BG-действителност! Циганинът Симеон с 53 висящи дела убил зверски дядо Никола във Владая, защото се опитал да защити от юмруците му пребитата Снежана

Pan.bg 09 авг 2017 | 09:12 views (1912) commentaries(4)
img
София, България09 Авг. 2017, 09:00
blitz.bg

Закоравелият рецидивист с 53 висящи дела, който уби по особено жесток начин дядо в дома му във Владая, скочил да го бие, защото възрастният мъж опитал да защити гаджето му от побой, пише „Телеграф”. Както БЛИЦ съобщи, жестоката драма се е разиграла в понеделник вечерта в къщата на пенсионера Никола Атанасов. 36-годишният Симеон Димитров е задържан и вече му е повдигнато обвинение за убийство. 89-годишният Никола на младини живеел в столицата на бул. „Черни връх”, но всяко лято се пренасял в къщичката си във Владая. От известно време при него се преселили да живеят ромът Симеон и приятелката му Снежана, споделиха съседи на дядото.

Симеон бил известен с буйния си нрав и нестихващите скандали с гаджето. Около 22 часа в понеделник между двамата отново избухнал спор. Напрежението дошло повече на Димитров и той скочил да бие 37-годишната жена. Снежана викала жестоко след всеки удар от приятеля си и така разбудила и дядо Никола. Възрастният човек не издържал на гледката и се хвърлил да я брани от юмруците на обезумелия Симеон. Агресията на младия ром обаче се прехвърлила върху него и той започнал да го удря където свари. Най-силните удари попаднали в главата на дядото и той паднал окървавен на земята. Снежана успяла да се обади на телефон 112 и след минути пристигнала линейка и полиция. Пенсионерът бил закаран в „Пирогов”, където лекарите установили зверско счупване на черепа. Около 2 часа след полунощ той издъхнал от раните си. Димитров пък бил арестуван. Справка в масива на МВР показала, че той е навъртял 53 криминални регистрации и куп висящи дела за всякакви престъпления.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 4

 1. #1
  Borei 09 авг 2017, 10:23
   
  19
   
  0

  "...Димитров пък бил арестуван..."

  Абе к`во арестуване на това животно? Трепане с камъни само... докато напусне този свят... Не може да се прилага цивилизационен подход към диваци, нямащи нищо общо с цивилизация...

  Който не уважава живота, сам не го заслужава...

 2. #2
  Ред е .. 09 авг 2017, 14:25
   
  13
   
  0

  Липсва основният и най-важен извод от цялата история:никога си нямай вземане-даване с циганин,не прави с него сдружение,не захващай никаква обща работа,не го пускай дори да престъпи прага на дома ти!Ненапразно в Индия циганите са били извън всякякви касти и са ги наричали недокосваемите,т.е. това са генетични отпадъци,които на нормалните индийци е било забранено дори да докосват.Циганите са продукт на дееволюция,т.е. на генетичен регрес получен в резултат на естествения подбор.Индийците са си решили въпроса с този генетичен отпъдък,като са ги изгонили от Индия и така са се пръснали по свете,та където и да идат да носят регрес за наивния им гостоприемник..Примерите за еволюция с обратен знак,т.е. регрес са хиляди,милиони.Регресът и еволюцията са двойка близнаци,но хората забелязват само еволюцията,а регресът за тях е само екзотика.Всъщност двете явления са успоредни и количествено съпоставими,а примерите в животинския и човешкия свят са безброй.Чрез генетичен упадък на популацията са загинали всички велики империи - Шумер,Вавилон,Египет,Рим,Византия......Сега е ред на САЩ и ЕСАЩ.

 3. #3
  Borei 09 авг 2017, 16:11
   
  13
   
  0

  Всичките цигански истории трябва да се докладват на сащиянските марионетки в Брюксел. Какво ги защитават тези мърлячи?
  В градският пътуват без билети и никой не ги пита изобщо защо, а за глоби да не говорим... Крадът ток и вода, трепят нашите по-слаби хорица по селата и ги ограбват, тероризират ни постояно... НО пък отрепките в ЕС ги защитават винаги, разни програми пускат с подпомагане и т.н..

  Тази сволач трябва да се изгони завинаги от България!

 4. #4
  Продължение на казаното 12 авг 2017, 10:49
   
  3
   
  0

  Те ги защитават, ама и дума не дават да им ги пратим на тях... Веднъж по грешка бяха пристигнали тумба цигани в Норвегия и за 24 часа ги върнаха със самолет! Ето това им е демокрацията - ние неандерталците да го духаме и да не им пречим, а те само да ни поучават какво да правим! И видяхте докъде я докарахме, като ги слушаме! Въпреки това, шушумигите, дето ни управляват и сега са същите послушковци и продажници, само и само да са на власт! Народе?????

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker