ЕДИН ПОЖАРНИКАР ИЗБУХНА: ВАШАТА МАМА, ПОЛИТИЧЕСКИ МАСТИИ!

Pan.bg 11 ное 2017 | 10:00 views (4957) commentaries(4)
img Защо един пожарникар избухна: Вашата мама, политически мастии!


Прочетете следващия текст! Публикуваме го без редакция. От него ще разберете как се чувстват и държавните служители – тези, които държавата би трябвало да обгрижва най-много, защото пазят народа й и самата нея. Ще разберете колко еднакво са унижени всички честни служители на държавата и още колко по-зле са хората, за „които държавата не се грижи“.

Ето публикацията:

Живея в България! Мога да се бия, почти професионално! Имам „С“ категория и карам камион. Пожарникар съм! Началник на смяна!

Мога да правя ламинат, шпакловки, мазилки и покриви! Грамотен съм, мога да мисля, пиша и осмислям какво се случва у нас. Плащам си редовно сметките и данъците. Пия умерено, не пуша.

Не ходя по ресторанти и не съм в състояние да харча или живея, като бял човек!

Заплатата ми стига само за седмица!

Имам приятели, които в Англия изкарват моята заплата само за три дни. Карам трошаляк на 25 години и не мога да го сменя с друг.

Та, питам: Защо съм беден? Питам вас Боклуци, Политици! Аз ли не съм производителен или некадърен, или вие? Защо в чужбина някакъв, който може само да завърти една крушка на фасонката, живее като пич? Кара чисто нова кола, на лизинг и когато той изтече я сменя?

Защо бе, вашата мама и Боклуци?
Защо те обикалят света, а ние пестим цяла година за няколко дни почивка на морето? От колко време сме в Европейския съюз и какво направихте за нас?
Защо от 2009 та година заплатата ми е във фризера (без задължителните по закон индексации – бел. ред.), а постоянно ми вдигате цените на всичко?
Аз ли съм идиот или вие?
Защо на гръцкия пенсионер пенсията е по-висока от моята заплата, а аз даже си рискувам живота?
Защо ни откраднахте и миналото, и бъдещето?
Защо децата ми трябва да ви плащат заемите, които откраднахте?
До кога мислите, че ще ви търпим?

Последният ми въпрос е излишен! Вие изобщо не мислите! Трябва ние да помислим вместо вас! Защо сте все едни и същи – там вътре?

Мислите ли, че театъра, който играете пред всички, вече до болка не ни е втръснал? Мислите ли, че глупавите ви и манипулиращи общественото съзнание телевизии ще ви спасят накрая корумпираните и оцапани задници?

Не мислите нищо за, никой!

Защо в България има пенсия от 180 лева? Защо субсидиите са ви най-високи в Европа, като сте най-продажни, най-корумпирани, крадливи и полуграмотни с купени дипломи? Защо циганки раждат по на 13 и 14 , а впоследствие вместо някой да бъде подведен под отговорност за педофилия, на същата тази циганка държавата осигурява един доста добър стандарт на живот, който директно дискриминира всяка българка и българско семейство? А впоследствие същата тази държава я стимулира, като инкубатор за разплод без никакви задължения, само с права?

Мога да питам до утре … Глас в пустиня. Вашата мама, политически мастии!

RNS припомня, че по време на второто правителство на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов българските пожарникари, за които държавата няма пари да осигури безопасността им по време на работа, получиха дарение от Канада. То се състоеше от ВТОРА УПОТРЕБА защитно облекло, каски, ботуши и предпазни средства. Това, което Канада изхвърля, защото животът на пожарникарите й е ценен, бе ПРИЕТО НА ТЪРЖЕСТВЕНА ВОЕНИЗИРАНА ЦЕРЕМОНИЯ и рекламирано като изключителен успех на ГЕРБ-правителството като доказана грижа за огнеборците ни!
adnow
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 4

 1. #1
  Краличев 11 ное 2017, 17:34
   
  51
   
  1

  Правилно пита човекът.Баба гъркиня взима 1300 евро пенсия,а баба българка 200 лева.Не евро,а лева!Моите колеги,американските военнослужещи взимат между 4300 и 5600 долара заплата,канадците са около 3800-4600 канадски долара.Аз взимах заплата 1202 лева-най-много. Това е срамно,макар те да имат перфектни условия на труд,а аз се свивам в мръсна стая с едно легло с печка на дърва,които сам цепя на полето зад складовете на поделението,където пада сняг до кръста. Началникът ми донесе от вкъщи си ел. печка "Елва". Защото тази с дървата много пуши. Моята кадрова войничка зъзне,защото от прозорците фири студен въздух и дори радиаторът да е на 6,пак е хладно.Счетоводителката ни се разболя два пъти и плаче момичето,ама какво да прави,като има 2 малки деца,а съпругът й е безработен.Армия!

 2. #2
  Бети 11 ное 2017, 18:40
   
  34
   
  0

  Никакви 200 лева 165 лева взема баба ми. Тези 200 лева дето ги размахват мутрите са абсолютна измама.

 3. #3
  ДДТ 12 ное 2017, 21:38
   
  6
   
  21

  Ми тВа е! Магистралите и тол-системата! :)Другото са съпътстващи щети..ДЕМОКРАЦИЯТА не се извоюва лесно! :) Също както ни убеждаваха при оня мангал Т.Ж. зрял социализъм и после след малко..ааа.. ейся ..ПО ГРЪБ! НО ТРЯБВА ДА СЕ ДАДЕ! ЖЕРТВИ ТРЯБВА! А те пърдяха в мерцедеси!

 4. #4
  честен 14 ное 2017, 23:23
   
  23
   
  1

  Докато само пишем по форумите, така ще е !!!

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker