Airbus достави 1000-та машина Super Puma

Pan.bg 10 сеп 2019 | 11:22 views (295) commentaries(0)
img
Airbus Helicopters достави 1000-ия хеликоптер от фамилията Super Puma, това е един H215, произведен в Маринян (Марсилия) и предаден на германската федерална полиция (Bundespolizei). Тя ще го използва в полза на централното командване за морските извънредни ситуации (Havariekommando), което действа по германския бряг. Този хеликоптер е последният от поръчка за четири H215 на германската федерална полиция, като първите три бяха доставени през декември 2018 г. Флотът от Super Puma на германската полиция, който днес е един от най-големите оператори на тези хеликоптери в света вече наброява 23 машини, от които 19 AS332 L1.
„Фамилията от граждански и военни хеликоптери Super Puma винаги е блестяла със способността си да посреща нуждите на много и различни клиенти, от борба с пожари до инсталиране на електропроводи, транспортиране на войски или спасяване на живот в екстремни среди ", заяви Бруно Евен, изпълнителен директор на Airbus Helicopters. „Тясното ни сътрудничество с лоялни клиенти като германската федерална полиция, които ни правят честта да изпълним доставката на тази 1000-а машина Super Puma, ни позволява да продължим да подобряваме този продукт, за да отговорим на постоянната еволюция на пазара през следващите десетилетия."
В момента хеликоптери Super Puma се експлоатират от близо 100 клиенти в 59 страни по света. Фамилията Super Puma вече включва и версиите за гражданския пазар - H215 и H225, произведени от Airbus Helicopters за изпълнение на операции за поддръжка на обществения ред, въздушна работа, търсене и спасяване, морски транспорт и правителствени мисии. Тяхната гъвкавост и способността им да се намесват в екстремни условия улесняват и разширяват секторите им на експлоатация. Във военния сектор на авиационния пазар Airbus Helicopters оферира H215M и H225M за операции по търсене и спасяване, транспорт на войски, специални операции и утилитарни мисии.Avia News
Снимки: © Airbus Helicopters
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Airbus достави 1000-та машина Super Puma

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker