Майка намери дъщеричката си надрана, изгледа ЗАПИСИТЕ от камерата в детската стая и ужасени избягаха от къщата завинаги

Pan.bg 25 мар 2019 | 22:39 views (757) commentaries(0)
img
blitz.bg


25-годишната Хийтър Броу била шокирана след като е отишла да провери едногодишната си дъщеричка през нощта и видяла дълбоки лилави драскотини по бузата на личицето на малката Лили. Тя решила да прегледа записите от камерите в детската стая, за да разбере какво точно се е случило с малката.

Хийтър забелязала зловеща сянка, наподобяваща разхождащ се човек, и била абсолютно убедена, че в стаята на Лили има призрак. Докато призракът минава покрай кошарата на детето, го е събудило. На видеото се вижда как малката Лили се е изправила и се оглежда, за да си обясни какво е нарушило съня й.

Хийтър, която живее с 30-годишния си годеник Джош в къщата за гости на майка му, е сигурна, че странната ходеща фигура е дух.

"Нямам представа какви са намеренията му, но в този моменти ми се струва доста опасен. Това ни принуждава да си тръгнем от тук колкото се може по-бързо. Да видя надраното личице на Лили бе толкова шокиращо и страшно. Нямам обяснение как ги е получила. Сложих я да спи и след 20 минути като се върнах, те вече бяха там", разказва изплашената майка пред Daily Star.

Тя смята, че драскотините не могат да бъдат направени от Лили, защото ръчичките й били прекалено малки и размерът им не съответствал с тях. "Случвало се е да се будим сутрин с годеника ми и да чуваме ядосан мъжки глас, който издава звуци като на човек, който си е ударил кутрето в масата. Когато съм под душа, понякога чувам как някой тича надолу по стълбите. Една сутрин се събудих за работа и имах чувството, че някой ме души. Толкова бях изплашена, че купих камери и ги инсталирах във всички стаи", обяснява още Хийтър.

Майката на Джош обяснява, че къщата за гости има доста зловещо минало. Предишната собственичка е паднала по стълбите и е лежала на земята часове, гърчейки се в адски мъки, докато не е починала. Тя е построила къщата за гости за брат й, който е бил болен от шизофрения.

"Той също е починал. Нямам представа как и къде, но това ми разказаха, когато се нанесохме тук", разказва майката на Джош.

https://video.dailymail.co.uk/video/mol/2019/03/25/4865793449314990400/1024x576_MP4_4865793449314990400.mp4
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker