ГОРЕЩИ СНИМКИ: СТАРАТА ЛОДКА В КАМЧИЯ С НОВА ПРЕМЯНА!

Pan.bg 12 сеп 2018 | 19:19 views (5038) commentaries(0)
img Българските морски новини № 335

Към морето и Дунава - за напредък!

Специално за Pan.bg от курортен комплекс Камчия и нашия Черноморски приятел Ръдиард Киплинг

Pan.bg продължава да следи Вас темата за гемиите и лодките, запазени извън музеите по нашето черноморско крайбрежие. Днес получихме от г-н Ръдиард Киплинг няколко интересни снимки на лодката, разположена срещу една от почивните бази в курортен комплекс Камчия.

Базата разполага с бунгала и ресторант и се нарича "Старата лодка". Намира се в центъра на комплекса, в непосредствена близост до реката и на около 200 метра от плажа. Бунгалата са 5 броя и в тях се предлага настаняване на общо 18 души.

Фотографии на лодката, за която ще стане дума в настоящия репортаж вече сме публикували на 8 януари т.г. под заглавие "Камчийски потайности (8)". Поводът да се върнем отново към нея е промяната в местоположението и външния й вид (снимки 1-5).

Към настоящия момент плавателния съд вече е поставен пред ресторант "Старата лодка". В носовата му част е монтиран бушприт, под който е провесена котвена верига. От бордовете се спускат рибарски мрежи, а мачтата е украсена с флагчета. Новата премяна на лодката е дело на ентусиасти от екипа на почивната база.

След лодката на входа на Лозенец (снимки 6, 7 и 8) тази от курортен комплекс Камчия е втората, която се радва на обновление през 2018 г.

За пълнота на обзора тук публикуваме отново фотографиите на лодките от курортен комплекс Камчия, лодката на входа на Лозенец, лодката при ресторант "Капитанска среща" в Несебър, лодката при вила "Мария 2" в Черноморец, лодката край бургаското летище (на входа на кв. Сарафово), старата гемия в Черноморец, яхтичката "Мистрал" (до Европейски граничен магазин №1 в Бургас), култовата лодка "Целувка" (до автогарата в Бургас), лодката на Морска гара-Бургас, лодката Moabet (в Лозенец), лодката El Kapan (във Варна), лодката-сепаре пред ресторант-тераса "Диона" (в Созопол), лодката край фирмения магазин на предприятие "Морски риболов-Несебър" ООД, лодката в местността Левант, лодката пред бирария "Даляна" (в Бургас) и гемията, която се намира в ресторант за бързо хранене от веригата „Макдоналдс“ на бул. „Стефан Стамболов“ (също в Бургас).

Благодарим на г-н Ръдиард Киплинг за снимките и очакваме следващото му включване!

Следете морските новини от България в Pan.bg!

Pan.bg - лидерът
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >
в българските морски новини!
Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ГОРЕЩИ СНИМКИ: СТАРАТА ЛОДКА В КАМЧИЯ С НОВА ПРЕМЯНА!

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/50 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker