Топкриминалистът Ботьо Ботев посочи как ще бъде заловен убиецът от Костенец

Pan.bg 20 май 2019 | 14:13 views (1111) commentaries(3)
img
blitz.bg

"Ако убиецът не е в района? Всичко онова, което се прави за издирването в района е необходимо. Същевременно трябва да се проведе една перфектна организация в оперативен аспект". Това заяви е ефира на bTV криминалистът Ботьо Ботев по повод продължаващото 11-и ден издирване на заподозрения за две убийства Стоян Зайков от Костенец. "Това е пътят, по който трябва да се подхожда след такъв период от време, за да се стигне до положителен резултат, а такъв съм убеден, че ще се постигне. Не всичко трябва да бъде официално.Когато се провеждат действия, така че да се обвържат съответните лица, информация ще се получи. Когато се отправят критики, трябва да се приема тази ситуация, в която са поставени служителите на реда", добави експертът. "До залавянето му при една прецизна оценка можеше да се стигне още през втория, третия ден. Смятате ли, че информацията не отива към него. Той може да следи всички действия, които се осъществяват. Този човек не може да живее сам. В гората не може да се живее, ден, десет, месец. Той трябва да потърси начин да осъществи контакт и да му се помага.


Има тенденция, че човек е силен там, където му е позната обстановката. При тази масирана операция е лудост да стои в този район. Трудно може да се предположи, че ще вземе заложници. При тази ситуация изключвам тази възможност. Явно се касае до инцидента ситуация при първия случай", заключи Ботев.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/analizi-i-komentari/topkriminalistt-boto-botev-posochi-kak-shche-bde-zaloven-ubietst-ot-kostenets_news674793.html
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  селянин 20 май 2019, 14:55
   
  6
   
  1

  дрън, дрън, дрън бла,бла, бла - ще му хванат опинците, колкото на братя Галеви

 2. #2
  Тоя ушатко 21 май 2019, 08:29
   
  7
   
  0

  Тоя ушатко почна да ми писва.

 3. #3
  професор Дрисков 27 май 2019, 09:48
   
  0
   
  0

  Селянин,
  Галевите се ометоха щото вероятно им снесоха яйце златните кокошки. Кои са те ли? Ами един вътрешен министър им ходи на гости да пият кафе. То пиенето на кафе с важни хора е модерно от време оно.
  Що се отнася до тоя Зайков, то едва ли има същите пари, връзки и протекции за да се изплъзне. Ще го гепят, като котка на масата, която прегладняло краде саламчето..... Айде сполай!

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker