Годишен анализ за ЗРВ

Pan.bg 09 яну 2013 | 11:55 views (5376) commentaries(4)
img ЗАПОЧНАХА ГОДИШНИТЕ АНАЛИЗИ ВЪВ ФОРМИРОВАНИЯТА НА ВОЕННОВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ

Сайт на ВВС

Анализ в Първа зенитно-ракетна база

Командирът на ВВС генерал-майор Константин Попов изрази удовлетворението си от отчета на командира на базата полковник Емил Димитров

Годишен анализ за състоянието и резултатите от подготовката на командирите, щабовете и подразделенията в 1-ва зенитно-ракетна база се проведе във военното формирование. В анализа участва командирът на ВВС генерал-майор Константин Попов.
В брифинга си пред командирите на дивизиони и военнослужещите от командването на базата командирът полковник Емил Димитров представи равносметката на командването за изминалата 2012 г. Основни акценти в изложението бяха организационното изграждане на базата, бойната и мобилизационната готовност, подготовката на щабовете и мотивацията на личния състав. Още в началото на своето експозе командирът изрази убедеността си, че съдържанието и характерът на годишните анализи е променен, че те наистина водят до анализ на пропуските, на грешките. Своето удовлетворение от изминалата година командирът подкрепи с факти от ежедневието на войските – предислоцирането на огромно количество техника при изключителна организация, участието в четири знакови международни учения с много добър ефект върху подготовката на бойните разчети, отличните бойни стрелби в ТУБС 2012. Полковник Димитров обобщи постигнатото, без да пропуска слабостите. Той заяви пред командирите на дивизиони, че се гордее с изпълнението на всички поставени задачи за изминалата 2012 г. „Това означава, че сме силен колектив. И смятам, че сред нас напрежение в службата няма”- беше категоричен той.
Своята висока оценка на анализа изрази генерал-майор Константин Попов. Той благодари на командването и на хората от ЗРВ и базата за отличното представяне в бойните стрелби на полигон „Шабла”, за постигнатото с участието на разчети в международните учения през изминалата година, за изключителните усилия и добре свършената работа през годината. „Убеден съм, че в Първа зенитно-ракетна база има амбиция, има потенциал и енергия. Безрайно съм удовлетворен от постигнатото от Вас.”- завърши словото си генерал-майор Попов.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 4

 1. #1
  Запознат 10 яну 2013, 19:17
   
  0
   
  0

  Тоя двуличник Попов и той не спря с лицемерното си поведение. Заедно с Радев все мислят как да затрият ЗРВ-то и да насочат парите към ИА, сега пак гръмки думи!!!

 2. #2
  ЗРВ 12 яну 2013, 14:00
   
  0
   
  0

  Бог да прости всички закрити дивизиони през 2012 година: Русокастро, Ягодово, Трилистник, Петаците, Божурище и Доброславци. Нека да тежат на съвестта на ГАньо Ньойски!

 3. #3
  Ре: Запознат 12 яну 2013, 19:38
   
  0
   
  0

  Към #1
  На Попов му е пределно ясно, че в тези тежки и за авиацията времена най-лесно се защиатава въздушния суверенитет със ЗРВ, но ръцете са му вързани и непрекъснато му стягат възела. Проблемът е в онзи, който затяга този възел.

 4. #4
  Ппвпфмв 15 яну 2013, 18:58
   
  0
   
  0

  А защо мълчи като риба като знае?

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка