Сензационна находка в Антарктида! (ВИДЕО)

Pan.bg 04 дек 2018 | 21:02 views (1144) commentaries(1)
img
blitz.bg


При изучаване на снимки от Антарктида от различни спътници, са били забелязани загадъчни обекти. Ледените пустини на Антарктида крият обекти с неизвестен произход.

Удивителното е, че 22 еднакви обекти са подредени в редица. Установено е, че дължината на всеки обект е 100 м, ширината - 10 м.

Това наистина е невероятна находка, като е доста трудно да се обясни нейният произход. Възможно ли е природата да създаде идеално гладки форми на релефа? Според много потребители на мрежата подобни обекти не са били формирани от природни сили. Предложени са много различни теории. Някои смятат, че някъде в ледените пустини на Антарктида има база от представители на извънземна цивилизация, които създават такива мистериозни обекти.

Други смятат, че дадените обекти са били скрити под лед за дълго време и са били построени от представители на древна и високоразвита цивилизация. Дали наистина това е така?

Дори учените все още не могат да отговорят на този въпрос. Може би допълнителни изследвания и изучаване на тези еднакви по формата си обекти ще позволят да се разбере процесът на тяхното формиране, но засега те се явяват необяснима загадка на Антарктида.

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  Secret Alliance 04 дек 2018, 22:56
   
  1
   
  0

  Тъмната истина за Антарктида!

  Космическо разкриване - Антарктида: Новата Зона 51


  Космическо разкриване - Антарктида: Процесът на разкриване


  Емери Смит за разкритията в Антарктида


  Третия райх – Операция Нло (2006)

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker