ЕКСКЛУЗИВНО ФОТО-ОКО: ВИЖТЕ МОРЕПЛАВАТЕЛИТЕ ОТ...ЧЕПИНСКОТО ЕЗЕРО!

Pan.bg 08 юли 2017 | 14:51 views (6285) commentaries(0)
img Българските морски новини № 58

Специално за Pan.bg от езерото в Чепинци край София - Капитан Кайман

След петте страхотни включвания от Панчарево и язовир Искър на нашите кореспонденти Хенри Морган и Капитан Кайман, озаглавени "Изоставения пиратски кораб" (5 юни), "Под ветрила на Панчаревското езеро" (7 юни), "На Панчаревското езеро спуснаха втора яхта!" (12 юни), "Изгубеният морски свят на Панчарево" (15 юни) и "Най-новото и най-тайнствено яхтено пристанище в България" (22 юни), днес се насочваме към Чепинското езеро. Всъщност под това общо име влизат няколко водоема, които се използват предимно за добив на инертни материали. Намират се край село Чепинци на около 5 км от София.

При посещението си тук обаче нашият сътрудник Капитан Кайман установи, че освен за добив на пясък езерото с красивия пейзаж на фона на планината Витоша се явява притегателна точка за много любители на морските спортове и риболова през почивните дни. Обикновено през уикенда във водите на езерото можете да видите 4-5 лодки и запалени риболовци. Един от тях, който попадна в обектива на Капитан Кайман сподели, че разполага и с малка, собственоръчно направена яхта на Черно море, в Созопол. "Да се плава е необходимо", са казали древните!

Благодарим на нашия сътрудник от София и очакваме следващото му включване! Капитан Кайман се готви да предприеме пътешествие до едно близко езеро, разположено между Правец и Ботевград, само на около 80 километра от столицата. Надяваме се да ни изпрати интересни снимки от там и да ни разкаже повече за новата морска репутация на...Правец!

Следете българските морски новини в Pan.bg!


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ЕКСКЛУЗИВНО ФОТО-ОКО: ВИЖТЕ МОРЕПЛАВАТЕЛИТЕ ОТ...ЧЕПИНСКОТО ЕЗЕРО!

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/12 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker