ТОТАЛЕН ХИТ: ЕДИН, ДВА, ТРИ КОРПУСА! ВИЖТЕ ВАРНЕНСКИЯ ТРИМАРАН "ЧАЙКА"!

Pan.bg 05 сеп 2018 | 16:58 views (8282) commentaries(0)
img Българските морски новини № 331

Към морето и Дунава за напредък!

Специално за Pan.bg от Варна и нашия Черноморски приятел Джек Лондон

През последните няколко години тенденцията за използването на полимарани за туристически цели по българското Черноморие постепенно набира популярност и се утвърждава.

На читателите на Pan.bg вече са добре познати катамараните "Кук" и "Анастасия", както и тримарана "Афала СТ", които се изявяват в акваторията на Бургас и неговия квартал Сарафово. За тях сме разказвали многократно в рубриката "Към морето и Дунава - за напредък!" От туристическите кораби по Северното Черноморие на 6 август т.г. представихме най-големия плаващ ресторант Fantasy (снимки 8-30) във Варна.

Един от отличните примери в поредицата от многокорпусници е варненският тримаран "Чайка" с външна маркировка ВН 3950 (снимки 1-7), чиито собственици успешно използват новите електронни технологии за привличане на клиенти.

Освен със собствена страница в интернет, "Чайка" разполага и с профил в социалната мрежа facebook, а за желаещите да предприемат морска разходка през септември се предлагат ваучери с намаление чрез сайта www.grabo.bg.

Припомняме, че основните пакети оферирани от собствениците на тримарана през лято 2018 бяха "Моряшко парти", "Романтика, забавление и морско приклочение", "Рожден ден" и "Свободно плаване". В допълнение има опции за организиране на тийм-билдинг, фотосесии, сватби и пикник.

Поради своята естествена стабилност и устойчивост на море, както и възможността за настаняване на по-голям брой туристи и разполагането им в по-широки кабини напоследък многокорпусните плавателни съдове са един от големите хитове на яхтения пазар в световен мащаб.

Благодарим на Джек Лондон за снимките и очакваме следващото му включване!

Следете българските морски новини в Pan.bg!

Pan.bg - лидерът в българските морски новини!


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ТОТАЛЕН ХИТ: ЕДИН, ДВА, ТРИ КОРПУСА! ВИЖТЕ ВАРНЕНСКИЯ ТРИМАРАН "ЧАЙКА"!

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/30 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker