Още информация за характеристиките на МиГ-35 (снимки)

Pan.bg 20 сеп 2019 | 14:16 views (10344) commentaries(0)
img Livejournal.com
Сп. „Клуб КРИЛЕ“, Н.Димов

Появи се подробна информация за характеристиките на най-новия руски многоцелеви изтребител МиГ-25.Първо са обнародвани от корпорацията „МиГ“, която разработва и произвежда тези самолети. При създаването на едноместните МиГ-35 и двуместните МиГ-35Д се използват технологии, използвани при изтребителите пето поколение. Предсерийните образци вече преминават изпитания.

Изтребителят може да унищожава въздушни цели по всяко време на денонощието и в сложни метеорологически условия. Способен е също да поразява наземни и морски цели. МиГ-35 може да се използва за завоюване превъзходство във въздуха в противоборство с изтребители от 4-то и 5-то поколение, да прехваща съвременни средства за въздушни нападения, да нанася високоточни удари без да навлиза в зоната на действие на ПВО на противника, да извършва разузнавателни мисии и да действа в състав на група. Може да се използва и като въздушен пункт за управление на авиогрупи.

Новият изтребител има малка радиолокационна видимост и е с авионика от ново поколение. Има четирикратно резервирани канали за управление, нашлемна целеуказваща система, възможност за дозареждане във въздуха и нови двигатели с по-голяма тяга.

Максималната маса при излитане е 24 500 кг, максимален боен товар – 6500 кг. Може да лети със скорост до 2100 км/ч , практическият таван е 16 000 м, а максималната далечина на полета е 3000 км. Експлоатационните претоварвания достигат до 9G.

МиГ-35 има девет точки на окачване, на които може да се носят управляеми ракети „въздух-въздух“, „въздух-земя“, коректируеми и свободно падащи бомби, неуправляеми ракети и бомбови контейнери от 100 до 500 кг. Въоръжен е също и с 30 мм оръдие.


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Още информация за характеристиките на МиГ-35 (снимки)

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/8 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка