Габровнишки командир стана председател на Българската авиационна асоциация

Pan.bg 14 сеп 2012 | 17:21 views (7941) commentaries(12)
img Максим Генов, сп.КРИЛЕ - текст и снимки

Бивш командир на авиобаза Габровница стана председател на Българската авиационна асоциация.
Това е полк. ор Ангел Георгиев.
Вчера в 11 часа в конферентната зала на Националния военноисторически музей в София се проведе VІІІ отчетно-изборна конференция на Българската авиационна асоциация (БАА). Ръководството на конференцията пое генерал о. р. Иван Дочев. Привествия към делегатите и присъстващите бяха поднесни от началник щаба на командването на ВВС полковник Анатоли Кръстев, Валентина Лулева от Асоциацията на българските авиокомпании и от председателя на Съюза на военноинвалидите Петър Велчев. В дневният ред беше включен отчетен доклад, изказвания и избор на нов управителен съвет. Новият председател е полковник (о.р.) Ангел Георгиев.

Визитка на Ангел Георгиев тук:
http://www.pan.bg/view_article-31-3511-Angel-Georgiev-%E2%80%93-naj-mladiqt-komandir-na-Gabrovnica.html

image

image

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 12

 1. #1
  Въпрос 15 сеп 2012, 04:12
   
  0
   
  0

  Дайте визитка на БАА - мисия, цели, задачи, финансиране. Какво значи официалното присъствие на представители на ВВС? Т.е. държавата в лицето на МО/ВВС участва ли с финансиране? Това мохиканите от бараките на булевард "Брюксел" ли са? Завчера учредиха Българска военноморска конфедерация. Днес тази новина. Нещо много се активираха НПО-тата. Лошо няма, но нещо се съдържа зад това.

 2. #2
  Preslav 15 сеп 2012, 09:46
   
  0
   
  0

  БАА съществува от няколко години. Нейн председател досега бе ген.ор Димитър Георгиев-Кмета.
  Ще поискаме визитката й и ще я публикуваме тук. Поздрави.

 3. #3
  Petroff 16 сеп 2012, 08:40
   
  0
   
  0

  Все пак да не забравяме как беше пенсиониран.....

 4. #4
  Bai Shmori 16 сеп 2012, 11:20
   
  0
   
  1

  Нека да не избързваме с въодушевленията по отношение на избора на о.р. полковник Ангел Георгиев за председател на БАА. Все пак доста от хората които го познават добре знаят че той като последен командир на Авиобаза Габровница беше хванат да извършва тъмни сделки с военно имущество и неговото пласиране от съмнителни бизнесмени. След тези събития същия полковник беше назначен за началник на новобранския център в Долна Митрополия (въпреки че престъплението изискваше доста по-сериозни мерки същото беше старателно прикрито от някои органи с цел недопускане на уронване на престижа на БА).
  Чудно е какво би могъл да открадне полк. А.Г. от БАА? Каква нова далавера би могъл да спретне. Демагогстването и високопарните лозунги явно все още са на почит, особено сред закърмените с тях военни пенсионери, които всяка сутрин преди да излязат на пазар обличат своята последна униформа и плачат пред огледалото поне по един час.
  И тези същите провалени и пропити от компромати и корупция бивши недоказали се командири сега отново правят опити да натрапват своето досадно присъствие на офицерското съсловие от БА.
  Другари, колко още да ви търпиме ? Осъзнайте се най-после - никой няма нужда от вас! Когато на една част от самолета и изтече ресурса тя става не само непотребна, но и е опасно да бъде оставена да бъде част от техниката. Същото е и с вас - когато на един офицер му мине ресурса по години най-доброто решение е да бъде изпратен в заслужен отдих, защото ако продължава да бъде в системата той закърнява и се превръща в злокачествено образование.
  А иначе прилагането на добре познатата му политиката на двойните стандарти със сигурност се очертава да бъде основен и най-важен инструмент в ръцете на о.р. полковник А.Г. по време на неговото председателство.

 5. #5
  Байо, малко поправки 16 сеп 2012, 21:24
   
  0
   
  1

  А.Г. НЕ Е(!) последния командир на Габровница. След отстраняването от длъжност беше назначен в Доброславци, после.... абе не ми се ще да му пиша визитката. Смешното е, че точно И.Дочев буквално го изгони от строя при представянето на новия командир Б.Начев пък сега.... При това никога не представиха мотивите за снемането му от длъжност.
  По-интересно е защо се активизираха подобни структури - финансиране ли им обещаха от някъде, антипарапуновка ли спретват в тоя случай...

 6. #6
  Preslav 16 сеп 2012, 21:28
   
  0
   
  0

  А кой е последният на Габровница?

 7. #7
  Спомени 17 сеп 2012, 09:44
   
  0
   
  0

  Авиатор - Божидар Костадинов. След него вече командир беше щабен или логистик. Името не помня.

 8. #8
  muncho 17 сеп 2012, 09:47
   
  0
   
  1

  Още едно доказателство за продължаващия упадък.
  От цял чувал, точно него избраха.

 9. #9
  разумен 18 сеп 2012, 09:22
   
  0
   
  0

  Не знам дали е възможно администатора да проведе анкета с въпрос :одобрявате ли изборът на А.Г. за председател на БАА ,с отговори ,,да,, и ,,не,,.

 10. #10
  Стига го дълбахте! 18 сеп 2012, 10:32
   
  0
   
  1

  Що го дълбаете? Само му правите реклама и го правите да изглежда значим.

 11. #11
  adriano chelentano 11 яну 2013, 21:37
   
  1
   
  1

  А.Г.СЛЕД КАТАПУЛТИРАНЕТО ГО Е СТРАХ ДА ЛЕТИ.ЛЕТИ ,ЗА ДА СЕ ИЗДИГНЕ В СЛУЖБАТА.ИЗДИГНА СЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА на връзките на тъста си .ПРОДАДЕ Неприкосновения запас в гр.ЛОМ ,ЗА КОЕТО БЕШЕ СЛЕДСТВЕН. ЗАБЕЛЯЗАН В ЗОНАТА НА АРУЧНИТЕ УКРИТИЯ ПО ВРЕМЕ НА ИЗЧЕЗНАЛИТЕ АКУМУЛАТОРИ НА МИГ-23 -ВЕЧЕРТА.ДО 1990 Г СЕ КЛАНЯШЕ НА РУСНАЦИТЕ,А След това целуваше г..за на натовците.

 12. #12
  divaka 10 окт 2013, 13:30
   
  0
   
  1

  Какъвто е А.Г такава стана и военната авиация! Може да е най младия Командир на Габровница, но нямаше първи клас.Колеги Вие знаете как се присвояваше първи клас в изтребителната авиация! Да припомня– излитане нощем СМУ под минимума, бойно използване и кацане на минимума на друго летище.На Ангел му го подариха след като завърши "Краснознаменая" с два прехвата нощем в ПМУ.Е за сметка на това е единственият авиатор, който излезе от ПИК с МиГ 23. Мунчо това с Ангел не ти ли напомня за приказката "Вълкът и Червената шапчица"?

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка