Израелската авиокомпания EL-AL наказа участници в "Евровизия" заради флаговете на Палестина

Pan.bg 23 май 2019 | 10:50 views (394) commentaries(0)
img
Служители на авиокомпанията EL-AL наказваха участниците на "Евровизия" зааради развети флагове на Палестина. Скандалът организиран от групата Hatari на „Евровизия“, която разгърна палестинския флаг във финалната част на състезанието, не се хареса на служителите от израелската авиокомпания.
Втори канал (Channel 2) на ITV съобщи в своя сайт, че най-лошите места в салона на самолета станаха „наказание” за членовете на групата. Това беше казано от една от стюардесите от кабинния екипаж, който обслужваше полета. Тя публикува съобщението си в затворена група на авиационните работници във Facebook, подчертавайки, че авиокомпанията е направила това нарочно.
Стюардесата подкрепи съобщението си си със снимка. Тя изобразява музикантите, които седят един зад друг в задната на салона в средните места на средния ред. Тези места се намират до тоалетните. В обобщение, стюардесата пише: "Това се случи с делегацията на Исландия."
По-късно един от членовете на Hatari оцени тези действия като „детински“, в съобщение на своята страница в социалната мрежа. Представителите на авиокомпанията, от своя страна, заявиха, че пътниците са седнали така "поради стечение на обстоятелствата". Други свободни места не е имало. Те също така отбелязват, че стюардесата, която е публикувала съобщението във Facebook, е получила порицание, но причината за това не е била съобщена.

Източник: Channel 2 of ITV и FB
Снимка: © EL-AL
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*