие, а след 10-15г мангала ще излезе на свобода, а медиите и народа отдавна ще са забравили.

 7. #7
  Borei 12 окт 2018, 20:28
   
  4
   
  0

  Отговор на коментар: #6

  Знам, знам THUNDER и точно за това ме е яд!

  Каква демокрация, какви 5 лева?
  Трябва да имаме система, която на нас ни подхожда!

  Какво ни пречи, да им теглим една майна на всичките Хелзингски, евро-американо-малоумници и си направим наша си система?

  Ама убил наш човек по жесток начин, даваме го на роднините на жертвата, те да го разкъсат! Ако са добрички и не могат, избираме желаещи наши яки момчета да го пречукат от бой пред камерите и да се показва лайф по всички БГ-канали! И да видим коя индийска или друга маймуна, ще посегне пак на наши хора!

  А то това за мангалите си е живот! Мързи ги да учат, мързи ги да работят, а ако убият някой, се уреждат в "европейски килии" и ги хрантутят там хуманно!!!

  Често казано, вече демокрацията им ме вбесява!!!!
  Онова детенце сега ще живее без майка, а и баща му се е развел с нея, малко преди случая! А този мангал ще излезе след 10-ина години жив и здрав!!!!

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker