Шокиращо: Пентагонът е използвал „Mайката на всички бомби“ срещу древните гиганти, скрити в Афганистан!?

Pan.bg 20 апр 2017 | 09:18 views (1013) commentaries(3)
img
На 12 април Военновъздушните сили на САЩ хвърлиха най-голямата неядрена бомба в арсенала на Пентагона, за да унищожат терористите, се казва в официалния доклад на Пентагона.

Независимо от това обаче, показанията на инсайдерите сочат още една причина за използване на бомбата MOAB. Поверителната цел e била да се заловят или унищожат гигантите, които се крият в древната система от пещери в Афганистан, и които имат извънземни технологии.

Мощната бомба Massive Ordnance Air Boast (MOAB), известна като «Mother Of All Bombs», съдържа 21 600 фунта експлозиви и има радиус на действие най-малко една миля. The Intercept съобщава, че администрацията на Буш през 2003 г. не е използвала МОАВ заради опасения от странични щети.

Президентът Доналд Тръмп изглежда остава верен на обещанието си да “бомбардира боклуците от ИД“. Но дали това е така? Наистина ли бунтовниците от ИД са истинската цел или са просто прикритие за неназован враг? За истинската причина, може би не са казали на Тръмп, сега той е попаднал на мушката на „deep state“ (дълбочинна държава), която наистина стои зад атаката на Пентагона.

Редица инсайдери започнаха да пускат разобличителна информация за гигантите, които се крият в Афганистан и на други места, където тези гиганти сега се пробуждат в „хибернационните камери“, в които са спали в продължение на хиляди години.

Осведоменият инсайдер Кори Гуд бе един от първите, който публично разкри съществуването на тези камери, в които се намират гигантите в продължение на хилядолетия.

В интервю от 4 август 2015 г. Гуд разказа за тези спящи гиганти и за технологията на тези камери, в които спят.

Според Стивън Куейл, (друг много добре познат и добре информиран инсайдер), който е автор на няколко книги за гигантите, елитни военни сили на САЩ са били дислоцирани по целия свят, включително и в Афганистан, за да намерят гигантите. В книгите си той цитира елитни военни, който са му разказвали за битките с гигантите.

По време на едно от интервютата на Куейл по радио Coast to Coast AM, един от военните информатори разказва за инцидента в Афганистан, където е имало смъртоносен сблъсък между 12 – метров гигант и американските специални сили. Информаторът твърди, че гигантът е убил деветима членове на елитен екип, изпратен за залавянето му, и се наложило да дойде втори екип, който накрая успял да убие гиганта.

Чувал съм подобни истории от друг член на специалните части, чиито отряд е бил дислоциран на базата на ВВС McDill, който е служил в Афганистан и е добре запознат с тайната война, за да бъдат заловени или убити гигантите. В момента го уговарям да даде повече информация чрез трето лице.


Куейл използва библейски източници за да подкрепи своя анализ за гигантите и какво означават те за човечеството в съвременната епоха. По принцип, той ги разглежда като Библейските „исполини – потомци на „падналите ангели“, които се кръстосвали с човечеството, както се споменава в Книгата Битие:

В ония дни се намираха исполините на земята; а при това, след като Божиите синове влизаха при човешките дъщери, и те им раждаха синове, тези бяха ония силни и прочути старовременни мъже. [Битие 6: 4].

Има няколко библейски пасажи, които се отнасят до гигантите [исполини], както и за войната, която водят срещу тях древните израилтяни.

31 А мъжете, които бяха отишли заедно с него, казаха: Не можем да излезем против онзи народ, защото е по-силен от нас.

32 И представяха зле пред израилтяните земята, която бяха съгледали, като казваха: Земята, която обходихме, за да я съгледаме, е земя, която поглъща своите жители; и целият народ, който видяхме в нея, са много високи мъже.

33 Там видяхме исполините, Енаковите синове, от исполинския род; и пред тях на нас ни се виждаше, че сме като скакалци; такива се виждахме и на тях. [Числа 13: 31-33].

Исполините / гигантите, според Куейл, са започнали да се възраждат в последните времена и ще бъдат възстановени на власт от корумпирания глобален елит, който поддържа кръвна връзка с падналите ангели.

В по-ранна статия описах, че „падналите ангели“, описани в Библията , всъщност са извънземни бежанци, които основават колония в Антарктида преди около 60 000 години. Извънземните са от Марс, и основават своята колония в Антарктида (бел.ред. Защо през ноември миналата година Джон Кери летя до Антарктида и след това я засекретиха и забраниха за посещенията за ОЩЕ 35 години? виж, ТУК) директно върху руините на технологиите на „древните строители“, които са на милиони години, смята Кори Гуд.

Източник: Stillness in the Storm
Превод: НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО
Bultimes
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  Borei 20 апр 2017, 10:00
   
  0
   
  0

  Хайдееее... И това доживяхме!
  И защо трябва да е толкова "тайно" и "секретно", ако в света има и съвсем друга цивилизация - извънземни гиганти?

  Около Антарктида има обаче много неизвестни. Там още Хитлер е имал военна база. База 211. И интересното, когато след ВСВ САЩ са се опитали да я унищожат, то там е станало сражение с "летящи чинии"??? САЩ са претърпели поражение и са се завърнали без победа...  след 11:20 мин. бой с летящи чиии....

  И пак, това го казват руските военни, а никой на запад или САЩ? Защо трябва всичко да е "секретно"?
  Един американски военен, Фил Шнайдер пък разказа за подземни американски бази и че в тях имало "извънземни", но наскоро след това му се случи случка...Бил се "самоубил"??? Официалните власти там предпочитат всичките тези неща да са "секретни"!!!  След 12:00 мин. Този е бил военен инжинер в секретни поделения на САЩ и разказа, че САЩ са сключили даже някакъв договор с "извънземните", но после нещата не били потръгнали???

  А тези днес тези ми говят и за "извънземни гиганти"?
  Хайде сега по "братски" да се обединим, цялата земя и да воюваме против "извънземните" :) ? Но щом винаги са го смятали за "секретно", то май други земляни, имат други планове по отношение на извънземните?

 2. #2
  Онзи 20 апр 2017, 10:15
   
  3
   
  0

  Невероятна глупост! Защо сте я поместили тук?!

 3. #3
  Thunder 20 апр 2017, 11:19
   
  2
   
  0

  Пан съвсем пропадна, от уважавана военна медия се превърна в развъдник за фалшиви и жълти новинки.

  Който стават все по-голяма част от ежедневните му материали, сякаш има някаква норма от 200 - 300 статии дневно. Който между другото се копират по 3-4 пъти с различни заглавия.

  От целият този "тюрлюгювеч" военните, научно-технологичните и патриотичните статии стават все по-малко и все по-зле написани.

  Военните материали често са не преведени, не точни , въобще липсва снимков материала или е напълно грешен, с което подвеждат читателите.

  От време на време изкарат някой авторски материал или коментар, което е страхотно, но е много рядко.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker