НФСБ: ДОСТ нагло посяга върху единството на българската нация

Pan.bg 22 мар 2019 | 15:39 views (320) commentaries(0)
img
frognews.bg


Национален фронт за спасение на България остро и категорично се противопоставя на опитите на противоконституционната партия ДОСТ да посегне върху единството на българската нация със стартирането на подписка за признаването на турско етническо малцинство в България.

За нас това е цинична акция на етническо разделение, която противоречи на Конституцията на Република България и е изключително опасна за мира в страната.

Национален фронт за спасение на България призовава всички политически сили към единение срещу тази нагла кампания, която партия ДОСТ поема. Докато обществото ни е занимавано със сапунени сериали около покупката и продажбата на имоти и апартаменти, Турция през партия ДОСТ осъществява поредно посегателство върху единството на българската нация.

Припомняме, че многократно сме поставяли въпроса за съществуването на партия ДОСТ като противоконституционна. Поредната й кампания показва, че сме били прави в това.

НФСБ е готова да предприеме незабавни мерки за прекратяване на регистрацията на партия ДОСТ, която с действията си за пореден път грубо погазва Конституцията и става все по-опасна за етническия мир в страната.

НИК на НФСБ
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker