ПРОПОВЕДНИК ИЗВЕСТИ: Второто пришествие на Христос ще дойде през юни 2019-та! Божият син ще се яви, за да предотврати...

Pan.bg 13 яну 2019 | 00:24 views (501) commentaries(1)
img
pik.bg/


Американският проповедник Роналд Уайнланд, някогашен водач на т.нар. "Църква на Бога, готвеща се за Царството небесно", базирана в щата Охайо, направи изненадващо пророчество. Според предсказанието на богослова, той е открил признаци за това, че Второто пришествие на Исус Христос ще дойде през юни тази година. Божият син ще се яви на човечеството, за да предотврати Трета световна война и да спаси Земята от унищожение, а човечеството - от неминуема гибел, предава езоройтер.ру.


Според Уайнланд, още през тази пролет ситуацията в света ще се влоши до такава степен, че нашата цивилизация се окаже на прага на нов глобален конфликт. И заради това на 9 юни Синът Божи ще се появи, за да прекрати враждите между държавите и да обедини човечеството, изправено пред гибел. вырождающееся человечество. Проповедникът уверява, че Третата световна война би могла да бъде дотолкова унищожителна, че Спасителят непременно ще предотврати тази катастрофа, съобщава "Епицентър".

Трябва да се отбележи, че Роналд Уайнланд е доста притиворечива фигура. В САЩ той е бил осъждан за неплащане на данъци. Освен това, много американски официални църковни дейци го смятат за популист и мистификатор. Преди повече от десетилетие той проповядваше, че краят на света ще настъпи на 30 септември 2008 г и усилено подготвяше своите последователи за тази съдбовна дата. Естествено, никакъв тогава Апокалипсис не се случи, отбелязва изданието.

Още едно любопитно пророчество направи неотдавна друг богослов - канадският пастор Уилям Дюран от Калгари. Според него, идната година ще се случи т.нар. "пречистване на планетата от грешници". Дюран е убеден, че тези от хората, които носят на света страдания, просто ще изчезнат от нашата реалност и на Земята ще се възцари така дългоочакваното всеобщо взаимно разбиране.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  бай Пердах 13 яну 2019, 16:00
   
  1
   
  1

  Дрънъ-дрънъ! Не е дадено на човека да знае кога ще е Христовото пришествие.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker