МОРСКА ГАРА-БУРГАС С НОВО ОБЩЕСТВЕНО ЗАЩИТНО ОБОРУДВАНЕ (СНИМКИ)

Pan.bg 07 яну 2019 | 17:57 views (1297) commentaries(0)
img Българските морски новини № 380

Към морето и Дунава - за напредък!

Специално за Pan.bg от Бургас и нашия Черноморски приятел Ърни Хемингуей

Pan.bg продължава да следи за Вас обновлението на Морска гара - Бургас. Съсредоточаването на голям брой посетители в района бе причина в средата на миналата година общинските власти и ръководството на пристанището да обсъдят възможностите за поставянето на спасително оборудване.

Както е известно в Магазия-1 функционират няколко заведения, популярни под общото название "Бургаските кафани". Също там, но на втория етаж наскоро отвори врати филиал на Националната художествена академия (НХА). Освен това в близост се изграждат бизнес-център "Бургас бизнес пойнт" и Конгресен център, което е причина за ежедневното събиране на много строителни работници и техника.

При хубаво време пък пространството пред Морска гара е любимо място за разходки на гражданите и гостите на града, както и за изява на рибарите.
От тук през летния сезон обикновено отплават добре познатите на нашите читатели катамарани "Анастасия" и "Кук" и тримарана "Афала", а кея се извиват дълги опашки от туристи.

За подобряване на мерките за безопасност на многобройните посетители и приятели на морето тук вече са поставени няколко пакета със спасително оборудване. Всеки от тях е обозначен с надпис на български и английски език Обществено защитно оборудване/Public Resque Equipment и маркиран в сигнален цвят. В настоящия репортаж на Ърни Хемингуей можете да видите новото оборудване в района на 1-во и 2-ро корабно място в Източния басейн.

Благодарим на Ърни Хемингуей за снимките и очакваме следващото му включване!

Следете морските новини от България в Pan.bg!

Pan.bg - лидерът в българските морски новини!


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


МОРСКА ГАРА-БУРГАС С НОВО ОБЩЕСТВЕНО ЗАЩИТНО ОБОРУДВАНЕ (СНИМКИ)

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/4 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker