За втори път: годишни награди на списание Клуб КРИЛЕ за ВВС. Летец на годината - ген.Златев.

Pan.bg 11 окт 2012 | 10:09 views (2806) commentaries(0)
img На 16 октомври (празникът за 100 години ВВС) на специална церемония след 19 часа в Националния исторически музей-София ще бъдат връчени вторите годишни награди на българското авиационно списание Клуб КРИЛЕ за ВВС.

Ето и кои са наградените след труден, но силен избор от страна на командването на ВВС:
1. „Летец” – бригаден генерал Златко Тонев ЗЛАТЕВ – командир на военно формирование 32040 – Крумово.
2. „Специалист от Зенитно-ракетни войски” – подполковник Валери Младенов ЦЕНОВ – командир на военно формирование 32610-Банкя.
3. „Специалист от Радиотехнически войски” – майор Найден Иванов ВАСИЛЕВ- командир на военно формирование 34920 – Хасково.
4. „Специалист от Инженерно-технически състав и от Логистика” – майор Иван Николов ДАМЯНОВ- командир на ескадрила „Периодично обслужване и ремонт” във военно формирование 24900 - Враждебна;
5. „Специалист от Комуникационни, информационни и навигационни системи и от Инженерно-технически състав (радиотехнически специалисти)” – капитан Пламен Петков ПЕТКОВ - началник на модул "Опорни и отдалечени комуникационни центрове и възли" във военно формирование 54270 – Пловдив.

Кои бяха наградените за 2011 г.
http://www.pan.bg/view_article-1-6602-Nagradite-na-spisanie-KRILE-za-bylgarskite-VVS.html

image
Наградата

Екипът на списание Клуб КРИЛЕ благодари на командването на ВВС и лично на ген.Константин Попов за продължаването на традицията!

Ето и част от заповедта на ген.Константин Попов, командир на българските ВВС:

"Командването на Военновъздушните сили учредява ежегодни номинации за военнослужещи на годината на родовете войски от Военновъздушните сили. Обявяването на военнослужещи на годината на родовете войски от Военновъздушните сили се извършва в навечерието на Празника на авиацията и Военновъздушните сили – 16 октомври.
Целта е да се популяризира и оцени по достойнство високоотговорния денонощен труд на военнослужещите от Авиацията, Зенитно-ракетните войски, Радиотехническите войски, логистичните и комуникационните формирования от състава на българските Военновъздушни сили, да се издигне и утвърди престижа на родовете войски от състава на Военновъздушните сили, да се популяризира военната професия сред гражданското общество и да се повиши мотивацията за безупречна служба на личния състав от Военновъздушните сили.
След номиниране по команден ред и класиране от комисията, назначена с моя заповед № 579/19.09.2012 г., на основание чл. 55, ал. 4 от Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България

З А П О В Я Д В А М:

Обявявам за военнослужещи на 2012 година на родовете войски от Военновъздушните сили, както следва:

Началникът на Канцелария на командира
на Военновъздушните сили в Командване на Военновъздушните сили да изпрати до издателя на списание „Клуб КРИЛЕ” имената на избраните за военнослужещи на 2012 година на родовете войски от Военновъздушните сили, организира церемонията по награждаването и отразяването й в средствата за масова информация."
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка